- Konu Sahibi melekomelek
-
- #4.041
benim de ilk 6 çıkmıştı test günümde, sonra 20 sonra 40 sonrada kanama olmuştu 35 e düşmüştü ama düşüremedim diye kürtaj olmuştum.İyi yapmışsın kürtajdan kalma bir sıkıntı olmuştur belki parça yapisuklik gebe kaalmayi engelliyormus hamile kalınca da tutunmayı engelliyormus.ilk tüp bebek yaptigimda degerim 7 çıktı ertesi gün yaptım 8 kusur çıktı dr bebek tutunmuş sonra vücut geri atmış dedi inşallah histeroskopi sanada şifa olur
benim 8 ya da 9. gün gelmişti, maalesef hemen gelmemişti ilaçların etkisiyle. tekrar kontrole neden çağırdı? hemen tedaviye mi yeniden başlayacaksınız?Mrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.partalina_
Aslinda ben de onu sordum, neden cagiriyorsunuz, muayene mi olmam gerekiyor dedim. Evet dedi ama daha fazla bisey soylemedi. Hersey yolunda mi diye bakilmasi gerekiyor diye dusundum. Muayeneye cagirmalarini beklemiyordum ben de. Gidip donmek daha mantikli gec geliyorsa.benim 8 ya da 9. gün gelmişti, maalesef hemen gelmemişti ilaçların etkisiyle. tekrar kontrole neden çağırdı? hemen tedaviye mi yeniden başlayacaksınız?
Çok geçmiş olsun.Mrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.partalina_
Cnm mrb. Ilaclari kestikten kac gun sonra oldun acaba. Benim de negatif. Ona gore program yapmam gerekiyor.Günaydın kızlarumarım herkes iyidir 2 gündür giremedim acayip bir şekilde regli oldum transferden sonra bu kadar yoğun oluyormu normalde hayatımda böyle regli olmamıştım ilaçlardan heralde rahim çok kalınlaştığı için bu kadar kanamam var galiba
Yapıştırıcı demek zaten glueBana da embriyoyu rahim sıvısına benzer olan sıvıya koyuyoruz tutunmasını kolaylaştırıyor ona glue deniyor dediler herkese farklı söylenmiş :)
Teşekkür ederımmm
Çok geçmiş olsun allah daha iyisini versin kucağına en kısa zamandaMrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.partalina_
Bellimi tarihi histeroskopinin doktor ne diyorbenim de ilk 6 çıkmıştı test günümde, sonra 20 sonra 40 sonrada kanama olmuştu 35 e düşmüştü ama düşüremedim diye kürtaj olmuştum.
histereskopi tek umudum :)
belli değil cumartesi gidicem hastanayle konuşmaya, 17 ağustos regl tarihim pazartesi yani 22 sine ayarlanabilir demişti hemşire. öyle olursa reglin 6. günü olacakBellimi tarihi histeroskopinin doktor ne diyor
Nasıl geçtii zor muyduuCanim dün oldum anestezili transfer.
Hayır onlar yapay olarak sonda ile idrar torbanı dolduruyor sonra işlemi yapıyorlar.
Canım benim üzüldüm inan kiMrb. Bugun test gunumdu. Sonucum negatif. Ilaclari kesmemi ve 10.gun icinde regl olacagimi soyledi hemsire. Adet olunca arayip randevu almam gerektigini soyledi. Uzak mesafe sehir disina cikmak istiyorum, 1 hafta 10 gunlugune, aile ziyareti bu yil gidememistim. Bu sureyi beklersem okullar aciliyor zaten. Tecrubesi olanlar yardimci olabilir mi? 2-3 gune gelir mi yoksa 10gunu bulur mu? Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bu zor surecin sonunda evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.partalina_
Daha da artmış kırmızılığı cnmHanımlar dünden sonra bugün de test yaptım. Bugün 7. Gün. Değişimi merak edenler olmuştu diye paylaşıyorumBu gün bel ağrısı ve kasık ağrısı baya arttı umarım güzel sebeplerledir
Yerleşiyordur belki de. Hiç kötü düşünmeyin. Yer arıyor ner yapsın. Sıkışıktır şimdi oralar. Şöyle bi gerinip yerleşmesi lazımKızlar transferin hemen ertesi günü benim bugün.. ufak bi kan geldi.. normal mi ertesi günü böyle olması
Beni 7 günümde aradılar canım buda benim 2. Transferim bugün 5 gün ama belim çok ağrıyor bir yanım çok huzursuz diğer yarım heycanli inşallah rabbim bizim kucağımizi boş bırakmazYok ben transfer olmadım toplamadan sonra 5.gün emriyosu için durumunu belirtmek için arayacaklardı ben onu merak ettim . Szin için çook sevindim umarım tutunma ağrısıdır uöarım hepimiz yaşarız o günleri
Çok güzel cnmKizlar üçüncü kan sonucum 767 çıktı normalde bugün benim regl günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?