2021 Şubat Anneleri

Selam kızlar beni bilen biliyo uykusuz bedbaht anne 🙋‍♀️ Uyku eğitimi vermeye başladım bugün melodiuykudan. Bitince eğitm isteyen olursa işe yarayıp yaramadığını söylerim. Eğer uykusuz bebişleriniz varsa bence denemeye değer ya
Meraba kaçaylık bebişiniz ? Kızımda cok cektim bukez bende eğitimle yola devam edeyim diyorum

Gercektenmi ciddimisiniz biraz once agladım agladım helak oldum. Ben aslinda allah gunah yazmasin tek cpcuk istoyordum esim coknistedi 2yi esimle kavga ettim 5p yasindakinteyzelerin sikayetkeri resmen 28 yasinsa beni buldu bana nolur anlatın ne yaptiniz nasıl gecti allah rızası icin anlatın nasıl farkettiniz doktor ne dedi gercekten cok kptuyum sütüm kesildi gunde 1kere anca emzirebiliyorum ben maf oldum uzuntuden 😔😔
Canim oncelikle sakin ol ozelden yazdim sana💕

MErhaba kızlar , malumunuz artık nerdeyse herkese aşı çıktı. Ben sadece emziriyorum biraz o kafamı karıştırıyor birde geçenlerde antibiyotik içtim alerji yaptı. Aşı da alerji yapar mı ondan korkuyorum . Sizler aşı oldunuz mu , hangisini oldunuz ?
Ben de aşı oldum biontech, hemen de emzirdim, birçok doktor tavsiye ediyor ben de bilime güvendim ve aşı oldum

4 ay 20 günlük bence gayet işe yarıyo ya gerçi daga biz 4. Gündeyiz sma fark çok belli ya
Uyku eğitimini bilmiyorum ama çok duyuyorum şu sıralar 🤔 Ne gibi faydası var? Bebekler her gün aynı saatte mi uykuya geçiyor? Ya da uyku süreleri mi uzuyor? Sizde değişen ne oldu 🤗

Gercektenmi ciddimisiniz biraz once agladım agladım helak oldum. Ben aslinda allah gunah yazmasin tek cpcuk istoyordum esim coknistedi 2yi esimle kavga ettim 5p yasindakinteyzelerin sikayetkeri resmen 28 yasinsa beni buldu bana nolur anlatın ne yaptiniz nasıl gecti allah rızası icin anlatın nasıl farkettiniz doktor ne dedi gercekten cok kptuyum sütüm kesildi gunde 1kere anca emzirebiliyorum ben maf oldum uzuntuden 😔😔
Kendinizi bu kadar çok yıpratmayın ne hastalıklar var Allah beterinden saklasın. Bu hastalığı yaşayan bir arkadaşım Amerika da spor yapıyor. Kegel egzersizleri yapıyor ilaç ya da cerrahi bir işlem olmadan tedavi oluyor. Doktorunuza danışıp fizik tedavi isteyin hem ruhunuza da iyi gelir geçmiş olsun

Kendinizi bu kadar çok yıpratmayın ne hastalıklar var Allah beterinden saklasın. Bu hastalığı yaşayan bir arkadaşım Amerika da spor yapıyor. Kegel egzersizleri yapıyor ilaç ya da cerrahi bir işlem olmadan tedavi oluyor. Doktorunuza danışıp fizik tedavi isteyin hem ruhunuza da iyi gelir geçmiş olsun
Cokntesekkirler pekinarkadasinozda iyilesme duzelme varmi acaba bana herhangi bir vitamin takviyesi yada spor vs onerebilecegi bisi olurmu danissaniz benim durumumu anlatsaniz sizden rica etsem 🙏🏻

Merhaba kızlar. Benim bebeğim 5 aylık olmak üzere. Alerjik ama neye bilmiyorum. Mama da tüketiyor ben de katı diyetteyim sadece yüzde biliyorsunuz demiştim öncede. Ben aşımı oldum sinovac.
Uykusu gece iyi gündüz de hamakla uyutuyorum işte. İlk çocuğum sıfır uykulu olunca kızımın bu hali çok normal geliyor 🤣🤣
Emziğini bazen karpuz kavuna değdiriyorum sevip sevmeme arasında kalıyor 😬
6 ayı dolunca havuçla başlayacağım 3 gün kuralına göre. Zaten bir ömür yiyecek acele etmeye gerek yok. Hatta 6 ayı da geçebilir tatile gidip gelince başlarım diye de düşündüm. Oralarda yemek dersi olmaz minnoşun.
Diyetim de 12. Gündeyim 2,4 vermişim. Yavaş gidiyor metabolizma yavaşladı ama olsun gidiyor ya çok şükür. Yalnız sıkılaştım sanırım bir elbise almıştım olmuyordu asla 2,4 gitmesine rağmen elbise çok güzel oldu.
Ailemin yanına geldim ama kızım bakıp bakıp ağlıyor garipsedi 🤣

Cokntesekkirler pekinarkadasinozda iyilesme duzelme varmi acaba bana herhangi bir vitamin takviyesi yada spor vs onerebilecegi bisi olurmu danissaniz benim durumumu anlatsaniz sizden rica etsem 🙏🏻
Tabi seviye seviyeymiş. 1 sen 5 e kadar. Onun sanırım 4 den 2 ye düşmüş. Sorunca dönerim size strese girmeyin çünkü çok erken vah tüh demeye. Onun ikincisi 4 yaşında ve yeni başladı tedaviye.

Bu arada kızımın bir kulağı kepçe. Karnımdayken kapatmış sol göz ve kulağı. Gözü 10-15 günde ancak açıldı ama kulağın biri olunca tuhaf duruyor ikisi olsa belki simetrik olurdu. Bant takıyorum ama çıkarıyor sıpa. Düzelir mi önerisi olan var mı?

Kizlar dardayım oğlan doğdu doğalı 3-4 günde kaka yapıyor. Ama son zamanlarda yani 4. Aya girdi daha uzun sürede kaka yapıyor. Bu hafta 8. Güne dayandı hala kaka yok lavmanla yaptı. Korktum açıkçası çocuk gastroenterolojisinden sıra almaya çalışıyorum.

Bu durumda olan çözüm bulan var mı? Bu arada 4 aylık olduk 19 unda .... Hiçbir düzen kalmadı.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir şey olmamıştır? Doktora gittiniz mi? Bir gün ben de o telefonu atacağım az kaldı. Siz atınca kendim atmış gibi sevindim. Bu babaların telefona yapışık yaşamalarını anlamıyorum gerçekten.
Cok sukur bisi olmadi ben cok korktum panik yaptim koca a bzgirdim yavrum korktu bnim yuzumden 😢

Kizlar dardayım oğlan doğdu doğalı 3-4 günde kaka yapıyor. Ama son zamanlarda yani 4. Aya girdi daha uzun sürede kaka yapıyor. Bu hafta 8. Güne dayandı hala kaka yok lavmanla yaptı. Korktum açıkçası çocuk gastroenterolojisinden sıra almaya çalışıyorum.

Bu durumda olan çözüm bulan var mı? Bu arada 4 aylık olduk 19 unda .... Hiçbir düzen kalmadı.

Biz de uc dort gunde bir ypiyoruz norml diyolar

Merhabalar 45 gun once dogum yaptim kesane ve rahim sarkmam var normalndogum yaptim durumlar nasil duzelme varmi acaba birde siz ic tarafa bakinca veya elle bellinoluyormu psikolojim alt ust sutum kesildi uzuntuden sizde durunlar nasıl acaba
Bende gecen bisi fark ettim o ne anlamadim bnde 😱

Uyku eğitimini bilmiyorum ama çok duyuyorum şu sıralar 🤔 Ne gibi faydası var? Bebekler her gün aynı saatte mi uykuya geçiyor? Ya da uyku süreleri mi uzuyor? Sizde değişen ne oldu 🤗
Valla daha 4. Gündeyiz ama maşallah diyeyim 😍 bilimsel olarak uyku döngülerini ve ayına uygun uyku aralıklarını öğreniyosunuz ve bebeğiniz bir yetişkin gibi kendi kendine uyuyo kalitelij ve kesintisiz.

Valla daha 4. Gündeyiz ama maşallah diyeyim 😍 bilimsel olarak uyku döngülerini ve ayına uygun uyku aralıklarını öğreniyosunuz ve bebeğiniz bir yetişkin gibi kendi kendine uyuyo kalitelij ve kesintisiz.
Online bi eğitim mi biraz bahseder misiniz şuan ayağımda sallıyorum da :) birde ağlatarak yapıldığını duymuştum doğru mu

Kızlar saclaarim çok dökülüyor ya avuç avuç daha önce konuşuldu mu bilmiyorum hangi vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor bilen var mı ya da çözüm bulan..
Doğumdan aonra norml diyorlar ama ben tükendim. B kez tarıyorum tarak doluyor her elimi attığım da 7-8 saç geliyor. Kel kaşacğm glba. Hiçbir yerden de kesin çözüm bulamadım😱
Kizlar bugun kocam oglani koltuktn dusurdu cok kotuyum hala kendime gelemiyorum telefonda konusuyormus nsil oldu anlamadim diyo gormemis bile nsil dustugunu delircem telefonunu firlttim attim
Serayy geçmiş olsun. çok üzüldüm götürdünüz mü doktora? Var mı herhangi bi şeyi?
Benm korkulu rüyam bu. Hatta bu yüzden birbirimzden nefret eder olduk. Bak dikkat et o telefonu bırak gözünü üstünden ayırma vıdı vıdı konuşuyorum .çocuk eşimdeyse asla arkama yaslanamıyorum daha da gerilitorım

Selam kızlar. Hiç ağlarken nefesi kesiliyor mu çocuğunuzun? Ya da öksürüyor mu? Böyle tükmüğünü yutup boğulma gibi şeyler yaşayan var mı aranızda?

X