2021 Şubat Anneleri

Kızlar benim bebe üç aylığa kadar sallayarak uyutuyordum üç aydan sonra bi anda hiçbir yöntemle uyumamaya başladı
Hatta buraya da yazmıştım tecrübeli annelerden yardım istemiştim ve kimse yardımcı olmamıştı
Heh artık bebemi sallamadan düzenli bi şekilde uyutabildiğim için ben yardımcı olacağım uyku sorunu yaşayanlara
İlk başta uyku eğitimi almayı düşünmüştüm ama sonra uyku eğitiminin bebek psikolojisine zararlarını okudum bazı pedagoglardan. O yüzden vazgeçip bi tane kitap görmüştüm merak edip almıştım ordaki yöntem güvenli bağlanmaya zarar vermeden her bebeğin kendi dinamik yapısına göre bazı yöntemlerden bahsediyor. Mesela ben bebemin elimin kokusu ile uyuduğunu fark ettim.büyü gibi yaelimi çekiyorum gözünü açıyor yatırıyorum yatağa sızlanıyor biraz avcumun içini bebemin burnuna tutuyorum sakinliyor bi süre sonra da uyuyor. Yüzde seksen başarı var,bazen zor oluyor onu da şeye bağlıyorum ya uyku için doğru zamanlama değil ya da gaz gibi bi sıkıntısı var. Tavsiyem bu kitabı okumanız.

Çok şükür işimi gücümü az da olsa görüp dinlenebiliyorum yahuu

Eklentiler

• 9C9DA5BD-DE3B-45FB-85A2-2C11421BFF57.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 33
Haha insanlar da alem ya. Zaten pamuk gibi davranıyoruz nasıl ezilsin kaldı ki temizlik uyku geliştirir çocuğu. Ama ben su ayarını yapamam tek başına çabuk hareket edemem üşütürüm diye korkuyorum. Bir de benim kız üzerini açıyor bu yaşta şifa olsun banyosu. Hee oğlum 110 cm di 4 ay yüzme kursuna gitti okulun ve gruptu ama öğrenemedi suyla oynadı 10 cm uzadı. Demek ki faydalıymış su

E çok iyi daha 4.ayında iki katını gecmiş. Bizim doğum kilosu 3700 , bu ay 7100 olmuştu.. alerjiden şüphelendik hep isal ve mukuslu kaka var diye ama alerji cıkmadı şükürki.. bence kilosu iyi aylık alıma bakın siz... bunarada bizim gibi 4,5 aylıkken el godaya başlayacak olan var mı

Ben hiç temizlemiyorum öyle serum fizyolojikle falan, yapmak mı gerekiyor illa

Coresatin pembe olanı nemli yüzüne sürmeyi dene canım. Rahatça öneriyorum çünkü yan etkisi vs yok. Eczacı, dermatolog kime danışsak hepsiaynı kremi söyledi. Biz onda baya şifa bulduk. Pırıl pırıl oldu. Allah şifa versin kuzuma

Kızlar stelatopia serisini günlük kullanın nemli kalması için. Ama atak varsa onu geçirmiyor mustela. Atak için ayrıca bir krem kullanmak gerekiyor. Canım o yüzden mustelanın bitmesini boş yere bekleme sen. Coresatini hemen başla rahatlasın kuzucuk.

Maşallah kilolarınız gayet iyi. Bizim kilo artışı düşük 4.ayda 6.200 oldu. Doktorumuz öğün gibi değil de emzirme öncesi öğlen yoğurt akşam meyve suyu başladı. Masada bizimle birlikte alışsın diye. Çok almıyor ama bakalım

Benim kız doymuyor ya ek gıdaya başlayan var mı aranızda gençler
Nasıl besleniyor neden doymuyor? 12 şubat doğumlu oğlum. Dr 4,5 aylıkken başlayacaz dedi 6 aylıkken baslanınca iştahsız oluyorlar genelde sizinle otursun sofraya dedi. İlk bir de meyvedem değil sebzeden başlatacak sanıırm. Yarın kontorlumuz var net şekilde anlatır öğünleri

Sütüm zaten başından beri azdı mama veriyordum cogunlukla dün saat 10 dan 12 ye kadar 3 defa mana yaptım doymuyor artık.bnde meyve püresi verdim yoğurt mayaladim bugün onu vericem de akşam yatmadan önce sebze ne versem acaba ya da kaşık maması mi alsam

Benim kız 1 Şubat doğumlu 4 buçuk aylık oldu ilk kızımda da sütüm yetmediği için 4 aylıkken başlamıştım,Dr un dediklerini bana da yazar mısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…