Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanın 4. günündeyim aşırı kasık ve bel ağrım var normal mi? Sizlerde de aynı şekilde mi?
6.güne kadar benimde sürekli ağrıdı canım 7.gün tam bitti dedim göğüslerim acımaya başladı. Yani normal tutup tutmamasını bilmiyorum vücuda çok fazla hormon yüklüyoruz bu bile sebep olabilir

29 yasindayim 2 yillik evliyim 1 yildir bebek istiyoruz. Daha once kist oldugundan dolayi laparoskopi ameliyati oldum. Sonrasinda yapilan testlerde de ne esimde ne bende bir sorun olmadigini anladik. Kisti aldirdiktan sonra 6 ay daha denememizi istedi doktorum, ameliyattan 2 ay sonrasinda (mart) sabirsizligimdan dolayi aşılama istedim yapildi ancak ne yazikki tutmadi 29 haziranda Gonal F 900e baslamistim. 5 temmuzda ovitrelle ignemi oldum. 7 temmuzda (bugun) aşılamam yapildi. Yarindan itibaren kullanmam icinde Progestan verildi Surecin kotu yani beklemek sabretmek, dilerim Rabbim herkese hayirlisini nasip eder

Hayırlı olsun canim guzel sonuclar aliriz hep birlikte inşallah beklemek bile bi haz veriyo evet zor ama heyecanlı 6.gündeyim bnde

Bugün aşılamanın 6. günündeyim. Gece inanılmaz bir kasık ağrısıyla uyandım. Bu kadar şiddetli olmamıştı hiç. Sonu güzel olduktan sonra elbet her türlüsüne katlanılır. İnşallah olumlu sonuçların belirtileri olur

Günaydın Hanımlar, dün itibariyle (adetimin 5.günü) ovaleap adlı iğneye başladım. Türkiye'de var mı bilmiyorum ama gonal f le aynı içerikte bir ilaç. Dozumu 25'lik olarak verdi çünkü adetin 5.gününde bile yumurtanın büyüklüğü gayet iyi dedi (25-26günde bir adet olduğum için benim süreç biraz hızlı ilerliyor) sanırım daha fazla yumurta da büyütmek istemiyor zaten. Pazartesi günü tekrar kontrolüm var, o gün karar verilecek hangi gün aşılama yapılacağı.

Hadi hayırlısı olsun canım darısı bana bakalım ben ne xaman başlıcam

Ne kadar çok 2 temmuzda aşılaması yapılan varmış benimde 2 temmuzda yapıldı bu 2. aşılamam önceki aşılamada çok zorlanmıştım aşılama yapılırken çok ağrım oldu sonrasındada hep kasık ağrısı falan devam etti hatta yumurtamın büyüdüğü tarafda seğirme oluyordu çok ümitlenmiştim ama tutmamış. Bu aşılamam ağrısız çok rahat geçti ve hiç kasık ağrım yok sadece göğüs hassasiyetim var hayırlısı

Hayirlisiyla islemlerin olsun insallah

Evet herkes ay başı olmus 16 sinda kan veririz heralde hep birlikte hayirli olsun islemin insallah guzel sonuclanir

Bnde gebelik testi yapiyorum simdilik boyle cikti catlama yavasca bitiyo heralde 2 gun sonra yine yapayim diyorum

Eklentiler

• 20210708_142039.jpg
    146,9 KB · Görüntüleme: 35
Bnde gebelik testi yapiyorum simdilik boyle cikti catlama yavasca bitiyo heralde 2 gun sonra yine yapayim diyorum
Herkes ilk zamanlar iğnenin etkisiyle testler pozitif çıkıyor diyordu ama ben 4. Gün denedim silikte olsa ikinci bir çizgi yoktu çıkmadı. Umarım vakti geldiğinde hepimizin pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…