Ben çiçek sepetinde sipariş verdim. kumaş güzel, yerini sevdim. Baskısı eh işte... zaten çok da giydiremicem, indirimle zıbın takımı 50tlye geldi. fotoğraf çekimi için yerliKızlar isimli hastane çıkışı nereye yaptırabilirim? Ne kadar sürede yapıyorlar? Sanki birileri yaptırmıştı aramızda
Saol cnm inş bu defa da kendi sancımla olur tabi senin de diğer arkadaşlarında kendi istedikleri zaman gelirler bebeklerimiz. Yine de bilmiş dr 4 olmuş paşa. Benim oğlum 7 yaşında bilincinde ama aynı endişeler bende de var. Bırakıp gideceğim saat kaçta olur nasıl olur bilmiyorum. İnş en güzel zamanda sağlıkla gelir minnoşlarımız.Maşallah. Suni sancıyla annesini üzmemiş :) kendi sancının derecesini bilmiş oldun böylelikle. Ben hiç bilmiyorum kendi sancımı belki daha az olurdu. Büyük oğlum 3,5 kg, küçük oğlum 4 kg doğdu. Bakalım bunda neler yaşayacağım bilinmezlik stres yapıyor insanı. Şimdi bir de emanet etmem gereken iki yavrum var. Hangi saatte yatarım onları uykusundan mı uyandırır götürürüm diye her günüm düşünmekle geçiyor doğum yaklaştıkça
Olsun ya onemli degil sonucta. Benim bebegumde daha donmemis aşağı misal böyle giderse kendi çıkmayacak minik tembelDevlette gittiğim hiçbir doktor şuana kadar normal doğum yapabilirsin demedi özelde yapıyorlar sanırım o da yüksek fiyatlarla oluyor genelde
Gercekten tombişmişMerhaba anneler. Geçen hafta tansiyon problemi olunca dr tansiyon takibi yap haftaya yine gel demişti. Gittim geldim. Tansiyonum yol çok şükür o gün sanırım stresten öyle oldu. Tombik kızım 2380 gr olmuş bu hafta. Herşey yolunda çok şükür şimdilik. 3 hafta sonra çağırdı. Sanırım 37 de giderim artık.
Ben hazırlamadım mama da alma. Beynini ve bedenini olumlu şeylere hazırla. Sütün gelecek bebekte emecek. Zaten her yer mama satıyor ihtiyaç olursa alırsınızKızlar çorap giyebilir miyiz sezeryanda? Geçen biri demişti de inanamıştım. Benm ayaklarım yaz kış soğuktur.çorapsız yatamayanlardanım
Bir de hastane çantasını hazırlamayan kaldı mı benim gibi?
Mama aldınız mı?
Evet ya inş Doğuma kadar çok kilo almaz ben 8 kilo aldım ama işteGercekten tombişmiş
Stresten tansiyon direkt yuksek ya da dusuk cikiyor e bi de yol yuruyoruz falan
Aa olcak mi ki öyleEvet ya inş Doğuma kadar çok kilo almaz ben 8 kilo aldım ama iştebir de asansöre binmemek için merdiven çıkıyorum hastanede nefesim yetmiyor. Artık bir iki kere giderim daha doğuma giderim
Ay maşAllah minnoşa. Benim kız dönmüştü ama muayenede yine dönüyordu yani şu an o dönme işi belli olmaz. Sancıyla bile dönebiliyorlarAa olcak mi ki öyle
Ben dun gittim 36te cagirdi sonra her hafta geleceksin dedi nst icin saniirm
Benimki 33te ama daha dönmemiş ablasi inşallah donecek
Muaynede asagi dgru mu dönüyorduAy maşAllah minnoşa. Benim kız dönmüştü ama muayenede yine dönüyordu yani şu an o dönme işi belli olmaz. Sancıyla bile dönebiliyorlarbeni de 36 da çağırdı ama 37 de gideceğim. Bir sorun olursa inş olmaz giderim tabi. Bir de tecrübeliyim artık 2. Olacak
Çok teşekkür ederimBen tuğba kuğu dan yaptırdım, 1 hafta 10 güne de aldıklarım geldi. İlk oğlumda da ordan yaptirmistim memnun kaldım ürünleri de organik o yüzden orayı tercih ettim.
Ben çiçek sepetinde sipariş verdim. kumaş güzel, yerini sevdim. Baskısı eh işte... zaten çok da giydiremicem, indirimle zıbın takımı 50tlye geldi. fotoğraf çekimi için yerli
Evet dönüyordu tam seçemedim ben ama doktor dedi dönüyor yineMuaynede asagi dgru mu dönüyordu
Benim kiz yuzunu göstermiyor ya bize hep sakliyor bu ara. Dun oynasin dye dokunduk ayaklarını kafasina aldikonuşayım kendisiyle de dönsün artık ona kaldık
Bende36da mi gtsem diye düşündüm bir kere ama neden 35te cagirdi acaba
Ümraniye eğitimde mi deniyorlar 5 yılın üstündrkilereBizim buradaki devlet hastahanesi 5 yilin ustundekilere normal dogum denemek istiyor ama seninkide yine de riskli diye muhtemelen denemek istemiyolardir
instagramda mucize minikler diye bi.l sayfaya yaptirdim ben 1 hafta demisti kargo dahil 4 gunde geldi sasirdim. yumuusacik bekledigimden cok cok iyigeldi.Kızlar isimli hastane çıkışı nereye yaptırabilirim? Ne kadar sürede yapıyorlar? Sanki birileri yaptırmıştı aramızda
Woww çıtçıtlı buzdolabı poşeti efsoymuş bayıldımBi öneri de benden olsunhastane çıkışını, diğer takımları gruplayıp çıtçıtlı buzdolabı poşetlerine koyup öyle valize yerleştirdim. Üzerlerinde de yazdım bu ilk verilecek vs diye anca böyle anlıyor erkekler
Sadece dağınıklıktan olmaz ki heyecanlanır bizimki bir anda baba oldunuz diyecekler adamcağıza yazık :) belki yanımda ondan başkası da olmayacağı için hataya mahal vermemek en iyisiuzun yolda, tatile giderken de ben poşet ya da küçük hurçlarla grupluyorum takım takım kolay bulayım diye. Normalde dağınık biri olduğum için valizi hallaç pamuğuna çeviririm
Tek olmamak insanı rahatlatıyor iyi birşey değil ama süreç için normal olması beni aşırı rahatlatıyor.Aynen bende şuan o durumdayım oyuzden yatamıyorum . Ayaklarım yanıyor sıcak basıyor belim agrıyor bi sağ bi sol enaz on kez dönüyorum. Hayır dogunca bebişler diyecezki ikinci bebeğim diye tecrübeliyim ,biz nasıl uyumadık ozaman , ah şimdi o anlara geri dönsek diye. Ama gelde bunu anlat kendine..
Ümraniye eğitimde mi deniyorlar 5 yılın üstündrkilere
Ssvd olmazsa sondayı uyuşturunca yapmalarıniçin yalvarabilirimEvet öyle yazmak da iyi olur ben ilk isimli hastane çıkışını vericem zaten benimki çok karıştırmaz benden pimpirikliaynen soralım aklımızda olsun çünkü bana ilkinde giydirmediler çok net hatırlıyorum ameliyat önlüğünü giydirip direk ameliyathaneye gittim . Bu arada sonda yı da uyuşturmadan takıyorlar bunda uyuşturup taksınlar özellikle soylucem.
Ben de fosforlu aldım indirimdeyken. İnşallah emer minnoşlar
Sonda cok mu acitan biseykiSsvd olmazsa sondayı uyuşturunca yapmalarıniçin yalvarabilirim
Ssvd olmazsa sondayı uyuşturunca yapmalarıniçin yalvarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?