2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

benim de ilk 6 çıkmıştı test günümde, sonra 20 sonra 40 sonrada kanama olmuştu 35 e düşmüştü ama düşüremedim diye kürtaj olmuştum.
histereskopi tek umudum :)

benim 8 ya da 9. gün gelmişti, maalesef hemen gelmemişti ilaçların etkisiyle. tekrar kontrole neden çağırdı? hemen tedaviye mi yeniden başlayacaksınız?

benim 8 ya da 9. gün gelmişti, maalesef hemen gelmemişti ilaçların etkisiyle. tekrar kontrole neden çağırdı? hemen tedaviye mi yeniden başlayacaksınız?
Aslinda ben de onu sordum, neden cagiriyorsunuz, muayene mi olmam gerekiyor dedim. Evet dedi ama daha fazla bisey soylemedi. Hersey yolunda mi diye bakilmasi gerekiyor diye dusundum. Muayeneye cagirmalarini beklemiyordum ben de. Gidip donmek daha mantikli gec geliyorsa.

Çok geçmiş olsun.
Üzüldüm
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Kişiye göre de değişiyor adet başlangıcı.

Cnm mrb. Ilaclari kestikten kac gun sonra oldun acaba. Benim de negatif. Ona gore program yapmam gerekiyor.

Çok geçmiş olsun allah daha iyisini versin kucağına en kısa zamanda

Canım benim üzüldüm inan ki bu emekler fedakarlıklar ancak anne olmak için yapılabilir bence..
benim tam 7 gün sonra gelmişti.. doktor genel değerlendirme için çağırıyor zaten, konusmak ve sonraki adımı belirlemek için. Bence tatilini erteleme, gerekiyorsa online görüşme de yapabilirsin.. nasılsa hemen bir sonraki ay bir tedavi yapılmayacak değil mi?

Benim yarın transferim inşallahh bebeğimi alıp geleceğim. Bazen okuyorum beni de kaydet diyorlar listeye galiba. Neden olduğunu anlayamadım yeniyim. Beni de kaydedin kime yazayım bilemedim hiç dua edin bana bende sizlere ediyorum. Her okuduğum yazıda inanın. Bizim en birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var

Yerleşiyordur belki de. Hiç kötü düşünmeyin. Yer arıyor ner yapsın. Sıkışıktır şimdi oralar. Şöyle bi gerinip yerleşmesi lazım hiç üzmeyin kendinizi.
Ama hemen ertesi günü olur mu ki kanama inşallah öyledir yaaa

Beni 7 günümde aradılar canım buda benim 2. Transferim bugün 5 gün ama belim çok ağrıyor bir yanım çok huzursuz diğer yarım heycanli inşallah rabbim bizim kucağımizi boş bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…