Benim de hedefim böyleİnşallah canım. Hamileliğim 67 ile başlamıştı. 3 kilo kaldı ilk hedefe. Ama benim 60 olmama gerekiyor ağustos ayına kadar.
Listeler doyurucu verirsinBen hala olmadım ve o karnımın şişliği hala inmedi yaa çok üzülüyorum moralim bozuluyor. İlk adetin üzerine sanırım birisi daha öyle kısa sürede 2.sini olmuştu ama
bilmiyorum doktoruna mı sorsan acaba 10 günde bir mevzusunu?
Temmuzda görümcemin eylülde de erkek kardeşimin düğünü var acil kilo vermem lazım. Birkaç arkadaş Diyetisyen Gözde Kocaman ile emziren anneler için online grup diyetine başlamıştı. Ben de bu ayından başında ben de başladım bu aradainşallah çabucak gider kilolar ama hayatımda ilk kez bu kadar dirayetliyim önümde an itibariyle en sevdiğim pasta var ama yemiyorum
Sormam mi cerrahın tersinde kaliyormus bazen öyle oluyormuş.Alla alla şişlik neden olur ki?dogum sonrası Kontrolünde sordun mu doktora
Ya ben bazen bakıyorum emzik bi metre ötesinde küçük adam ya eliyle alıp fırlatıyor. Gözleri kısıp yalap şalap emiyor elini, kızartıyor diye de ben tıkıyorum emziği ağzına yenidendiş kaşıyıcı aldım tutuyor ama ağzına götüremiyor. Ben kaşıtırken ondan keyiflisi yok
Hahahaa aynıyız parmak emerken sesine uyanıyprum emzikte verıyorum ama parmak gibbi ballı emmiyor. Meme verdigimde de aradan o işaret parmagını agzına sokmayı beceriyorValla benim yorgunluğumu götürmüyor ama keratayı torun gibi seviyorumkoltuklarım totomu akşamdan akşama görüyor da misafir zannediyordur
Bir de benim yavru gibi iştahla ısrarla parmak emen bebiş var mı başka? Emzik vermeyim diye artistlendik, çocuğum delice parmak emiyor. Öyle ki süt emerken bile parmağı aradan sokmaya çalışıyor.
Alerjk bebek anneleri vardı canım aynısı yazdı bizimde kaka böylediydi vs . Dedikleri için bende alerjk oldgunu düşündüm. Aşırı gecmeyen isali vardı yeşil köpüklü sümüklü... boşuna birsürü diyet yaptım.. okadar kanlar alındı yavrumdan yama testleri bana diyetler hüc bişe çıkmadı şükür.. instada bir dr bana bol proteinli beslenmemi söyledi , ek godada toparlayacagımı.. adamn dediğini yaptm . İki gündr kaka normalleşti gibi. Pütürler oluşmaya başladı. 3650 doğdu , 4 aylık şuan 7 kilo kara kuzumHerşey negatif ve kilo alımı normalken neden endişe duyuyorsunuz? Benim oğlum da 900+900+700 gr aldı 3 ayda ben de mi endişelenmeliyim acabaÇünkü sesli sümüklü kaka bizde de var
Ama ben önemsemedim kilo alımı iyi olduğu için vücudunda döküntü de yok
Dün tartı günümüzdü 67.0 çıktım. Ağustosa kadar devam edicem inşallah. Evde tek başıma düzgün yapamiyorum. İlk hedefe ulaştım çok şükür.Benim de hedefim böyle
Aşağı yukarı aynıymışız diyete başladığın zamanki ve gebe kalma kilomuz acaba ben de olur muyumHala devam ediyor musunuz diyete? Kaç kilo oldunuz?
Canım benimki de aylardır kızartarak yumruğunu emiyor, emziğini de atıyordu emmek için. şimdi Bi eliyle emziği çıkarıp diğerini dayıyor ağzınayani emzik de olsa o eller keşfedildi, dişleri çıkınca bırakırlar.
Eşimi ütüsüz kot giymeye sonunda alıştırdım. Bak kot fabrikasında çalışan arkadaşım var kot ütülenmezmiş dedim ikna olduKız ben de öyleyim evde koltuğa oturduğum akşam saat 11-11.30 12 de yatış haa bu arada otururken çamaşır katlama ya da ütü yapıyorum
Bizimki de aynı hatta kendininkini bırakıp benimkini babasınınkinibugün parmak kesmiyor herhalde ki eline koluna başladı
Bütün sülaleden ve kendi oğlanlarından sonra sıra torunlara geldivalla öyle ama herkese yaptığı gibi ama bizim içimiz rahat ediyor ne yalan söyleyim
Lokal aneztezi ile dikişli cerrahi sünnet yapıyor canım
3,5 yaşındayken benim yeğenim sünnet olduğu günün akşamında, evde yastıklardan kaykay yapıp kayıyordu
O sesi duyunca aldatılmış gibi oluyorumHahahaa aynıyız parmak emerken sesine uyanıyprum emzikte verıyorum ama parmak gibbi ballı emmiyor. Meme verdigimde de aradan o işaret parmagını agzına sokmayı beceriyor
Sağlıklı sonuçlar alın inşallah. Korktuğunuza uğratmasın Rabbim.Kızlar hpv virüsü olan varmı. Dr a gittm korona olmuştum belki hatrlarsınız bebegimle o sırada ucuk gibi bişeler çıktı alt bölgede ve siğil gibi etrafta... ihmal ettim iki ay gitmedim dr a bu ay gittim. Hpv virüsü oldgumu simire bakacak parca alınacagını söyledi. Ücretide dudak ucuklatr. Ketem ucretsiz yapıyor dedi haftaya oraya gidecem... koronadan dolayı oldum bagısıklık cokcok düşünce oluyormuş. .
Şimdide karnım cok agrıyor adet olacakmışım gibi ama sanmıyorum kızımda resmen yasında olmuştum
Bizde olduk ama bezi hep kapali acik mi daha cabuk iyilesiyor bende acayim bizim kan falan alinmadiBunlara ek iş var kayınpeder geldi bir de sünnet oldu
kuzum sünnet rahat geçti şükür babam yaptı zaten. Ama yapışıklık varmış henüz tam iyileşmedi son 3 gündür sünnete dair hiç ağrısı yok ama ahh o atak yok mu o atak acaba ne zaman bitecek
Lokal aneztezi yapılırken birazcık ağladı ama kan alınırken ortalığı yıkmıştı. Sonrasında hiç ağlamadı. Eve gelince de ağlamadı. Hatta kayınpederim şaşırdı neden ağlamıyor diyeama bizim için zor kısmı şu oldu açık kalırsa daha çabuk iyileşir dedi babam. öyle ol yerden halıları kaldırdık ama nereye işeyeceği belli değil e bide havalar daha çok ısınmadı falan en son kapattık bezini çünkü babasının MacBookuna yaptı
Herhalde doktordan doktora ve operasyonun türüne göre değişiyor. Bizim lazer kesimdi ve dikiş de vardı. Yüzükoyun yatabilir, denize girebilir eve gidince banyo yapabilir dendi, tabi yine temkinli oldum 4 günden önce yıkamadım, yan yatırdımBenimki yüz üstü uyuyor. Sünnetten sonra öyle yatiramam değil mi
Allah razı olsun . Allahım bizi evlatlarımızı onları bğze bağışlasınSağlıklı sonuçlar alın inşallah. Korktuğunuza uğratmasın Rabbim.
Ben de henüz regl olmadım müthiş bir şişkinlik gerginlik
Bizimkide normal dikişli olacak. Yarın bende kantaron ve papatya suyu alıyım aktardan. Teşekkür ediyorum cevap için.Herhalde doktordan doktora ve operasyonun türüne göre değişiyor. Bizim lazer kesimdi ve dikiş de vardı. Yüzükoyun yatabilir, denize girebilir eve gidince banyo yapabilir dendi, tabi yine temkinli oldum 4 günden önce yıkamadım, yan yatırdımher bezini değiştiğinde önce papatya suyuyla sildim on dakika bekleyip kantaron sürdüm. Akşamları da bezine pipini dediği yere fucarsindi galiba sarı bi kem onu sürdüm bir hafta boyunca. Çabucak iyileşti yaraları 20 günü bulmadan da dikiş düştü