2021 Şubat Anneleri

Kızlar isimli hastane çıkışı nereye yaptırabilirim? Ne kadar sürede yapıyorlar? Sanki birileri yaptırmıştı aramızda
Ben çiçek sepetinde sipariş verdim. kumaş güzel, yerini sevdim. Baskısı eh işte... zaten çok da giydiremicem, indirimle zıbın takımı 50tlye geldi. fotoğraf çekimi için yerli

Eklentiler

• 16081177709794231142710897644145.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 53
Saol cnm inş bu defa da kendi sancımla olur tabi senin de diğer arkadaşlarında kendi istedikleri zaman gelirler bebeklerimiz. Yine de bilmiş dr 4 olmuş paşa. Benim oğlum 7 yaşında bilincinde ama aynı endişeler bende de var. Bırakıp gideceğim saat kaçta olur nasıl olur bilmiyorum. İnş en güzel zamanda sağlıkla gelir minnoşlarımız.

Merhaba anneler. Geçen hafta tansiyon problemi olunca dr tansiyon takibi yap haftaya yine gel demişti. Gittim geldim. Tansiyonum yol çok şükür o gün sanırım stresten öyle oldu. Tombik kızım 2380 gr olmuş bu hafta. Herşey yolunda çok şükür şimdilik. 3 hafta sonra çağırdı. Sanırım 37 de giderim artık.

Gercekten tombişmiş
Stresten tansiyon direkt yuksek ya da dusuk cikiyor e bi de yol yuruyoruz falan

Ben hazırlamadım mama da alma. Beynini ve bedenini olumlu şeylere hazırla. Sütün gelecek bebekte emecek. Zaten her yer mama satıyor ihtiyaç olursa alırsınız

Gercekten tombişmiş
Stresten tansiyon direkt yuksek ya da dusuk cikiyor e bi de yol yuruyoruz falan
Evet ya inş Doğuma kadar çok kilo almaz ben 8 kilo aldım ama işte bir de asansöre binmemek için merdiven çıkıyorum hastanede nefesim yetmiyor. Artık bir iki kere giderim daha doğuma giderim

Evet ya inş Doğuma kadar çok kilo almaz ben 8 kilo aldım ama işte bir de asansöre binmemek için merdiven çıkıyorum hastanede nefesim yetmiyor. Artık bir iki kere giderim daha doğuma giderim
Aa olcak mi ki öyle
Ben dun gittim 36te cagirdi sonra her hafta geleceksin dedi nst icin saniirm
Benimki 33te ama daha dönmemiş ablasi inşallah donecek

Aa olcak mi ki öyle
Ben dun gittim 36te cagirdi sonra her hafta geleceksin dedi nst icin saniirm
Benimki 33te ama daha dönmemiş ablasi inşallah donecek
Ay maşAllah minnoşa. Benim kız dönmüştü ama muayenede yine dönüyordu yani şu an o dönme işi belli olmaz. Sancıyla bile dönebiliyorlar beni de 36 da çağırdı ama 37 de gideceğim. Bir sorun olursa inş olmaz giderim tabi. Bir de tecrübeliyim artık 2. Olacak

Muaynede asagi dgru mu dönüyordu
Benim kiz yuzunu göstermiyor ya bize hep sakliyor bu ara. Dun oynasin dye dokunduk ayaklarını kafasina aldi konuşayım kendisiyle de dönsün artık ona kaldık
Bende36da mi gtsem diye düşündüm bir kere ama neden 35te cagirdi acaba

Çok teşekkür ederim

Evet dönüyordu tam seçemedim ben ama doktor dedi dönüyor yine her doktorun tarzı farklı oluyor hastaya göre de değişiyor çağırma durumu o yüzden hiç endişelenme.

Woww çıtçıtlı buzdolabı poşeti efsoymuş bayıldım

uzun yolda, tatile giderken de ben poşet ya da küçük hurçlarla grupluyorum takım takım kolay bulayım diye. Normalde dağınık biri olduğum için valizi hallaç pamuğuna çeviririm
Sadece dağınıklıktan olmaz ki heyecanlanır bizimki bir anda baba oldunuz diyecekler adamcağıza yazık :) belki yanımda ondan başkası da olmayacağı için hataya mahal vermemek en iyisi

Tek olmamak insanı rahatlatıyor iyi birşey değil ama süreç için normal olması beni aşırı rahatlatıyor.
Ben çok sorun etmiyorum uyumamayı şimdilik tabi. Sonuçta en azından 3 saat kesintisizim var doğduktan sonra da böyle devam ederse öperim oğlumu

Ümraniye eğitimde mi deniyorlar 5 yılın üstündrkilere

Evet ben orda yattim 1 bucuk ay kadar ilk hamileliğimde yanimda ki bayanin cocugu 5 yada 6 yaşındaydi ona normal dogum denicez 5 seneyi geçmiş dediler ama kadinin sancisi çok olunca haftası da küçük olunca sezeryana alindi hemen deneme fırsatları olmadi

Ssvd olmazsa sondayı uyuşturunca yapmalarıniçin yalvarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…