- 18 Haziran 2020
- 441
- 683
Ayy inşallah olmasın zaten hem emziren anneye çok zor hem bebeğe yazık birşey nefsine yenik düşüp ağzına kaçıverdi mi. Rabbim diğer annelerimizi de bu işten bir an önce kurtarsın inşallahAlerjk bebek anneleri vardı canım aynısı yazdı bizimde kaka böylediydi vs . Dedikleri için bende alerjk oldgunu düşündüm. Aşırı gecmeyen isali vardı yeşil köpüklü sümüklü... boşuna birsürü diyet yaptım.. okadar kanlar alındı yavrumdan yama testleri bana diyetler hüc bişe çıkmadı şükür.. instada bir dr bana bol proteinli beslenmemi söyledi , ek godada toparlayacagımı.. adamn dediğini yaptm . İki gündr kaka normalleşti gibi. Pütürler oluşmaya başladı. 3650 doğdu , 4 aylık şuan 7 kilo kara kuzum
böyle olunca bak gaza geliyorum :) farkettim ki ben aslında o miktarla doyuyormuşum ama gözüm hala aç o ayrı eskiden de beslenme şekli çok farklı değildi benim ama et grubunu baya gömüyormuşum o 120-90 gr falan hak getireListeler doyurucu verirsin 3 haftada 5 kilo verdim, pek riayet edemedim bi ara ama yine de kontrol altına alıyorsun yediğini içtiğini grup halindeyken. o yüzden devam edicem Gözde hanımla. Aylardır babam yalnız diye ona sevdiği yemekleri yapıyorum, çocuğa pasta börek. ben de işte listeye uymaya çalışıyorum inatla. kaçamaklarım oluyor migrenim tuttu bugün mesela miden bulandığından tatlı yiyip yattım.
yaaa ne güzel ben de eylüle kadar devam edeyim diyorum hazır emzirirken metabolizmam hızlanmışken kurtulmak istiyorum. Tiroid hastası olduğum için çok yavaş çünküDün tartı günümüzdü 67.0 çıktım. Ağustosa kadar devam edicem inşallah. Evde tek başıma düzgün yapamiyorum. İlk hedefe ulaştım çok şükür.
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var sanırım o yüzden diğerleri yanlış değilHerhalde doktordan doktora ve operasyonun türüne göre değişiyor. Bizim lazer kesimdi ve dikiş de vardı. Yüzükoyun yatabilir, denize girebilir eve gidince banyo yapabilir dendi, tabi yine temkinli oldum 4 günden önce yıkamadım, yan yatırdım her bezini değiştiğinde önce papatya suyuyla sildim on dakika bekleyip kantaron sürdüm. Akşamları da bezine pipini dediği yere fucarsindi galiba sarı bi kem onu sürdüm bir hafta boyunca. Çabucak iyileşti yaraları 20 günü bulmadan da dikiş düştü
bizimkinin dikişleri vücut tarafından emiliyor. Pipisi yapışık olduğundan daha uzun sürüyor iyilşmesi ama bugün 5. Gün banyo yaptırdım çünkü baya iyileşti. 3. Günden beri de günde bir kere baticon ile pansuman yapıyorum. Ama ilk günler bilgisayar mevzusundan sonra bezi kapatmaya karar verince köpük ya da karton bardağın bir kısmına kesip öyle bezi kapattım bi de bir boy büyük bez kullandım ki değmesin beze tahriş olmasın (bunu da diğer hastalar yapıyormuş gayet mantıklı geldi)