- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
Haha insanlar da alem ya. Zaten pamuk gibi davranıyoruz nasıl ezilsin kaldı ki temizlik uyku geliştirir çocuğu. Ama ben su ayarını yapamam tek başına çabuk hareket edemem üşütürüm diye korkuyorum. Bir de benim kız üzerini açıyor bu yaştaBen de her gün yıkanması taraftarıyım. Her gün yıkıyorum. Kimi doktor her gün yıkamayı ve şampuanlamayı önermiyor. Ben de iki güne bir yıkıyım dedim. Bi de anneler sen bu çocuğu yıkıya yıkıya eziyorsun dediler. O yüzden kilo alamıyor dediler. Daha da tepem attıÇocuk kızardı kaşındı hiç rahat edemedi. Zaten çok terliyor. Ne olursa olsun her gün yıkıyorum ve losyonluyorum cildi neden kurusun. Hatta sabah akşam losyonladığım günler daha iyi oluyor cildi ama onu yapamıyorum pek.
Kaç kiloydu doğum kilosu ve geçen ay ki kilosu.aşıyla aynı gün yaptırmayın sadece dedi hemşire4 aylık aşısı olan var mı kızlar banyo yaptırmalı mıyım birde kilosu 7 200 olmuş bana az geldi mamayı bırakalı 2 hafta oldu
3 140 grKaç kiloydu doğum kilosu ve geçen ay ki kilosu.aşıyla aynı gün yaptırmayın sadece dedi hemşire
E çok iyi daha 4.ayında iki katını gecmiş. Bizim doğum kilosu 3700 , bu ay 7100 olmuştu.. alerjiden şüphelendik hep isal ve mukuslu kaka var diye ama alerji cıkmadı şükürki.. bence kilosu iyi aylık alıma bakın siz... bunarada bizim gibi 4,5 aylıkken el godaya başlayacak olan var mı3 140 gr
Yok aşırı değil 30 dakika yürüyüş yapıyorumasiri spordan kacinin emziriyorsaniz
Ben hiç temizlemiyorum öyle serum fizyolojikle falan, yapmak mı gerekiyor illaMerhaba kızlar, bebişlerinizin burunları ne sıklıkta temizliyorsunuz, kızımın burnunu her gün açmam gerekiyor yoksa zor nefes alıyor, ememiyor, bazı günler iki kez açtığım oluyor ancak artık açtırmak istemiyor, ağlıyor büyük oğlumda alerjik rinit var onun da burnu çok tıkanırdı ve çok hastalanırdı, kızımda da mı var acaba bilemedim
Coresatin pembe olanı nemli yüzüne sürmeyi dene canım. Rahatça öneriyorum çünkü yan etkisi vs yok. Eczacı, dermatolog kime danışsak hepsiaynı kremi söyledi. Biz onda baya şifa bulduk. Pırıl pırıl oldu. Allah şifa versin kuzumaBağırsak tepkisi yok çok şükür huzurlu mutlu bir bebek sadece yüzüne vuruyor alerji. Egzama kanlı yara oluyor kaşınıyor o da yoluyor. Mustela krem kullanıyorum ama geçirmiyor. 2. Kez diyete başladım geçti yüzü. Bir kaç ay uygulayacağım diyeti vücut unutsun alerjen maddeyi sonra açmaya başlayacağım. Yalnız nasıl açmam gerek bilmiyorum.
Kilo alımı ilk ay 700 gram
İkinci ay 1150 gram
Üçüncü ay 600 gram
Dördüncü ay 600 gram
Boyu da toplam 11 cm uzadı doğumdan itibaren.
Çok şükür ağır alerjisi yok bence. Annesütü ve mama ikisini de alıyor
Kesinlikle hemen yatıştırıyor her gün duş aldırıp nemliyken sürdüm günde 3 defa sürülüyor duş aldıramdıysam yüzünü ıslattık sürdümsonundaoldu canim bak benim dedigimi dene 2.gun degiscek yaralari hic bekleme
Kızlar stelatopia serisini günlük kullanın nemli kalması için. Ama atak varsa onu geçirmiyor mustela. Atak için ayrıca bir krem kullanmak gerekiyor. Canım o yüzden mustelanın bitmesini boş yere bekleme sen. Coresatini hemen başla rahatlasın kuzucuk.Stelstopia serisini kullanıyorum. Vücut iyi çok şükür vücuduna hiçbir şey sürmüyorum yüzünde problem. 2 tane krem önerildi mustela bitince onları deneyim diyorum. İnş geçer ya yüzü öyle olunca herkes soruyor çok öpüyorsunuz herhalde ne yaptınız çocuğa diyorlar. Kızımı öpemedik bile hep egzamalıydık çocuk
Bebeği alerjili bir arkadaşım da söylemişti ama doktor yazdı deyince kortizonlu sanmıştım. Alayım ben ondan da nasıl kullanılıyor. Her şeyi deneyim çok fena cildi maalesef teşekkür ederim
Teşekkürler. Ben gaz çıkarttırmıyorum bazen kucağımdayken çıkarıyor bazen hiç çıkarmıyor. 3 ay bitince ilacı bitti almadım daha. Ama bebekten bebeğe değişir ilk çocuğuma 6 ay kadar kullanmıştım dehşet gazlıydı yavrum
Cikarandan Allah razi olsun cok mukemmel biseyKesinlikle hemen yatıştırıyor her gün duş aldırıp nemliyken sürdüm günde 3 defa sürülüyor duş aldıramdıysam yüzünü ıslattık sürdüm
E çok iyi daha 4.ayında iki katını gecmiş. Bizim doğum kilosu 3700 , bu ay 7100 olmuştu.. alerjiden şüphelendik hep isal ve mukuslu kaka var diye ama alerji cıkmadı şükürki.. bence kilosu iyi aylık alıma bakın siz... bunarada bizim gibi 4,5 aylıkken el godaya başlayacak olan var mı
Biz ona gittiğimizde 5.5 aylıktı zaman olarak rota aşısı geçmişti. Ama ondan önceki doktorumuz tavsiye etmemişti yaptırmamıştım bu oğlum da da yaptırmadım.H heyecanli_anneee merhaba canım Bülent beye gidicem yarın… rota virüs asisini size önermiş miydi alerjisi olanlara
bizimki de yikaninca daha aksi oluyorYok aşırı değil 30 dakika yürüyüş yapıyorum
Y yellowbride ben her gün yıkıyorum. Uyku rutinimiz var yıkanma, kremlenip masajlanma, emme uyku. Yıkamazsam gece uykusuna geçemiyor
Alerji sebebiyle mi önermedi çoğu kişi de yan etki yapmış korkuyorum bendeBiz ona gittiğimizde 5.5 aylıktı zaman olarak rota aşısı geçmişti. Ama ondan önceki doktorumuz tavsiye etmemişti yaptırmamıştım bu oğlum da da yaptırmadım.
Nasıl besleniyor neden doymuyor? 12 şubat doğumlu oğlum. Dr 4,5 aylıkken başlayacaz dedi 6 aylıkken baslanınca iştahsız oluyorlar genelde sizinle otursun sofraya dedi. İlk bir de meyvedem değil sebzeden başlatacak sanıırm. Yarın kontorlumuz var net şekilde anlatır öğünleriBenim kız doymuyor ya ek gıdaya başlayan var mı aranızda gençler
Sütüm zaten başından beri azdı mama veriyordum cogunlukla dün saat 10 dan 12 ye kadar 3 defa mana yaptım doymuyor artık.bnde meyve püresi verdim yoğurt mayaladim bugün onu vericem de akşam yatmadan önce sebze ne versem acaba ya da kaşık maması mi alsamNasıl besleniyor neden doymuyor? 12 şubat doğumlu oğlum. Dr 4,5 aylıkken başlayacaz dedi 6 aylıkken baslanınca iştahsız oluyorlar genelde sizinle otursun sofraya dedi. İlk bir de meyvedem değil sebzeden başlatacak sanıırm. Yarın kontorlumuz var net şekilde anlatır öğünleri
Benim kız 1 Şubat doğumlu 4 buçuk aylık oldu ilk kızımda da sütüm yetmediği için 4 aylıkken başlamıştım,Dr un dediklerini bana da yazar mısın cnmNasıl besleniyor neden doymuyor? 12 şubat doğumlu oğlum. Dr 4,5 aylıkken başlayacaz dedi 6 aylıkken baslanınca iştahsız oluyorlar genelde sizinle otursun sofraya dedi. İlk bir de meyvedem değil sebzeden başlatacak sanıırm. Yarın kontorlumuz var net şekilde anlatır öğünleri