2021 Şubat Anneleri

Yok gotrmedik gozlemledik bi de morarm felan var mi iyice kontrol ertik hic bisi yoktu sukur koltuklrim iyki yuksek degil esimde sok gecirdi kendine vurdu felan o sucluluk ile ama bebek dusmus ne yapsa nafile

Mesajınızı şimdi görüyorum. Üzülmeyin her şeyin bir çaresi bulunur. Ben bugün doktora gideceğim. Araştırdığımda cerrahi operasyon gerekli yazıyor ama bakalım. Sırf bu yüzden özel hayatımda isteksizim fazlaca. Doktor dönüşü yazarım size inşallah. Sıkıntı yapmayın lütfen hepsi geçer,bebeğinizi emzirmeye devam edin.

Online bi eğitim mi biraz bahseder misiniz şuan ayağımda sallıyorum da :) birde ağlatarak yapıldığını duymuştum doğru mu
Ağlatarak yapılma değil çocuğun alışık olduğu bir durumdan başka bir duruma geçiyorsunuz o da iletişim yolu sadece ağlama olduğu için size ağlayarak “ neden beni sallamıyosjn niye bu değişiklik “diyo hep yanındasınız o ağlasa bile öpüyo kokluyo kucağınıza alıyosunu. Ben ilk gğn zorlandım ama hep yanındaydım öptüm kokladım zaten o da ağlama çeşidiyle belli ediyo bana isyan ediyo beni niye sallamıyosun diye yalan yok ilk gün ondan çok ağladım ama pes etmedim çünkü artık ölmek istiyodum benim psikolojim bitmişti hayatım yoktu son çare buydu. Valla anneler kendiniz için yapın bunu max 1-2 gün zorlanılıyo ayrıca benim eğitim aldığım “melodi uyku” birçok uyku eğitiminden çok çok uygun ve tek metot kullanmıyo kadın net ve sade. Hepimiz iyi olmalıyız ki bebeler de iyi olsun

Siz dogum yapali ne kadar oldu acaba benim suan tam 55 gun oldu birde sizin sikayetiniz ne acaba dediginiz gibi ben ozel hayatı gectim tuvalete giresim bile gelmiyor,

Merhaba iyi geceler ne dedi acaba doktor aklım sizdeydi bugun hep

Selam kızlar. Hiç ağlarken nefesi kesiliyor mu çocuğunuzun? Ya da öksürüyor mu? Böyle tükmüğünü yutup boğulma gibi şeyler yaşayan var mı aranızda?
Benimkinde oluyor bazen ama önemsemedim.
15 şubat doğumlu oğlum gece uykuları bozuldu yaa 1,5-2 saatte bir uyanıyor sizlerde de olfu mu? Bu ay uyku gerilemesi diyorlardı

Benimkinde oluyor bazen ama önemsemedim.
15 şubat doğumlu oğlum gece uykuları bozuldu yaa 1,5-2 saatte bir uyanıyor sizlerde de olfu mu? Bu ay uyku gerilemesi diyorlardı
Doktora sormadınız o zmn? Ben araştırınca kmtü şeyler okudum ve endişeleniyorum artık.
Bizde 1 şubatlıyız akşam uykularına çok direniyor ve 2 saat sonra ağlayarak uyanır oldu. Ayrıca geceleri uyutmak daha kolaydı artık onda da zorlanıyoeum.umarım geçicidir.

Benim kız da tam olarak öyle. 3 mart doğumlu. Tek düzenli şeyi akşam uykuya dalışıydı artık o da yalan oldu Yumurta denemesi yapıyordum acaba ondan mı diyordum. Gündüz gülücükler saçan çocuk akşam 7’den sonra kendinin de bizim de canımızı okuyor. Karnı tok altı temiz uyuması lazım ama evde kıyameti koparıyor. Sonra bi bakmışsın uyumuş

Fiyat nedir eğitim nekadar sürüyor ? Kazanılan uyku eğitimi bozulurmu peki diş sürecinde yada atak sürecinde unutulrmu

Bifidrop kullanan var mı?
Ben kullanmıyorum ama merak ettim neden bu probiyotiği kullanmak istediğinizi. Size bunu doktorunuz mu önerdi? Önerdiyse neden önerdi Benimki ısrarla kaleidon kullanmamı istiyor ama fayda göremiyorum. O yüzden probiyotiklere ilgiliyim.

Kaka süremiz çok uzadı o yüzden verdi ama daha alamadım. Kızım da biogai verdiydi doktor insanda fayda görmemiştim.

Sormadım aynen çünkü kendini sıkıyor o esnada oluyor. Ağız solunumu bebeklerde yok kendi nefes almıyor ondan oluyor bence. İnternette çok bilgi kirliliği var bence araştırmayın aklınıza takılanı doktora sorun

Benim kızda 1 Şubat doğumlu o da bu aralar zor uyuyor

Merhaba 12 Şubat doğumlu oğlum 2-3 haftadır aslında emmek istiyor ama memede sürekli kendini çekip ağlıyor yatarak beyaz gürültüyle veya arabada giderken emiyor. Yaşayan veya çözüm bulan var mı

Merhaba 12 Şubat doğumlu oğlum 2-3 haftadır aslında emmek istiyor ama memede sürekli kendini çekip ağlıyor yatarak beyaz gürültüyle veya arabada giderken emiyor. Yaşayan veya çözüm bulan var mı
Bizde de oluyor artık o durum. Sürwkli ayaga kalkarak emziriyoeum. Hep tok gibi.. Bu arada benğm bebeğimde 12 şubat dogumlu, kakada hep mukus vardı 20 gün diyet yapmama ragmen testler yapıldı negatif kilo alımıda iyiydi.. fakat bugun ilkkez kalada kan gördüm moralim cok bozuldu.. sizin boy kilo ne durumda

Merhaba bende 2 ay süt alerjisi için diyet yaptım yine memede ağlaması sebebiyle dr diyeti komple açtı bizdede mukus hep vardı şimdi bugünden itibaren 1 hafta diyet yapıp emmesine bakacağım. Test yapmaya gerek görmedi. kanda görmedim daha.

Hastaneden memnun kaldnız mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…