Kızlar alışverişte bazı eksiklerimi size danismak istiyorum hem almayan varsa fikir olur.
1- Anne cantası.
Sirt çantası da olan aşırı büyük olmayan bir model istiyorum. Oğlumda havuzluhandan kocaman bir şey almıştım ama çok büyük olunca da kullanışlı olmuyor. Dikiş kursuna giderken makinayı içine koydum o derece kocaman

Sizler ne aldınız ya da tecrübeli annelerden kullanip memnun kaldıkları modeller varsa özellikle onlar marka ve model belirtirse çok sevinirim.
2- Pişik Kremi ve pişik önleyici krem.
Sudokremin içeriğinin temiz olmadığını yedi düvele duyurdular artık oğlumda kullanmıştım ama o zaman bilmiyordum hatta temiz sanıyordum. Cildimiz ikinci ağımız o yüzden temiz içeriğe önem veriyorum ve başka bir marka arayışındayim.
Oksizinc çok övülüyor ama içeriği temiz mi araştıran var mı? Bir de %40 olanı yani pişik tedavisi için kullanilani çok kötü kokuyor diye okudum yorumlarda kullanan var mı? Dayanilmayacak bir koku mu?
Pişik önleyici olarak hangi markayı tercih ettiniz? Ocsizinc in pembesi%20lik olanını mi alayım yoksa daha uygun fiyatlı ve temiz içerikli başka bir marka var mı?
Çocuk doktoru trukid tavsiye etti en temiz içerik diye ama dolar kurundan dolayı o da almış başını gitmiş
3- Ergonomik kanguru.
Eylül başı gibi muhtemelen daha kırkımızın içinde bir tatil planımız var. Ev tutucaz falan ama yine de kanguru rahat olur dedim. Oğlumda kanguru kullanmadim çünkü hep eşimle arabayla takıldık ama bunda bireysel takılmam gerekecek kanguruya kesin ihtiyacım olacak. Ama başlarda Sling mi alsam yoksa direkt yenidoğandan itibaren kullanilan bir kanguru mu alsam bilemedim. Hangisi daha az sıcaklatir ve daha pratik olur? Bir de kanguruyu kendim dikemez miyim acaba ergonomik olanlar baya pahali da dikilmiyorsa mecbur alicaz ne yapalım