2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nefes darligindan cok burun tikanikligi yoruyor beni surekli gece gunduz burnum kapali haliyle nefes alamiyorum yoruyo nefes nefese kaldigim oluyo
Ayy bende hala öyleyim kafamı yastığa koyduğum an burnum kapanıyor ağızdan nefes alıyorum boğazım kuruyor belkide kovitten sonra böyle kaldı çünkü önceden böyle bir şey yoktu🤔🤔

bu arada evde şeker ölçümü yapacaklara bilgi vereyim, accu-chek instant makinesi daha doğru sonuçlar veriyormuş. ama cihaz ve ölçüm çubukları diğer aletlere göre daha pahalı. eczancı bana ölçüm çubukları ve cihazla birlikte uygun olan cihazları söylemişti ama bana doktor doğru sonuç verdiği için bunu önermişti
Bende 6 yıldır accu-chek instant kullanıyorum gerçekten de doğru sonuçlar veriyor benim diyetisyenim muhakkak bunu al demişti başka bir marka daha söylemişti ama onun ismini unuttum onu yurt dışından getirtebilirsin demişti diğerlerinde doğru sonuçlar alamayabilirsiniz demişti

Kiloyla sekerin hic alakasi yok gercekten 2 cocuktada abartisiz 30 kilo ile girdim doguma emzirdikcede yedim tatliyi suyu sekerle ilgili hic bi problemim olmadi sukur bundada olmaz insallah bende gerekli gormuyorum herkesin fikri tabiki kendine yaptirmak isteyen yaptirir kimse kimseye engel degil.
Aynen canım benimde kilom yok ailede şeker öyküsü yok sadece pco'luyum ama insülin direncim var hatta tatlı yemem sevmem yemek çok yemem şekerli içecekleri bile tüketmem ama sınırda işte 😔

Benim de insulin direncim var onyuzden yuklemeyi riskli görüyor perinatologum. Evde cihaz takibi istiyor yükleme yerine
Bende riskli gebeyim insülin direncim var ama benim perinatalog da hergun kendini delip durma homa ir ve hba1c yaptır ona bakıp yolumuza ona göre devam edelim diyor herşeyde olduğu gibi perinataloglar arasında da görüş ayrılığı 😂😂

Kızlar ben 3 gündür hastane de yatıyorum 3 gün önce inanılmaz karın sertleşmesi ve ağrı ile geldim kasılma var sandım dr kasılma görünmüyor ama karnin da rahminde çok sert bebekle büzüs büzüs dedi çok korktum doğum olcak sandım 23 haftayim geçen gittiğim gerizekali perinatolog karında sertlik var ama sıkıntı olmaz demişti dr her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurmalarini söyledi 3 gündür tedavi görüyorum şükür ağrılarım kesildu belki bugün taburcu oluruz inşallah dua edr dua bekleriz teyzeler

Nefes darligindan cok burun tikanikligi yoruyor beni surekli gece gunduz burnum kapali haliyle nefes alamiyorum yoruyo nefes nefese kaldigim oluyo
Ya bende hamileligin ilk basinda bi grip olmuştum ondan beri burnum tikali ya gebelik nezlesi dedikleri şey mi acaba sinir oluyorum
Daha hiç bebek alışverişi yapmadım, kendime lohusa pijama gecelik aldım, pijama altını evde giyiyorum.
Bir tane hastane çıkışı aldım yalan olmasın.

Her seferinde diyorum bu kontrolden sonra bir şey alayım. İnşallah yarın kontrolden sonra alacağım :) alsam koyacak odası da yok henüz.
Haftaya şeker kontrolü olacak sanırım. O biraz beni tedirgin ediyor.

Kilo da aldım:KK43: bakalım tartılardan kaçıyorum son kilom ne bilmiyorum.
Alırsın canım ben erken aldim da noldu oturma odasi bebek eşyasi dolu iceri girmiyorum bile üstüme üstüme geliyor
Ben riskli gebe olduğumdan zaten yatıyorum yattigin yerde sanki biri cigerlerimi sıkıyor. Yakın zamanda gidecem doktoruma soyleyecem.benim tansiyonlarim normal düzenli ölcuyorum. Ama bu sanki göğsüme biri oturmuş hissi beni mahvetti.psikolojik olarak da kafama taktım taktikca daha da nefesim daraldı. Sanırım evde yatmak beni çok yıprattı.
Seni cok iyi anliyorum surekli yatmak berbat birsey evde durmaktan sıkıldıgin icindir bence riskin nedir tamamen mi yasak evin etrafini falan turlasan az az
Eki Görüntüle 3052030 Kızlar eğer kan sulandırıcı kullanınız varsa tanıda venöz yetmezlik yazdırırsanız ücretsiz alabiliyorsunuz. Katkı payı olmadan. Dahiliye- kadın doğum- kardiyoloji çıkarabiliyor raporu. Biraz doktorun insafına kalmış.Belki birinin işine yarar.
Canım bende tani olarak faktor noksanliklarina bagli hastaliklar birde 205-20.00 ek 4d listesinde yer almayan hastaliklar yaziyor bende bedava aliyorum.
Herkese merhabalar. Allah yardımcımız olsun ☺️ Benim de nasipse kızım ağustos sonu eylül başı görünüyor ☺️ 21+3 teyiz 2. çocuk. Sizler nasıl doğum düşünüyorsunuz ?
Ben basindan beri hic umursamadim ama previa oldugum icin normal imkansiz malesef
Kızlar ben 3 gündür hastane de yatıyorum 3 gün önce inanılmaz karın sertleşmesi ve ağrı ile geldim kasılma var sandım dr kasılma görünmüyor ama karnin da rahminde çok sert bebekle büzüs büzüs dedi çok korktum doğum olcak sandım 23 haftayim geçen gittiğim gerizekali perinatolog karında sertlik var ama sıkıntı olmaz demişti dr her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurmalarini söyledi 3 gündür tedavi görüyorum şükür ağrılarım kesildu belki bugün taburcu oluruz inşallah dua edr dua bekleriz teyzeler
Canim çok geçmiş olsun insallah bir sıkıntı çıkmaz karin sertleşmesini nasil anliyosun bazen benimde sertleşiyor gaz sancisi vs oldugunda bebegin hareketleri normal mi oluyor.. dualarim seninle rabbim şifa versin seni de bebişini de korusun insallah 🙏

Ayy bende hala öyleyim kafamı yastığa koyduğum an burnum kapanıyor ağızdan nefes alıyorum boğazım kuruyor belkide kovitten sonra böyle kaldı çünkü önceden böyle bir şey yoktu🤔🤔
Valla ben her hamilelikte yasadim bunu kizdada boyleydim oglana yine 8 sene oldu unuttumda birde allerji olunca malum hepsi ust uste geldi.. bende koronadan sadece koku kaldi burun tikanikligini sanmiyorum

Ya bende hamileligin ilk basinda bi grip olmuştum ondan beri burnum tikali ya gebelik nezlesi dedikleri şey mi acaba sinir oluyorum

Alırsın canım ben erken aldim da noldu oturma odasi bebek eşyasi dolu iceri girmiyorum bile üstüme üstüme geliyor

Seni cok iyi anliyorum surekli yatmak berbat birsey evde durmaktan sıkıldıgin icindir bence riskin nedir tamamen mi yasak evin etrafini falan turlasan az az

Canım bende tani olarak faktor noksanliklarina bagli hastaliklar birde 205-20.00 ek 4d listesinde yer almayan hastaliklar yaziyor bende bedava aliyorum.

Ben basindan beri hic umursamadim ama previa oldugum icin normal imkansiz malesef

Canim çok geçmiş olsun insallah bir sıkıntı çıkmaz karin sertleşmesini nasil anliyosun bazen benimde sertleşiyor gaz sancisi vs oldugunda bebegin hareketleri normal mi oluyor.. dualarim seninle rabbim şifa versin seni de bebişini de korusun insallah 🙏
Hic bilmiyorum valla benim kapali oldugu halde burnu akanlardanim silmekten yara oldu artik ama nefes aliyo musun dersen almiyorum 😒

Aynen canım benimde kilom yok ailede şeker öyküsü yok sadece pco'luyum ama insülin direncim var hatta tatlı yemem sevmem yemek çok yemem şekerli içecekleri bile tüketmem ama sınırda işte 😔
Insallah duzelir canim ne desek bos dikkat ediceksin kendine bebegin ve kendi sagligin icin ihmale gelmez bu tur seyler sag saglim hayirlisiyla kurtulsaydik bi 🤲🏻

Bende riskli gebeyim insülin direncim var ama benim perinatalog da hergun kendini delip durma homa ir ve hba1c yaptır ona bakıp yolumuza ona göre devam edelim diyor herşeyde olduğu gibi perinataloglar arasında da görüş ayrılığı 😂😂

Oncekinde 24.haftadan sonra takip istedi, es zamanlı endokrinolojiye de gondertmisti beni. Yoksa doğuma kadar olcum vermiyorlar zaten her gün. Hb1a1c son 3 aylık seker bakiyor zaten. Hepsini yogurt yiyiyisi ayrı 😅

Gecmis olsun, serum ve fitil veriyorlar normalde. Ağrı ile beraber kasılma da durdu mu? Sağlıkla çıkın insallah

Cok gecmis olsun vaktinde kavusun insallah

Herkese merhabalar. Allah yardımcımız olsun ☺️ Benim de nasipse kızım ağustos sonu eylül başı görünüyor ☺️ 21+3 teyiz 2. çocuk. Sizler nasıl doğum düşünüyorsunuz ?
Bebek nasi gelmek isterse oyle dogurucaz secmekle olmuyo ki bu isler

İnşallah kolaylıkla sıhhatli alırsınız bebeğinizi
ben her iki doğumdan da tırsıyorum bakalım daha dr um ne diyecek ilk doğum olacak inşallah hangisi olursa olsun kolay geçsin diye bol bol dua ediyorum 🤲🏻
Gecen hafta benimde öyleydi birtek kasılma yoktu. Karnım taş gibiydi parmak batmıyordu. Ayrıntılı ultrasonda doç dr perinatolog du ona sordum ayakta çok kalmayın bol bol dinlenin dedi şu an iyiyim çok şükür gaz mı yapıyor kabızlık mı yoksa halsizlik mi bilemedim bende. Allah şifa versin size de Allah yardımcınız olsun.

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelirler bebeklerin 🤲🤲

Geçmiş olsun sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah

Ben riskli gebe olduğumdan zaten yatıyorum yattigin yerde sanki biri cigerlerimi sıkıyor. Yakın zamanda gidecem doktoruma soyleyecem.benim tansiyonlarim normal düzenli ölcuyorum. Ama bu sanki göğsüme biri oturmuş hissi beni mahvetti.psikolojik olarak da kafama taktım taktikca daha da nefesim daraldı. Sanırım evde yatmak beni çok yıprattı.
geçmiş olsun canım ben de öyleyim bu aralar.

Ah cok gecmis olsun. Cok sevindim artik iyi olmaniza. Insallah zamaninda saglikla dogum olur. Nazar degmesin besbislere.

Daha önce 18 haftalık erken doğum oldu bunda da 15 haftalık serklaj atıldı yine erken doğum riskim var.evde yürüyorum dışarı çıkmaya cesaretim yok tansiyonum düşük bir kaç kare bayıldım.

Back
X