Senin kuzuda da mı var? Baktım şimdi elimdeki mustela bitince bundan alayım bir de bunu denerim. Teşekkür ederim. Kullanımı nasıl peki?sonundaoldu geçenlerde egzamalı bebekler için ali Fuat serpen bu kremi önermişti, ben de denicem bi sonraki atağında.
Trukid Trubaby Hassas Cilt Kremi 118 Ml. Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trukid Trubaby Hassas Cilt Kremi 118 Ml. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Senin kuzuda da mı var? Baktım şimdi elimdeki mustela bitince bundan alayım bir de bunu denerim. Teşekkür ederim. Kullanımı nasıl peki?
Stelstopia serisini kullanıyorum. Vücut iyi çok şükür vücuduna hiçbir şey sürmüyorum yüzünde problem. 2 tane krem önerildi mustela bitince onları deneyim diyorum. İnş geçer ya yüzü öyle olunca herkes soruyor çok öpüyorsunuz herhalde ne yaptınız çocuğa diyorlar. Kızımı öpemedik bile hep egzamalıydık çocukYazmayı unutmuşum. Ben de mustela losyon kullanıyordum ama kızımın döküntülerine fayda etmedi ve vücudunu da iyi nemlendirmedi. Sanki hiç losyonlamamışım gibi oluyordu hemen kuruyordu. Siz normal serisini mi kullanıyorsunuz? Mustela stelatopia serisi kuru ciltlere özel üretilmiş. Ben Linolaya geçtim şu an ondan memnunum.
Bebeği alerjili bir arkadaşım da söylemişti ama doktor yazdı deyince kortizonlu sanmıştım. Alayım ben ondan da nasıl kullanılıyor. Her şeyi deneyim çok fena cildi maalesef teşekkür ederimCanim kesin cozum bak coresatin pembe krem var benim bebegimde oyleydi kasiniyordu yuzune vuruyordu yanik sulu yara gibi oldu ayni senin bebek gibi cok sukur caremiz oldu coresatin pembe kesinlikle dene cilde zararli defil bebekler icin uretilmis kortizon falan yok icinde bana dua edersin
Teşekkürler. Ben gaz çıkarttırmıyorum bazen kucağımdayken çıkarıyor bazen hiç çıkarmıyor. 3 ay bitince ilacı bitti almadım daha. Ama bebekten bebeğe değişir ilk çocuğuma 6 ay kadar kullanmıştım dehşet gazlıydı yavrumgecmis olsun
Tamam pazartesi alayım nasıl kullanılıyor. Kimyasal değil di mi?sonundaoldu canim bak benim dedigimi dene 2.gun degiscek yaralari hic bekleme
Benim büyüğü egzamalı bebekti, hala da öyle, atakları oluyor soğukta ya da terleyince. Mustela stelatopia serisini kullanıyorum. Kulllanımında özellikle banyo sonrası nemli cilde yüz vücut kullanabilirsiniz yazıyor. Hergün yıkamayı denedin mi, bahsettiğim doktor bi de bunu tavsiye etmişti bi ara.Senin kuzuda da mı var? Baktım şimdi elimdeki mustela bitince bundan alayım bir de bunu denerim. Teşekkür ederim. Kullanımı nasıl peki?
Bebeğim 5 aylık olacak nerdeyse hala öyle, günde 4 kere en azMerhabalar kızlar bebeğim 65günlük göbek deliği bu şekilde hala normal mi. Bir de günde 5kere falan kaka yapıyor bana çok gibi geliyor. aynı durumda olan var mı
Göbeği normal mi pekiBenim büyüğü egzamalı bebekti, hala da öyle, atakları oluyor soğukta ya da terleyince. Mustela stelatopia serisini kullanıyorum. Kulllanımında özellikle banyo sonrası nemli cilde yüz vücut kullanabilirsiniz yazıyor. Hergün yıkamayı denedin mi, bahsettiğim doktor bi de bunu tavsiye etmişti bi ara.
Bebeğim 5 aylık olacak nerdeyse hala öyle, günde 4 kere en azkeyfi yerinde bi sıkıntısı yok, kilo alımı fena değil önemsemiyorum artık
Bu aradaenbisevdigim diyet yaparak aç kaldığımızı düşünmeyin, zaten programın adı emzirme kampı mesele işlenmişten uzak durmak. emeğe saygı meselesi yüzünden menü paylaşamam, ama günde 6 dilim tam buğday ekmeğiyle aç kalınnmaz, havuç da olmaz diyetlerde mesela
havuc neden olmazBenim büyüğü egzamalı bebekti, hala da öyle, atakları oluyor soğukta ya da terleyince. Mustela stelatopia serisini kullanıyorum. Kulllanımında özellikle banyo sonrası nemli cilde yüz vücut kullanabilirsiniz yazıyor. Hergün yıkamayı denedin mi, bahsettiğim doktor bi de bunu tavsiye etmişti bi ara.
Bebeğim 5 aylık olacak nerdeyse hala öyle, günde 4 kere en azkeyfi yerinde bi sıkıntısı yok, kilo alımı fena değil önemsemiyorum artık
Bu aradaenbisevdigim diyet yaparak aç kaldığımızı düşünmeyin, zaten programın adı emzirme kampı mesele işlenmişten uzak durmak. emeğe saygı meselesi yüzünden menü paylaşamam, ama günde 6 dilim tam buğday ekmeğiyle aç kalınnmaz, havuç da olmaz diyetlerde mesela
asiri spordan kacinin emziriyorsanizMerhabalar ben de uzun süre yazmadım buraya. 2 gün sonra 4 aylık oluyor bebeğim ve bu ay aşıeı büyüdü sanki. Evdeki kıyafetler küçüldü hareketleri daha bilinçli oldu. 3-4 ay arası resmen gelişme pik yaptıbu arada benim bebeğim 40 günlükten beri kendi odasında yatıyor. Zaten benim odamın yanında kapılar açık uyanınca kalkıp gidiyorum. Aynı odada kalmakla aynı şey bence zaten istanbulda evler küçük. Ayrıca konaklar tekrar etmeye başladı mustela kullanıyorum ama tam geçmiyor ama ben çok önemsemiyorum artık genel durumu iyi bebişin. Kilolarla ilgili spor yapıyorum kilo verdim ancak diyet yapmıyorum hala iştahım açık. Sadece sporla da oluyor kızlarr. Hee bir de ben hala regl olmadımmm
Göbeğinde Koku, akıntı, kanama yoksa önemseme.o durumda sıkıntı olabiliyor. Açık tenliyse normal bence.Göbeği normal mi peki
cok normal benimki daha paslı surtuyorum ama gecmiyor neyse benimki 2 gunde bir yapiyor kakasini malesef ilk 3 ay gunde 2 3 falandiMerhabalar kızlar bebeğim 65günlük göbek deliği bu şekilde hala normal mi. Bir de günde 5kere falan kaka yapıyor bana çok gibi geliyor. aynı durumda olan var mı
Şeker oranı yüksek, insilün direnci yüzünden kilo veremeyene tavsiye edilmez de ondanh
havuc neden olmaz
Yok kuzum yakma işlemi yapılmıştıGöbeğinde Koku, akıntı, kanama yoksa önemseme.o durumda sıkıntı olabiliyor. Açık tenliyse normal bence.
Bebek cildine uygun uretilmis bir krem kortizonsuz bebegimin yanaklari yanmis gibiydi cocuga baktikca agliyordum gunde 2-3 kere sure bilirsin bi zarari yok ama ben sabah aksam surdum bazen sadece sabah surdum 2.gun hemen etkisini gosterdiTamam pazartesi alayım nasıl kullanılıyor. Kimyasal değil di mi?
İlk defa 2 gün önce oğlumla birlikte yıkadım o su döktü ben yıkadım. Öğrendiğime göre bu işi yıkayım hergün. Teşekkür ederim.Benim büyüğü egzamalı bebekti, hala da öyle, atakları oluyor soğukta ya da terleyince. Mustela stelatopia serisini kullanıyorum. Kulllanımında özellikle banyo sonrası nemli cilde yüz vücut kullanabilirsiniz yazıyor. Hergün yıkamayı denedin mi, bahsettiğim doktor bi de bunu tavsiye etmişti bi ara.
Tamamdır teşekkür ederim. Allah evlatlarımıza sağlıkl sıhhat ömür versin inşBebek cildine uygun uretilmis bir krem kortizonsuz bebegimin yanaklari yanmis gibiydi cocuga baktikca agliyordum gunde 2-3 kere sure bilirsin bi zarari yok ama ben sabah aksam surdum bazen sadece sabah surdum 2.gun hemen etkisini gosterdi
Ben de her gün yıkanması taraftarıyım. Her gün yıkıyorum. Kimi doktor her gün yıkamayı ve şampuanlamayı önermiyor. Ben de iki güne bir yıkıyım dedim. Bi de anneler sen bu çocuğu yıkıya yıkıya eziyorsun dediler. O yüzden kilo alamıyor dediler. Daha da tepem attıİlk defa 2 gün önce oğlumla birlikte yıkadım o su döktü ben yıkadım. Öğrendiğime göre bu işi yıkayım hergün. Teşekkür ederim.