Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir tekrar evinize mutlu mesut dönersinizSarılık oldu hastaneye geri döndük yatışa
Biz tam önüne koymuyoruz birde klimanın çıkışını tam yukarı veriyoruz, bebiş çok mutlu valla. Hatta salonda yatıyoruz, yatak odası gece çok sıcak. İsilikleri geçtiYa ben klima konusunda cok dertliyim. Acsam bebekler usuyecek diye korkuyorum acmasam terliyorlar çarptiracaklar diye korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Kendimi zaten geçtim ben buharlasiyorum bildiğin
Sarılık düşüyor kızlar herkese cevap veremedim uyandırmayı beceremediğim için çok stres oldum evde kalsaydık bu kadar besleyemezdim şimdi sütümü sağıp meme emerken yandan şırınga da veriyorum anca içmesi gerektiği kadar içiyor
Cok şükür cnm..Küveze koyduk 2.5 saat kaldı yarım saat emzirme iznim vardı aynı odada kaldık ama ağlayınca çıkartamamak çok kötüydü o ağlıyo ben ağlıyorum sabaha kadar vakit geçmiycek sandım ama neyse sustu arada. O yarım saat emzirme izninde de yarısında uyuduğu için 30-40 ml tamamlayamıyordum
Ay öyle oldu zaten ben yanlış söyledimCok şükür cnm..
Küveze nie girdiki?
Sarılık tedavisinde ışınlarda anne bebek odası oluyor diye biliyorm
Ay bian korktum ne oluo dieAy öyle oldu zaten ben yanlış söyledim
Benm göğüs ucu sağmaya zorlamaktan yine yara oldu...Bebekler büyüyünce hiç girilmeyecek buralara bunlar iyi günleri topiğin..
Bende dert bitmiyor sarılığı, sünneti, süt arttırma derdi.. uğraşmaktan giremiyorum
Cnm hayırdır neyn varKizlar hastanedeyim ben bebegimden tahlil alcaz diye bekliyoruz yapmadi yavrum kac saattir
Fototerapi mi aldı canım?Ay öyle oldu zaten ben yanlış söyledim
Canim kakada kan var di ya onun nedenini arastiriyorus kac haftadirAy bian korktum ne oluo die
Benm göğüs ucu sağmaya zorlamaktan yine yara oldu...
Cnm hayırdır neyn var
Bize de haber ver canım inşallah bir an önce bulunur tedavisi başlanırCanim kakada kan var di ya onun nedenini arastiriyorus kac haftadir
Ben doğumdan beri gün aşırı kullanıyorum. Göbeğim doğum yapmamış gibi 6 aylii gibiydi. İki gündür farkedyorum baya inmiş göbeğimCnm üzülme hemen düşer merak etme
Geçmiş olsun
Bu korse olayı gerçekten işe yarıormudur acaba
Diğer göğüste gelen sütu topluyor musunuz kaç ml süt geliyor?Yediğimi ictigimi killi,gobekli amcalara verselerdi her yerlerinden sut fiskirirdi. Benm niye sutum bebegi doyurmuyo niye yetmyo ya daha napilir. Isin sinir bozucu tarafi bi memeden mamayi eds ile verirkn diger memeden sut damliyo. Ama yetmyo
Bebişim iyi kuzum mevlut yapacağım onun hazırlıkları ile uğraşıyorum bi yandan da :) Sen nasılsın nasi gidiyor Bebişle:)
İyi biz de biraz oburuz ilk ay 1600 gram almis sürekli emzirme ile geçiyor zaman hala iki saatte bir emmek istiyor gece gündüz. acaba bu süre ne zaman uzar meraktayımBebişim iyi kuzum mevlut yapacağım onun hazırlıkları ile uğraşıyorum bi yandan da :) Sen nasılsın nasi gidiyor Bebişle:)
Yetmediğini nasıl anladın peki?Yediğimi ictigimi killi,gobekli amcalara verselerdi her yerlerinden sut fiskirirdi. Benm niye sutum bebegi doyurmuyo niye yetmyo ya daha napilir. Isin sinir bozucu tarafi bi memeden mamayi eds ile verirkn diger memeden sut damliyo. Ama yetmyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?