- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 31
Haftasonu eşimle eve bi çeki düzen vericez canım ondan sonra bakıcaz sığar mi sığmaz mi ona göre karar veririz . Senin büyük şifonyer mi yoksa küçük olandan mi var ?Biz de kiradayız. Oturma odasını çocuk odası yaptık. Okula başlayınca çalışma masası ekledik kitaplığını alamadık. Kitaplarımız kah yemek masasında kah sehpada dizili duruyor.
Yine de iki kapılı sığıyorsa bence şifonyer yerine dolabı al canım. Şifonyerin içleri çokta geniş değil.
Ben 33. Haftada yaptırıcam ikiz oldugu için erken doğum riski var bide temizlikten sonra hastaneye yakın ev tutucaz orda kalcaz doğuma kadarBenim de çilek baby cotton 3 kapılı dolabım var çileğin sifonyeri yetersiz kalıyor diye ikea sifonyer aldim genis olanlardan ikisine yeter simdilik sonraya doğru dolabi değiştiririm sanırım.
Ev temizligini vs ne zaman yapicak/yaptiricaksiniz kizlar?
37den sonra. evden çalıştığım için evle ilgilenemiyorum istediğim gibi... çalışma bitsin öyle temizletmeyi düşünüyorum.Benim de çilek baby cotton 3 kapılı dolabım var çileğin sifonyeri yetersiz kalıyor diye ikea sifonyer aldim genis olanlardan ikisine yeter simdilik sonraya doğru dolabi değiştiririm sanırım.
Yalnız değilsiniz. Biz de daha adına karar veremedik. Garip garip yansıma sözcüklerle seviyoruz bebeğiİsim konusunda halen kararsız mısınız? Nedense Ali Buğra benim bir türlü içime sinmiyor. Kızımın çok sinerek koymuştum Zeynep Masal,bunun böyle olması beni üzüyor ya.kızım öok istiyor böyle olmasını. Cok yakınlarımzda istedgimiz ismin olması bana engel oluyor aklmdakini değiştirince içime sinmıyor. 31 haftalık olduk halen isim net değil. Herkes netleştirdi mi? Dogum yapacagım hastane 4bün istiyor dr uma cok alıştım, şimdide acaba devlettemi yapsam diyorum sezeryan ikiside zaten . O bile belli değil .
Sizde kapaliymissiniz yahu hastahanede başörtüsü ne alacaksinuz yanınızaemzirme sütyenlerinden memnun kaldığınız bi marka var mı, balenli olan tavsiye edeceğiniz. gögüslerim küçük değil ve balensizlerden hiç memnun kalmadım, çünkü içinde durmadılar bedenimi de alsam eğildim kalktım hep fırtladılar
inan bilmiyorum ben de napacağımı gidip bi yere de bakamıyorum kumaşı nasıldır diye. ince şekil alan penye bi şal bulabilirsem gri tonlarında onu alıp takıcam alttan dolayıp.Sizde kapaliymissiniz yahu hastahanede başörtüsü ne alacaksinuz yanınıza
Elimde bir tane var o dediğin gibi ama rengi uymuyorinan bilmiyorum ben de napacağımı gidip bi yere de bakamıyorum kumaşı nasıldır diye. ince şekil alan penye bi şal bulabilirsem gri tonlarında onu alıp takıcam alttan dolayıp.
moda kaşmirde ücretsiz kargo var 20 aralığa kadar normalde medine ipeği şallarını kullanıyorum memnunum. ama başka ürününü denemedim hiç... fiyatlar uygun düz renk şallarda, bi bak istersen. ben de oradan söylerim gibi geliyor...Elimde bir tane var o dediğin gibi ama rengi uymuyorbenimde bakmam lazım ne yapacağım kaldım olmadı tek renk kare ortulerimden alacağım
Bende çilek natural baby aldım yetersiz mi olur ki takım halinde, bebek odası baya büyük yan ve ortalarda boşluk kaldı baya aklıma gelse ikea şifonyer alırdım. Buarada ben günlük süpürüyorum, haftada, 1 de silip toz, alıyorum yeterli olma mı ayrıca büyük temizlik mi yaptırmak lazım bebek içinBenim de çilek baby cotton 3 kapılı dolabım var çileğin sifonyeri yetersiz kalıyor diye ikea sifonyer aldim genis olanlardan ikisine yeter simdilik sonraya doğru dolabi değiştiririm sanırım.
büyüdükçe oyuncak dolabı da gerekiyor. zamanla o boşluklar oyuncaklarla dolacak hatta taşacak, aktivite masasıydı falan dolduruyoruz... düz duvara tırmanacağı alan kalsınBende çilek natural baby aldım yetersiz mi olur ki takım halinde, bebek odası baya büyük yan ve ortalarda boşluk kaldı baya aklıma gelse ikea şifonyer alırdım. Buarada ben günlük süpürüyorum, haftada, 1 de silip toz, alıyorum yeterli olma mı ayrıca büyük temizlik mi yaptırmak lazım bebek için
bende isim konusunda karar veremedim. Güneş Duru nasıl sizce ?Yalnız değilsiniz. Biz de daha adına karar veremedik. Garip garip yansıma sözcüklerle seviyoruz bebeği
Çok güzel isim bence.Ben de güneş ve duru isimlerini listeme almıştım eşim duru ismini sevmiyor. Sabun gibi neymiş o öyle. Ama bence çok güzel Duru ismi. Güneşi hala düşünüyorum olabilir.bende isim konusunda karar veremedim. Güneş Duru nasıl sizce ?
Bende öyle yapacağım galiba burada bir yer var hastahane dönüşü bir şey bulursam alırım yoksa netten hallederim.moda kaşmirde ücretsiz kargo var 20 aralığa kadar normalde medine ipeği şallarını kullanıyorum memnunum. ama başka ürününü denemedim hiç... fiyatlar uygun düz renk şallarda, bi bak istersen. ben de oradan söylerim gibi geliyor...
Ben 33. Haftada yaptırıcam ikiz oldugu için erken doğum riski var bide temizlikten sonra hastaneye yakın ev tutucaz orda kalcaz doğuma kadar
37den sonra. evden çalıştığım için evle ilgilenemiyorum istediğim gibi... çalışma bitsin öyle temizletmeyi düşünüyorum.
Bende çilek natural baby aldım yetersiz mi olur ki takım halinde, bebek odası baya büyük yan ve ortalarda boşluk kaldı baya aklıma gelse ikea şifonyer alırdım. Buarada ben günlük süpürüyorum, haftada, 1 de silip toz, alıyorum yeterli olma mı ayrıca büyük temizlik mi yaptırmak lazım bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?