- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 31
Bende de korku var ama yakın zamanda uçakla seyahat edicem hasta olmaktan da korkuyorum . Allah yardımcımız olsun hasta olmakta da kötü aşı olmaktan da kötü :/Emziren annelerde yapılan çalışmalar yetersiz olduğu için ben şu an yaptırmayı düşünmüyorum ayrıca çok allerjik bir büyüye sahibim O yüzden daha da korkuyorum. Herkesin fikrine de saygılıyım.
Antikor bebeğe geçince hasta olmaz herhalde ? Ben sadece emziriyorum o yüzden 6 saat bekleyemem herhalde sağıcak sütüm de yok mecbur emziririm .saglik calisani arkadasimla ayni zamanda dogum yaptik biontec oldu。 antikor alman asisinda bebege daha hizli geciyor diye 6 saat emzirmedi。 dun bende oyle yaptim 4 gibi yaptilar 10 a kadar emzirmedim
Olursam biontech olmayı düşünüyorum koruyuculuğu için ama sinovac da güvenilir duruyor çok kararsız kaldımBen iki doz sinovac oldum herhangi bi yan etkisi olmadı
Ben yaptırıcam, randevu almıştım ama kolumda bir şey çıktı iptal ettim. göz göz isilik gibi ama yayıldı ve ağır grip oldum hatta bu döküntü, ateş hariç diğer belirtilerim acaba korona mıyım da dedirtti bi ara. atlattıysam gribi ve kolum problem teşkil etmiyorsa yarın aşı olucam. Normalde ürtikerim var ama bu ona hiç benzemiyor. Her ihtimale karşı hastanede yaptırıcam aşıyı. Banu çiftçi bir postunda eldeki verilere göre yaptırıp ya da koronadan vefat eden aynı oranda demişti. Biontech yaptırıcamMErhaba kızlar , malumunuz artık nerdeyse herkese aşı çıktı. Ben sadece emziriyorum biraz o kafamı karıştırıyor birde geçenlerde antibiyotik içtim alerji yaptı. Aşı da alerji yapar mı ondan korkuyorum . Sizler aşı oldunuz mu , hangisini oldunuz ?
Geçmiş olsun geçenlerde bende idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandık bittiği gün alerji yaptı ürtiker oldum kaşınıp kabardım ondan biraz korkuyorum alerjik tepki verir miyim diye. Bugün akşama randevu aldım biontech e bakalım hakkımızda hayırlısı olsun . Antikor olsun diye büyük oğluma da süt versem mi diye düşünüyorum ama antikor olması mı iyi olmaması mı bilmiyorum .Ben yaptırıcam, randevu almıştım ama kolumda bir şey çıktı iptal ettim. göz göz isilik gibi ama yayıldı ve ağır grip oldum hatta bu döküntü, ateş hariç diğer belirtilerim acaba korona mıyım da dedirtti bi ara. atlattıysam gribi ve kolum problem teşkil etmiyorsa yarın aşı olucam. Normalde ürtikerim var ama bu ona hiç benzemiyor. Her ihtimale karşı hastanede yaptırıcam aşıyı. Banu çiftçi bir postunda eldeki verilere göre yaptırıp ya da koronadan vefat eden aynı oranda demişti. Biontech yaptırıcam
Ben de iki doz sinovac oldum ve emzirdim.MErhaba kızlar , malumunuz artık nerdeyse herkese aşı çıktı. Ben sadece emziriyorum biraz o kafamı karıştırıyor birde geçenlerde antibiyotik içtim alerji yaptı. Aşı da alerji yapar mı ondan korkuyorum . Sizler aşı oldunuz mu , hangisini oldunuz ?
Nasıl oldun? İyisindir inşallah.Geçmiş olsun geçenlerde bende idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandık bittiği gün alerji yaptı ürtiker oldum kaşınıp kabardım ondan biraz korkuyorum alerjik tepki verir miyim diye. Bugün akşama randevu aldım biontech e bakalım hakkımızda hayırlısı olsun . Antikor olsun diye büyük oğluma da süt versem mi diye düşünüyorum ama antikor olması mı iyi olmaması mı bilmiyorum .
Selam uyku planınızı paylaşsbilir misiniz scaba bende eğitim alıyorum şusn kıyaslama yapmak istedimSelam kızlar beni bilen biliyo uykusuz bedbaht anneUyku eğitimi vermeye başladım bugün melodiuykudan. Bitince eğitm isteyen olursa işe yarayıp yaramadığını söylerim. Eğer uykusuz bebişleriniz varsa bence denemeye değer ya
Her bebeğin uyku planı başkadır hem o kadının verdiği emeğe de haksızlık olur diye düşünüyorum. Benim yazma amacım eğer eğitim almayı düşünen olursa tavsiye ederim ya da etmem onunla ilgili yardımcı olurum demiştimSelam uyku planınızı paylaşsbilir misiniz scaba bende eğitim alıyorum şusn kıyaslama yapmak istedim
İyiyim çok şükür aşı yapılan kolda biraz ağrı var onun dışında bişey yok şimdilik.Nasıl oldun? İyisindir inşallah.
Teşekkür ediyorumHer bebeğin uyku planı başkadır hem o kadının verdiği emeğe de haksızlık olur diye düşünüyorum. Benim yazma amacım eğer eğitim almayı düşünen olursa tavsiye ederim ya da etmem onunla ilgili yardımcı olurum demiştim
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir şey olmamıştır? Doktora gittiniz mi? Bir gün ben de o telefonu atacağım az kaldı. Siz atınca kendim atmış gibi sevindim. Bu babaların telefona yapışık yaşamalarını anlamıyorum gerçekten.Kizlar bugun kocam oglani koltuktn dusurdu cok kotuyum hala kendime gelemiyorum telefonda konusuyormus nsil oldu anlamadim diyo gormemis bile nsil dustugunu delircem telefonunu firlttim attim
Merhabalar 45 gun once dogum yaptim kesane ve rahim sarkmam var normalndogum yaptim durumlar nasil duzelme varmi acaba birde siz ic tarafa bakinca veya elle bellinoluyormu psikolojim alt ust sutum kesildi uzuntuden sizde durunlar nasıl acabaKesinlikle aynı durumdayım 3 normal doğum, dikişsiz vs diye seviniyordum fakat bende de şikayetler boy göstermeye başladı, özellikle idrar çok bekletemiyorum, sıkışmamam lazım, hemoroid bende de oldu hamilelikte halen düzelmedi, ağrı acı yok ama kendiliğinden kanamalar oluyor. Üstüne Bi de halen regl olmadım onun şişliği ve ates basmalari da var
Merhabalar ayni durumdayiz 2 normal dogumum mesanem rahimim sarktı ben kendim farkedebiliyorum sizde suan nasil acaba toparlarmi bilmiyorum psikolojim alt ust donusbyaparsanz cok sevinirim3. Travmatik normal doğum sonrası şikayetler boy göstermeye başladı kızlar. Doğum sonrası boşaltım sistemimde bir anormallik olduğunu hissediyordum ama bedenim kendini toparlanamadı henüz ondandır diyordum. Gebelikte hemoroidten de çok çektim halen onun sancısı sanıyordum. Maalesef başka belirtiler eklenip araştırınca rahim sarkması ve rektosel teşhisine uygun olduğumu gördüm. Cerrahi müdahale gereken seviyedeyim. Normal doğum güzellemesi yapıyorduk kimse korkmasın diye ama madem herkes kavuştu işin acı tarafı böyle
Cok sukur toparlanmaya basladi biraz, ben korkudan alt tarafa hic bakamadim, ozellikle idrar ve iliski konusunda cok sıkintı yasadim, ama duzeldi gibiMerhabalar 45 gun once dogum yaptim kesane ve rahim sarkmam var normalndogum yaptim durumlar nasil duzelme varmi acaba birde siz ic tarafa bakinca veya elle bellinoluyormu psikolojim alt ust sutum kesildi uzuntuden sizde durunlar nasıl acaba
Sizim nasildi acaba alttan bakinca bellimiydi suan nasil acabaCok sukur toparlanmaya basladi biraz, ben korkudan alt tarafa hic bakamadim, ozellikle idrar ve iliski konusunda cok sıkintı yasadim, ama duzeldi gibi
Alt taraf berbat haldeydi resmen disari dogru cikacak gibiydi, suan duzgun bi sorun gorunmuyorSizim nasildi acaba alttan bakinca bellimiydi suan nasil acaba
Gercektenmi ciddimisiniz biraz once agladım agladım helak oldum. Ben aslinda allah gunah yazmasin tek cpcuk istoyordum esim coknistedi 2yi esimle kavga ettim 5p yasindakinteyzelerin sikayetkeri resmen 28 yasinsa beni buldu bana nolur anlatın ne yaptiniz nasıl gecti allah rızası icin anlatın nasıl farkettiniz doktor ne dedi gercekten cok kptuyum sütüm kesildi gunde 1kere anca emzirebiliyorum ben maf oldum uzuntudenAlt taraf berbat haldeydi resmen disari dogru cikacak gibiydi, suan duzgun bi sorun gorunmuyor