Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kan sulandırıcı mı kullanmanız gerekiyor o zaman inşallah bu sefer gebe kalırsınız ve sağlıkla ilerler
İnşallah evet kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor 3de kalp dırması sonucu oldu umarım hepimiz için güzel sonuçlar alırız ve sağlıklı ilerler temmuz bize güzelliklerle gelsinnn

Öncelikle herkese merhaba inşallah hepimiz musmutlu sonuçlar alırız Bende pco var adetlerim çok düzensiz amh değerim yüksek çok fazla yumurtam var ama gelişip çatlamıyorlar eşiminde morfoloji değeri biraz düşük çıktı bende bu ay mikroçip aşılama yaptırıcam. 21 haziranda adetin 3. Günü gittim doktora ogün dahil olmak üzere klomen verdi sabah akşam olmak üzere 5 gün sonra gittiğim de 2 yumurtam gelişmişti biri 9m diğeri10m takviye olarak 3 günlük femara verdi 3 günlük femaradan sonra tekrar gittim bu seferbiri 15m ve 16m olmuşlardı. 2 gün bekleyelim takviye vermiycem ilaçsız gelişsinler dedi dün gittim ve biri 21m diğeri 22m olmuş aslına bakarsanız hiç ama hiç ümidim yoktu büyüceğine dair şok oldum Bu gece 12’de çatlatma iğnesini oldum cumartesi Rabbim nasip ederse 11’de aşılamam var.... İnşallah hepimiz çok güzel olumlu sonuçlar alır yavrumuza kavuşuruz. Dualarda buluşalım birbirimize destek olalım

Kızlar ben bugün doktora gittim görüştük kısmetse adetimde başlıyoruz bi sıkıntı çıkmadı çok şükür pco haricinde hakkımızda hayırlısı adet olmak için ilacımıda aldım bismillah dedik ve başladık rabbim hepimizin gönlündekini nasib etsin inşallahhhh

Hanımlar bir sorum olacak size: Ben 25-26 günde bir adet oluyorum ve bugün ilk günüm. Pazartesi günü adetin 3.günü olacak haliyle. Sizce tedaviye başlamak için geç mi kalmış olurum?

Hanımlar bir sorum olacak size: Ben 25-26 günde bir adet oluyorum ve bugün ilk günüm. Pazartesi günü adetin 3.günü olacak haliyle. Sizce tedaviye başlamak için geç mi kalmış olurum?
Yok canım zaten ya 2. Gün ya 3.gün başlıyorlar. Hatta birinin 4.gün başlamışlar aşısı da tutmuştu. Bence hiç boşa geçirme bu ayı dene bi

Yok canım zaten ya 2. Gün ya 3.gün başlıyorlar. Hatta birinin 4.gün başlamışlar aşısı da tutmuştu. Bence hiç boşa geçirme bu ayı dene bi
Ya gerçekten mi? Çok teşekkür ederim cevabınız için. Adet dönemim kısa olduğu için acaba dedim daha mı erken başlamam lazım. O biraz panikletti beni.

Ya gerçekten mi? Çok teşekkür ederim cevabınız için. Adet dönemim kısa olduğu için acaba dedim daha mı erken başlamam lazım. O biraz panikletti beni.
ADET dönemin uzunluğu kısalığı yumurtanın ne zaman gelişmeye başladığını değil canım ne kadar sürede geliştiğini gösteriyor. Benim periyodu uzun olduğu için yumurta gelişimim 15 16 günü geçiyor bu da adetin 20.gününe denk geldi canım. Ama mesela seninki 10 günde gelişmiyor dur buda 13 14.güne denk gelir. Yani doktorum ben gelişmiyor diye üzülünce böyle bir açıklama getirmişti

Bugün doktorla görüştüm randevu almak için. Çarşamba günü yani 5.günüme randevu verdi. Adet dönemim kısa, 5.günde başlamak için geç kalmış olmaz mıyız dedim hayır bir problem olmaz dedi.

4.güni duymuştum da hiç 5.günü duymamıştım. Doktorundan emin misin canım iyi bir doktor mu, birde bugün başlamamak için bir neden söyledi mi muayene etti mi

Merhaba canım ben 30 yaşındayım sebepsiz infertilite var ilk aşılamamı oldum 2 temmuzda şuan beklemedeyim dua edin kızlar inşallah bebiş tutunur bırakmaz

Kızlar merhaba bişey sorucam size ben cumartesi günü aşılama oldum. Aşılamadan sonra 3. Günü bildiğiniz adet ağrısı gibi ağrım oluyor sanki adet oldum olucam yaşayan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…