Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aslında büyük bi sorun yok. Lh ve fsh sorunum var. Lh 11, fsh 10 biraz yumurtlama tembelligimin oldugunu soyledi dr. Rezervde sıkıntı yokmuş, rahmim de temiz ama nasip olmadı. Eşimde sıkıntı yok şükür. Insallah bu ay olur🤲🤲umudum hep var
Canım onlar zaten halledilebilecek şeyler zamanı geldiğinde olacaktır allahın izniyle

Ya biz de iste sadece o dedigi gunlerde iliski yasadik, korktuk bir sey olur falan diye. Bu ikinci asilamayi yaptiracagimiz zaman bunu kesinlikle soracagim, tesekkur ederim.

Bugun asilama gününü saymazsak 17.gündeyim. Adet döngüm 25-26 gün arasi degisiyor ama son birkac aydir 25.günümde oluyordum. Bu hesaplamayla aslinda iki gün once gelmesi gerekiyordu.
Yumurtlamadan 14 15 gün sonra adet gelir diyordu benim doktorum eğer gecikme varsa geç yumurtlama olmuştur diyordu. Hayırlısı neyse o olsun canım Rabbim hepimize sağlıcakla nasip etsin inşallah 💕

Kızlar bhcg testini nerede yaptırabiliriz sağlık ocaklarında yapıyorlar mı
Bi de aşılama ın 10 günü ve bembeyaz tek çizgi yine bu günlerde negatif görüp kanda pozitif gören var mı bacılar

Kızlar bhcg testini nerede yaptırabiliriz sağlık ocaklarında yapıyorlar mı
Bi de aşılama ın 10 günü ve bembeyaz tek çizgi yine bu günlerde negatif görüp kanda pozitif gören var mı bacılar
Sağlık ocağında verebilirsin bazı hastanelerin acilleri de bakıyor canım 10. Günde çıkmayıp daha sonra belli olan çok kişi okudum.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. 2 günde bir beta artışını takip ediyorum pazartesi 110, çarşamba 218, bugün de 410 çıktı artış hep yüzde 85 90 civarı bir türlü 2 katı ya da daha fazlası artış olmuyor sizce bir sıkıntı mı var doktorum gecen sefer yüzde 70 artış yeterlidir dedi ama burda ve diğer yerlerde okuduğum beta artışları hep daha fazla ister istemez tedirgin oluyorum bilgisi olan var mı acaba

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. 2 günde bir beta artışını takip ediyorum pazartesi 110, çarşamba 218, bugün de 410 çıktı artış hep yüzde 85 90 civarı bir türlü 2 katı ya da daha fazlası artış olmuyor sizce bir sıkıntı mı var doktorum gecen sefer yüzde 70 artış yeterlidir dedi ama burda ve diğer yerlerde okuduğum beta artışları hep daha fazla ister istemez tedirgin oluyorum bilgisi olan var mı acaba
Bence normal canım yüzde 60 bile normal kabul ediyorlar senin de zaten 2 kata çok yakın

Icini ferah tut seninki iyi yükseliyor aksi bi durum olsa dr bilgilendirirdi. Saglicakla kavuş insallah yavruna🎀

X