Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

RemoveBeforeFlight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
360
179
Herkese merhaba,

33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Eşimle 2 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef her şeyin yolunda görünmesine rağmen hamile kalamadım. Daha önce herhangi bir tedavi görmedim ve uzun bekleyişin sonucunda bu ay aşılama yaptıracaktık ama yaptıracağımız kliniğin laboratuarında çalışan kişiler rahatsız olduğu için doktorum temmuz ayına erteledi tedaviyi.

Var mı aranızda temmuzda aşılama yaptıracak olanlar? Gelin birbirimize destek olalım,beraber atlatalım süreçlerimizi:)

Ben 2 sinde doktorla görüşcem büyük ihtimallede aşılama yaptırcam çevrem kimseye aöylemeden yapmatı planlıyorum daha önce negatif çok sonuç aldım buda negatif olursa diye gerginim destek biz çıkalım birbirimize bari 😃

Ben 2 sinde doktorla görüşcem büyük ihtimallede aşılama yaptırcam çevrem kimseye aöylemeden yapmatı planlıyorum daha önce negatif çok sonuç aldım buda negatif olursa diye gerginim destek biz çıkalım birbirimize bari 😃
Çok iyi düşünmüşsünüz valla, en güzeli sessiz sedasız halletmek. Daha önce ilaç tedavisi gördünüz mü? Sebepsiz infertilite mi sizin de?

Pco var bende lanet bela bi kaç kere çatlatma iğnesi denedik olumsuz sonuçlandı kilom vardı işte 30 kilo verdim şimdi aşılama için sıvadım kollarımı bakalımmm💪

Pco var bende lanet bela bi kaç kere çatlatma iğnesi denedik olumsuz sonuçlandı kilom vardı işte 30 kilo verdim şimdi aşılama için sıvadım kollarımı bakalımmm💪
Siz ne zaman gidiceksiniz gün belirledimi doktorunuz ya da siz
Yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla pcos hastalarında Femara daha iyi yanıt veriyormuş, siz de biliyorsunuzdur belki ama yine de yazmak istedim. Belki onunla daha iyi sonuç alırsınız.

Ben adet olduğum ilk gün doktorumu arayacağım o da 05 Temmuz'a falan denk geliyor. Şu an yumurtlama dönemindeyim yine çalışmalara devam ediyoruz belki bir umut aşılamadan önce tutar diye ama ı ıh, illa bir müdahale istiyor vücudum sanırım:)

Yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla pcos hastalarında Femara daha iyi yanıt veriyormuş, siz de biliyorsunuzdur belki ama yine de yazmak istedim. Belki onunla daha iyi sonuç alırsınız.

Ben adet olduğum ilk gün doktorumu arayacağım o da 05 Temmuz'a falan denk geliyor. Şu an yumurtlama dönemindeyim yine çalışmalara devam ediyoruz belki bir umut aşılamadan önce tutar diye ama ı ıh, illa bir müdahale istiyor vücudum sanırım:)
Yakın zamanlarda işlemlere başlıcaz desene tam destek hep destek😃💪
Aklımda bulunsun doktoruma sorarım o ilacıda bende ilk kez yaptırcam kafamda dwli sorular nasıl olcak diye bakalıımmm daha önce klomen ve ovitrelle kullanmıştım

Bendede ileri derece pko var 3 yıllık evliyim. İlaçsız adet olmuyorum. Defalarca çatlatma iğnesi, bir kerede aşılama yaptırdım hep nagatif. Şimdi gonal f kullanıyorum normalde bu hafta 2.aşılamayı yapacaktık ama yumurtaların gelişmiyor ya devam edecez İğneye temmuz başında aşılama yada bırakıp adet olup tedaviye en baştan başlayıp temmuz sonunda aşılama. Bugün randevum var bakalım ne diyecek. Aslında pko için en iyi en kesin sonuç tüp bebek gibi ama doktorum bir kere daha denemek istemişti. Rabbim hepimizin kucağına bebişleirnş versin inşaallah.

Bendede ileri derece pko var 3 yıllık evliyim. İlaçsız adet olmuyorum. Defalarca çatlatma iğnesi, bir kerede aşılama yaptırdım hep nagatif. Şimdi gonal f kullanıyorum normalde bu hafta 2.aşılamayı yapacaktık ama yumurtaların gelişmiyor ya devam edecez İğneye temmuz başında aşılama yada bırakıp adet olup tedaviye en baştan başlayıp temmuz sonunda aşılama. Bugün randevum var bakalım ne diyecek. Aslında pko için en iyi en kesin sonuç tüp bebek gibi ama doktorum bir kere daha denemek istemişti. Rabbim hepimizin kucağına bebişleirnş versin inşaallah.

Haber verin bize de mutlaka doktor ne diyecek. Ama hic merak etmeyin, neler neler okuyoruz burada. Olacagi varsa hicbir seye aldirmadan oluyor valla :)

Kes
Canım benim durumda aynı ilaç içmeden gram adet olmuyorum ama ona rağmen 3 kere kendiliğimden gebe kaldım sonu ne kadar hğsran olsada aşılama tutmadı mı sende benim onda biraz olsun ümidim vardı yaaa

Herkese merhaba,

33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Eşimle 2 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef her şeyin yolunda görünmesine rağmen hamile kalamadım. Daha önce herhangi bir tedavi görmedim ve uzun bekleyişin sonucunda bu ay aşılama yaptıracaktık ama yaptıracağımız kliniğin laboratuarında çalışan kişiler rahatsız olduğu için doktorum temmuz ayına erteledi tedaviyi.

Var mı aranızda temmuzda aşılama yaptıracak olanlar? Gelin birbirimize destek olalım,beraber atlatalım süreçlerimizi:)
Sizinle ayni yastayiz ve ayni sorundayiz benimde sebebsiz infirtelite iki yildir bekliyorum yok olmadi. Bende asi konusunda kararsizim yani ilk asinin tutma olasiligi cok dusuk olabiliyormus temmuzun ikisinde bende doktora gitcem asilama icin ama hala kararsizim siz bitkisel bisiler denednizmi surecinizi anlatirmisiniz neler denediniz birde hangi sehirdesiniz ben hala asi konusunda kararsizim

Sizinle ayni yastayiz ve ayni sorundayiz benimde sebebsiz infirtelite iki yildir bekliyorum yok olmadi. Bende asi konusunda kararsizim yani ilk asinin tutma olasiligi cok dusuk olabiliyormus temmuzun ikisinde bende doktora gitcem asilama icin ama hala kararsizim siz bitkisel bisiler denednizmi surecinizi anlatirmisiniz neler denediniz birde hangi sehirdesiniz ben hala asi konusunda kararsizim
Merhabalar,

Ben Almanya'da yasiyorum ama Izmirliyim. Kuzenim Izmir'de Jinekolog hatta. Ama Almanya'da basari elde edemezsek ona gitmeyi planliyoruz mutlaka.

Almanya'da doktorlar kesinlikle 1 yildan once herhangi bir mudahalede bulunmuyorlar kadinlara. Bu 1 yil icerisinde doktorum sadece hayit otu tohumu ekstrati onermisti ama onu da adet duzenimi bozdugu icin direkt birakmistim. Sonrasinda da baska ilave hicbir sey kullanmadim, sadece esimle beslenmemize dikkat ettik/ediyoruz o kadar.

1 yilin sonunda doktorum laparoskopi talep etti, sonucu temiz cikinca sebepsiz infertilite teshisi kondu ve islemlere anca o zaman baslayabildik. Tabi iyilesme surecinden sonra corona sebebiyle esimle islerimizi kaybettik (ayni sirkette calisiyorduk) ve cocuk olayini yeni is bulana kadar erteleme karari aldik. O surecleri atlattik ve yine basladik calismalara ama normal yoldan bir turlu beceremedik ve en sonunda asilama karari aldik. 3 kere deneyecegiz, olmazsa tup bebek'e baslayacagiz. Doktorum en basindan tutma ihtimalinin %15-20 arasinda oldugunu soyledi ama bu olasilik 3.asilamanin sonunda inanilmaz derecede yukseliyor. O sebeple doktorunuz oneriyorsa kesinlikle asilama yaptirin derim.

Siz bir sey kullandiniz mi bu surecte? Ilac, bitkisel vs.?

X