Selam arkadaşlar ne zamandır giremiyorsdum. Biri 4 biri 33 aylık iki bebe olunca hiç zamanım olmuyor girmeye.
şu 4 ayı kısaca özetlersem. Küçük kuzumun uykukarı tamamen bozuldu. Aslında onun uyumaya niyeti vardı da büyüğünün sesinden uyuyamadı yavrum , uyusa da ablsı kaşla göz arası uyandırdı falan derken o da ablası gibi emerek uyuma kısır döngüsüne girdi. Evimiz tam bi kaos halinde. Lüçük hep meme de yatağına koy uyanıyor, hamak beşikte sallayıp duruyorum durduğunda uyanıyor, beynim beyaz gürültüden patlamış durumda. Büyük kızım deseniz çocuk perişan oldu. İlgisiz kaldı huysuzlanıo çok faxla huy değiştirdi . . Ben gece uyumaz gündüz uyumaz haldeyim sinirlerim harap halde. Büyük kuxuma patlar oldum herşeyde. Gece ağlama seanslrım falan baya zorlu süreç geçirdik. En son uyku eğitimi almaya krar verdim.bugün 6. Günümüz. İki iler bir geri gidiyoruz şuan zor bir süreç. Ama Çünkü büyük kızımda emerek uuyuyorsu ve ben ne raddelere geleceğini çok iyi biliyorum eğer ki müsahale etmezsem bu durumun. Küçüğümün uyku meselesi düzelince büyüj kızımla ilgilenebilmek için vaktim kalacak, küçüğüm uykularını almış olduğu için daha mutlu olacak. Ben sinirlenip habire bağıran yorgun bi anne olmıcam yani ilaç olacak inş bize.
ama süreç zor ağlamalı