2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen öyle deyince kedimin ağız kokusu geldi aklıma.😂 Ahahaah tabi sahiplendirmek zorunda kaldım dehşet alerjimi tetiklediği için. Hormonlar diyorum susuyorum 😐 daha bize neler yapacak acaba
Ben köpeğimi bırakmam o benim ilk cocugum onsuz nefes bile alamam o derece. Sadece önceden bana gelmeyen almadıgım kokuları suan cok net alıyorum o biraz üzüyo:)

Benim de bugün ne oldu geçen de yataktan kalkmaya çalışırken olmuştu. Tam öne doğru doğrulacaktım otururken bir anda göbeğimin üst kısmına ağrı saplandı. Hani boynunu ani hareket Edersin de ağrı olur ya. Öyle değişik bı ağrı birşey koptu sandım yani 😥 biraz ağrılı bir gün geçirdim başka bişey yok ama tırstım inşallah dinlenince geçer.
Bendede cok oluyor aniden kalkinca donunce ozellikle hapsrurken canimi aliyo sanki

Bugun gobegim cok acidi biraz daha buyudu fark ediyorum gobek etrafimdan basladi mideme kadar etimi sanki iceriden biri bicakla kesiyo gibi ne fena bi aciydi nemlendirdim falan oyle rahatladim hani o kdar cokta yemedim ki bugun desem ki midem sisti sadece karin bolgesi bayada dikleşti ölecektim nerdeyse yattigim yerden kalkamiyorum kalksam bidaha uzanamiyorum ..
Canım benim de bu aralar oluyor hatta yürürken bile zorlanıyorum 😭 randevumuda bayramdan sonraya aldım beklesem mi gitsem mi bilemiyorum 🤔

Canım benim de bu aralar oluyor hatta yürürken bile zorlanıyorum 😭 randevumuda bayramdan sonraya aldım beklesem mi gitsem mi bilemiyorum 🤔
Benimde bayramdan sonra ama ben gitmeyi dusunmuyorum suan canim normaldir heralde bebek buyuyo farkindayim tekmeleri o kadar sert ki eskisi kadar cılız degil cocuklar bile fark ediyo anne bu ne hal diyo bide bana sorsalar 🤣🤣

Canım sen daha iyi bilirsin bu. Bir nevi psikolojik şiddet degilmi ya?
Dediklerinde çok haklısın kadında ipleri eline alması lazim tabiki.
Ama bie yandan da şimdi bizim toplumda birde bu tarz erkekler çok bulunduğu konum ortam nedeniyle mi bukadar sıkı. Yada çok mu guvensiz diye düşünüyorum
Güvensizse boşasın, tabiki psikolojik şiddet, sanki sen bitey değil ona bağlısın, öyle şey olur mu ya, bu tarz erkekleri değiştirecek olan kadınlar. Biz seviyoruz diyip her şeyine katlanırsak tabiki her zaman eziliriz. Ne demek izin vermemek, bi yere giderken ancak haber veririm hosuna gider gitmez o onun sorunu. Ama sırf keyfiyet oraya gidemezsin bunu yapamazsın sunu yapamazsın, ac mısın acıkta mısın kafasında olan erkeklerin kafasına tam kurşun sıkmalık...

Kızlar ana kucağı almak gerekli mi sizce kullanan var mı
Kullanan arkadaslarım buyuk rahatlık buyuyene kadar diyorlar ben almayı düşünüyorum aöa oyle kendi kendine sallanan filan olmasına gerek yok, bebeği oldugum yere yanıma bırakabilmek için sadece kullanırım

Benimde bayramdan sonra ama ben gitmeyi dusunmuyorum suan canim normaldir heralde bebek buyuyo farkindayim tekmeleri o kadar sert ki eskisi kadar cılız degil cocuklar bile fark ediyo anne bu ne hal diyo bide bana sorsalar 🤣🤣
Canım ben riskli gebeyim o yüzden korkular arttı , tekmeler arttı, ağrılar arttı , huzursuz bacak sendromu arttı galiba ferritinim de çok düştü 🙈 😂 normalde 15 günde bir gitmem gerek doktorum 1 ay sonra gel diyince beklemek zorunda kalıyorum acil birşey olursa ararsın dedi 😂😂

Canım ben riskli gebeyim o yüzden korkular arttı , tekmeler arttı, ağrılar arttı , huzursuz bacak sendromu arttı galiba ferritinim de çok düştü 🙈 😂 normalde 15 günde bir gitmem gerek doktorum 1 ay sonra gel diyince beklemek zorunda kalıyorum acil birşey olursa ararsın dedi 😂😂
Daha ne kadar acil olcaksin kiz git sen biseyleri bahane edip bi yerin agrimasa bile bakma doktoruna 🤣

Kizlar mide yanmasi bende yok dedim basladi sükür.. doktora gidemedim eczacimla gorustum PRONAT oral suspansiyon olanindan verdi gaviscon vermedi ama baya rahatlatiyor kullanan var mi aranizda

Kizlar mide yanmasi bende yok dedim basladi sükür.. doktora gidemedim eczacimla gorustum PRONAT oral suspansiyon olanindan verdi gaviscon vermedi ama baya rahatlatiyor kullanan var mi aranizda
Bu da mı dış macunu tadı ve kıvamında acaba

Benim de bugün ne oldu geçen de yataktan kalkmaya çalışırken olmuştu. Tam öne doğru doğrulacaktım otururken bir anda göbeğimin üst kısmına ağrı saplandı. Hani boynunu ani hareket Edersin de ağrı olur ya. Öyle değişik bı ağrı birşey koptu sandım yani 😥 biraz ağrılı bir gün geçirdim başka bişey yok ama tırstım inşallah dinlenince geçer.
O bende de yatakta dönerken ani hareket edince oldu birkaç kere. Çok korktum hatta o ağrıyı tarif edemiyordum. Tam da dediğin gibi boynunu ani hareket ettirirsin de sinir sıkışması gibi olur ya öyle. Dinlenince geçti ama hep bir sorun olmadı.

Benim de yatakta aniden donerken kasigima bicak saplandi gibi ani siddetli bir agri oldu gecen gun. Tum gun zonkladi sonra gecti. Oluyor bu tur agrilar yavas hareket etmek lazim. Rahim bosta duran bir organ degil, kenarlarindan onu destekleyen sabitleyen baglar var. Biz genelde ani hareket edince bu baglari zorluyoruz. Gerilmeden kaynakli zaten hassaslar, arada kendileri bile zonkluyolar.

Bendede cok oluyor aniden kalkinca donunce ozellikle hapsrurken canimi aliyo sanki

O bende de yatakta dönerken ani hareket edince oldu birkaç kere. Çok korktum hatta o ağrıyı tarif edemiyordum. Tam da dediğin gibi boynunu ani hareket ettirirsin de sinir sıkışması gibi olur ya öyle. Dinlenince geçti ama hep bir sorun olmadı.
Ayy yalnız bende olmuyorsa biraz olsun içim rahatladı 😥

24+2 de bizden gelsin :) %61 tamamlandı %39 kaldı. Doktor kontrollerinden sayınca 28-32-36.kontrollerden sonra doğum için kontroller başlıyor ☺️Son 3 kontrol
Ben 37 hafta uzerinden hesapliyorum. 38de geliyor cogu zaten. Yani bence %39dan daha az kalan. 32. Haftadan sonra kontroller 2 haftada bire dusuyor. Ben de doktor kontrolu gibi agda seansi icin plan yapiyorum. 3 kere daha gitmem lazim 😄

Back
X