2021 tüp bebeye hazırlık

OLQA

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
420
481
53
44
Herkese Selamlar. Yaş 40 ikinçi baharım yeniden anne olmak hasreti. Allah nasip ederse girdiğimiz bu yolu mutlulukla tamamlarız .tüp bebek tedavisi için başladık kan verme süreçi ve doktorların rapor verme süreçindeyiz. Nasıl bi heyecan anlatamam. Bursa Uludağ unverstede başladık hayırlısıyla . Bu ay ovilasyon testiyle yumurtlamayı takip etdim belki tüp bebek tedaviye kadar kendiliğinden hamile kalırım değe. Benim gibi 2021 tüp bebek tedavisiyle anne olmağa hazırlık yapan arkadaşlarım gelin süreçlerimizi beraber takip edelim

İnşallah tez zamanda güzel sonuçlar alırsın bende tüp bebek surecindeyim dün menopur iğneye başlayacaktım progesteron yüksek çıktığı için baslayamadim malesef. yarın tekrar kan verecegim belki yarın başlatırlar iğneye umutla bekliyorum
Tüp bebek tedavisindeki bu süreci keyifli kılmak adına bu güzel takvimi tasarladım takip ederseniz beklerim

@tupbebektakvimi Instagram

Rabbim her niyyet edip çoçuk sahip olmak isteyen tüm annelerin hasrette olduğu evladına kavuşdursun. İnşallah sizde hayırlı haber alırsınız.

Merhaba kizlar bende 3 gundur menopur 300 iu kullanıyorum kontrol 2 Aralık iğneleri yapmak kolay oldu hiç acımıyor yan etkide görmedim sadece şeker ve tuzdan uzak duruyorum kilo almamak için ufak bir köşe yaptım bu süreci keyifli kılmak için herşey minik mutluluk icin
İğne atıkları için kavanoz kullanıyorum hastaneye gittikçe onların tıbbi atık kutusuna atacağım

inşallah kontrolda beklediğin sonuça ulaşmış olursun. Bende Aralık 3 de adetin 21 günü testi yapdırıçam. Bu günde eşimin ultrason randevusu var. Uludağ unverste süreçler yavaş itekliyor bakalım hayırlısı

Benim de yaşım 40. Ve yeni evliyim. Size bir şey soracağım maddi durumum iyi değil ve doktor tüp bebek yapmamı önerdi. Herhangi bir sorun yok sadece yaşımdan dolayı bu şekilde söyledi. 40 yaş ve üstüne tüp bebek masraflarını devlet karşılıyor mu

Biz üç senedir evliyiz hiç bir sorunumuz yok ama malesef doğal yolla olmadı. Keşke üç sene beklemeseydik tüp bebeye başlasaydık. Doktorlar haklı. Biz Uludağ unverste başladık. Hem araştırma hastanesi o üzden. Bide özeller çok para alyorlar. Ya tutmazsa Allah korusun boşuna bir sürü paran gidiyor. 90 günü doldurmuş siğortanız varsa eşinin ve ya senin 2500 çivarı

Biz üç senedir evliyiz hiç bir sorunumuz yok ama malesef doğal yolla olmadı. Keşke üç sene beklemeseydik tüp bebeye başlasaydık. Doktorlar haklı. Biz Uludağ unverste başladık. Hem araştırma hastanesi o üzden. Bide özeller çok para alyorlar. Ya tutmazsa Allah korusun boşuna bir sürü paran gidiyor. 90 günü doldurmuş siğortanız varsa eşinin ve ya senin 2500 çivarı

Sadece 2500 tl ya mı tüp bebek hepsi yani transfer vs. Sigortalıyız eşim ve ben. Yani yaşım 40 ya o yüzden biz de devlet katkısından faydalanabiliyor muyuz

Sadece 2500 tl ya mı tüp bebek hepsi yani transfer vs. Sigortalıyız eşim ve ben. Yani yaşım 40 ya o yüzden biz de devlet katkısından faydalanabiliyor muyuz
Evet siğortanız varsa sorun yok. Bize eğer siğorta yoksa yani günümüz eksikse ilaçlar falan hepsi 7000 TL dediler. Ama benim günün 90 günden fazla olduğu için endirimden yararlanıçam 2500 çivarı. Siz hangi ildesiniz?

Yaşınız 40 olduğu için aşıla yapmadan direk tüp bebeye yönlendiryolar. Sürecler biraz uzun ama olsun bence kuçağımıza alıçağımız bebeğmiz için değer. Mende hiç zaman kaybetme

Balıkesir merkezdeyim. Bursa yakın olduğu için oraya gideriz diye düşündük. Ancak normal yolla olmadığına dair hiç raporum vs yok

Balıkesir merkezdeyim. Bursa yakın olduğu için oraya gideriz diye düşündük. Ancak normal yolla olmadığına dair hiç raporum vs yok
Zaten her hangi bir rapor olmasına gerek yok.0 (224) 295 25 00 bu numarayı arayın İNFERTİLİTE bölmünden randevu alın. Ben il aradığımda iki ay sonraya vermişdiler. Çok dolu oluyor. Ama size tavsiyem Uludağ internet randevu sisteminden takip ederek bazen iptal edenler oluyor ordan daha erken bula bilirsiniz. İlk görüşmede zaten hemen kontrole ultrasona alıyorlar. Daha sonra adetin 3 ve 21 gün tahlilleri var. Eşindende tahlil istiyor ürologu. Yani ora gidince zaten kendileri size gerekeni söyliyolar. Bizde bir ay oldu başlıyalı bakalım hayırlısı.

Tşk ederim yarın ilk işim randevu almak olacak. Regl tarihine mi denk getirsem aceba şu gün git bugün gel demesinler diye.

Tşk ederim yarın ilk işim randevu almak olacak. Regl tarihine mi denk getirsem aceba şu gün git bugün gel demesinler diye.
Riça ederim. Aynı gün kontrol ediyolar ultrasonlada bakıyolar. Yinede siz bilirsiniz hayırlısı olsun sizin için. Sürecleri yazarsınız burdan. Sormak istediğiniz bişey olursa bende yazarım.

Riça ederim. Aynı gün kontrol ediyolar ultrasonlada bakıyolar. Yinede siz bilirsiniz hayırlısı olsun sizin için. Sürecleri yazarsınız burdan. Sormak istediğiniz bişey olursa bende yazarım.
Şu an bulunduğum ilde özel bir klinikte klomen +ovitrelle de ilk ayım bat 11 aralık bu süreci bekliyorum. Ancak buradaki yorumlar yaşanılanlar ve 2 tane doktorun da tüp bebek demesi beni bu konuda ciddi bir araştırmaya sevk etti. Süreçlerle ilgili sizi rahatsız edebilirim. İlginiz için çok tşk ederim.

Benim de yaşım 40. Ve yeni evliyim. Size bir şey soracağım maddi durumum iyi değil ve doktor tüp bebek yapmamı önerdi. Herhangi bir sorun yok sadece yaşımdan dolayı bu şekilde söyledi. 40 yaş v
Merhaba size bilgi vermek istiyorum bu gün Uludağ tüp bebek bölümüne gitmişdik .Ordakı bayan yeni bir bilgi verdi bize 40 yaşımı doldurduğum için üçretli yapılıçakmış işlemim. 6000 TL + ilaçlar. İlaçları siğorta karşlıyormu sorduk hayır dediler. Bu bilgiyi bize daha onçe söylememişdiler. 40 yaş dolduğu için böyle imiş. Tek iyi tarafı paralı olduğu için fazla bekletmiyorlarmış.Sizede bilgi vereyim dedim. Rabbim inşallah kemdiliğinden olmağı nasip etsin. Hastaneler çok yoruçu. Resepsiyonist bayan virus nedeni ile sağlık bakanı geçici olarakda kapata bilir dedi. Moralim çok bozuldu. Sizde durum nasıl?

Maalesef ben de sgk karşılamadığını bir çok yerde okumuştum. O yüzden ısrarla sormuştum. 39 yaşına kadar ve normal yolla olmadığına dair doktor raporun varsa 1. Tüp bilekte sgk %30 una destek veriyormuş. Sağlık olsun diyelim. İnş normal yolla rabbim verir de bizleri darda koymaz. Bilgiyi paşlaştığınız için ayrıca çok tşk ederim

Ben de durum şu regle 7-8 gün var ve beyaz akıntı geliyor ve kasık ağrılarım başladı. Bugün de midem bulandı sürekli. Kendimi hamile sanmaya başladım umarım öyleyimdir. Haftaya kadar bekleyip test yapacağım. İnşallah çift çizgiyi görünürüm. Görürsem çift çizgi kan testi yaptıracağım.27 kasımda çatlatma iğnesi yapılmıştı. Yumurtanın çatladığını da hissettim. Umarım rabbim bahşeder bana da ve tüm anne olmak isteyene.

bende 10 da regli oluçam. Ovilasyon testle takip etdim.aynı durum bendede var üç gündür kasık ağrısı mide bulantısı hafif bide baş ağrım var. İki tane erken gebelik testi alıp bakdım bişey cıkmadı.ama kendimi hamile gibi hiss ediyorum. Eşim pisxologik diyor. İnşallah hayırlısı. Sen progesteron hormonuna bakdırdınmı? Benim 13,5 çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…