- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 53
- 30
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
Kan sulandırıcı mı kullanmanız gerekiyor o zaman inşallah bu sefer gebe kalırsınız ve sağlıkla ilerlerDoğal oluştu kanımda pıhtılaşma varmış ondan devam etmediler
İnşallah evet kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor 3de kalp dırması sonucu oldu umarım hepimiz için güzel sonuçlar alırız ve sağlıklı ilerler temmuz bize güzelliklerle gelsinnnKan sulandırıcı mı kullanmanız gerekiyor o zaman inşallah bu sefer gebe kalırsınız ve sağlıkla ilerler
Yok canım zaten ya 2. Gün ya 3.gün başlıyorlar. Hatta birinin 4.gün başlamışlar aşısı da tutmuştu. Bence hiç boşa geçirme bu ayı dene biHanımlar bir sorum olacak size: Ben 25-26 günde bir adet oluyorum ve bugün ilk günüm. Pazartesi günü adetin 3.günü olacak haliyle. Sizce tedaviye başlamak için geç mi kalmış olurum?
Ya gerçekten mi? Çok teşekkür ederim cevabınız için. Adet dönemim kısa olduğu için acaba dedim daha mı erken başlamam lazım. O biraz panikletti beni.Yok canım zaten ya 2. Gün ya 3.gün başlıyorlar. Hatta birinin 4.gün başlamışlar aşısı da tutmuştu. Bence hiç boşa geçirme bu ayı dene bi
ADET dönemin uzunluğu kısalığı yumurtanın ne zaman gelişmeye başladığını değil canım ne kadar sürede geliştiğini gösteriyor. Benim periyodu uzun olduğu için yumurta gelişimim 15 16 günü geçiyor bu da adetin 20.gününe denk geldi canım. Ama mesela seninki 10 günde gelişmiyor dur buda 13 14.güne denk gelir. Yani doktorum ben gelişmiyor diye üzülünce böyle bir açıklama getirmiştiYa gerçekten mi? Çok teşekkür ederim cevabınız için. Adet dönemim kısa olduğu için acaba dedim daha mı erken başlamam lazım. O biraz panikletti beni.
Hayır canım zaten 3ncü günü istiyolar ya direk başlarsın ya tam biçilmiş kaftan olursunHanımlar bir sorum olacak size: Ben 25-26 günde bir adet oluyorum ve bugün ilk günüm. Pazartesi günü adetin 3.günü olacak haliyle. Sizce tedaviye başlamak için geç mi kalmış olurum?
Bir süredir aksilikler yakamı bırakmadı da şimdi de bu sebepten dolayı tedavi ertelenirse çok üzülürdüm. Teşekkür ederim :))Hayır canım zaten 3ncü günü istiyolar ya direk başlarsın ya tam biçilmiş kaftan olursun
4.güni duymuştum da hiç 5.günü duymamıştım. Doktorundan emin misin canım iyi bir doktor mu, birde bugün başlamamak için bir neden söyledi mi muayene etti miBugün doktorla görüştüm randevu almak için. Çarşamba günü yani 5.günüme randevu verdi. Adet dönemim kısa, 5.günde başlamak için geç kalmış olmaz mıyız dedim hayır bir problem olmaz dedi.
Merhaba canım ben 30 yaşındayım sebepsiz infertilite var ilk aşılamamı oldum 2 temmuzda şuan beklemedeyim dua edin kızlar inşallah bebiş tutunur bırakmazHerkese merhaba,
33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Eşimle 2 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef her şeyin yolunda görünmesine rağmen hamile kalamadım. Daha önce herhangi bir tedavi görmedim ve uzun bekleyişin sonucunda bu ay aşılama yaptıracaktık ama yaptıracağımız kliniğin laboratuarında çalışan kişiler rahatsız olduğu için doktorum temmuz ayına erteledi tedaviyi.
Var mı aranızda temmuzda aşılama yaptıracak olanlar? Gelin birbirimize destek olalım,beraber atlatalım süreçlerimizi:)
Amin amin inşallah:))Merhaba canım ben 30 yaşındayım sebepsiz infertilite var ilk aşılamamı oldum 2 temmuzda şuan beklemedeyim dua edin kızlar inşallah bebiş tutunur bırakmaz
Ayni gun asilama olmuşuz hayırlısı olsun inşallahMerhaba canım ben 30 yaşındayım sebepsiz infertilite var ilk aşılamamı oldum 2 temmuzda şuan beklemedeyim dua edin kızlar inşallah bebiş tutunur bırakmaz
Merhaba canım ben 30 yaşındayım sebepsiz infertilite var ilk aşılamamı oldum 2 temmuzda şuan beklemedeyim dua edin kızlar inşallah bebiş tutunur bırakmaz
Kızlaarr güzel haberlerinizi bekliyoruuuzzzAyni gun asilama olmuşuz hayırlısı olsun inşallah14. günden önce test yapacak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?