2021 Şubat Anneleri

İnşallah canım. Hamileliğim 67 ile başlamıştı. 3 kilo kaldı ilk hedefe. Ama benim 60 olmama gerekiyor ağustos ayına kadar.
Benim de hedefim böyle

Aşağı yukarı aynıymışız diyete başladığın zamanki ve gebe kalma kilomuz acaba ben de olur muyum Hala devam ediyor musunuz diyete? Kaç kilo oldunuz?

Listeler doyurucu verirsin 3 haftada 5 kilo verdim, pek riayet edemedim bi ara ama yine de kontrol altına alıyorsun yediğini içtiğini grup halindeyken. o yüzden devam edicem Gözde hanımla. Aylardır babam yalnız diye ona sevdiği yemekleri yapıyorum, çocuğa pasta börek. ben de işte listeye uymaya çalışıyorum inatla. kaçamaklarım oluyor migrenim tuttu bugün mesela miden bulandığından tatlı yiyip yattım.

Sormam mi cerrahın tersinde kaliyormus bazen öyle oluyormuş.

Evet evet bayılıyor bu kaşıma işine elleri kıpkırmızı

Hahahaa aynıyız parmak emerken sesine uyanıyprum emzikte verıyorum ama parmak gibbi ballı emmiyor. Meme verdigimde de aradan o işaret parmagını agzına sokmayı beceriyor

Alerjk bebek anneleri vardı canım aynısı yazdı bizimde kaka böylediydi vs . Dedikleri için bende alerjk oldgunu düşündüm. Aşırı gecmeyen isali vardı yeşil köpüklü sümüklü... boşuna birsürü diyet yaptım.. okadar kanlar alındı yavrumdan yama testleri bana diyetler hüc bişe çıkmadı şükür.. instada bir dr bana bol proteinli beslenmemi söyledi , ek godada toparlayacagımı.. adamn dediğini yaptm . İki gündr kaka normalleşti gibi. Pütürler oluşmaya başladı. 3650 doğdu , 4 aylık şuan 7 kilo kara kuzum

Kızlar hpv virüsü olan varmı. Dr a gittm korona olmuştum belki hatrlarsınız bebegimle o sırada ucuk gibi bişeler çıktı alt bölgede ve siğil gibi etrafta... ihmal ettim iki ay gitmedim dr a bu ay gittim. Hpv virüsü oldgumu simire bakacak parca alınacagını söyledi. Ücretide dudak ucuklatr. Ketem ucretsiz yapıyor dedi haftaya oraya gidecem... koronadan dolayı oldum bagısıklık cokcok düşünce oluyormuş. .
Şimdide karnım cok agrıyor adet olacakmışım gibi ama sanmıyorum kızımda resmen yasında olmuştum

Benim de hedefim böyle

Aşağı yukarı aynıymışız diyete başladığın zamanki ve gebe kalma kilomuz acaba ben de olur muyum Hala devam ediyor musunuz diyete? Kaç kilo oldunuz?
Dün tartı günümüzdü 67.0 çıktım. Ağustosa kadar devam edicem inşallah. Evde tek başıma düzgün yapamiyorum. İlk hedefe ulaştım çok şükür.

eli daha tatlı geliyordur iştah kabartıyor.

İkinci oğlumda emdi 1 yaşına gelmeden bıraktı. O zamanda çevremden çok korkutan oldu. Uzun süre parmak emer bıraktıramazsın, diş yapısı bozulur, parmağı küçük kalır diye. Ama engel olmamak gerekiyormuş. İnşallah kendiliğinden bırakırlar.

Eşimi ütüsüz kot giymeye sonunda alıştırdım. Bak kot fabrikasında çalışan arkadaşım var kot ütülenmezmiş dedim ikna oldu diğerleri için bir şey bulamadım şimdilik

Süper.maşallah babanızın emeklerine sağlık. Benim iki oğlum da dikişli sünnet oldular. Bu kuzucukta kararsızdım. Randevu alacağım bugün bizimki de sağlıkla hallolur inşallah.

Hahahaa aynıyız parmak emerken sesine uyanıyprum emzikte verıyorum ama parmak gibbi ballı emmiyor. Meme verdigimde de aradan o işaret parmagını agzına sokmayı beceriyor
O sesi duyunca aldatılmış gibi oluyorum meme varken el emmek nedir gel buraya deyip alıyorum ama yok karnı tok olduğu için emesi gelmiyor.

Sağlıklı sonuçlar alın inşallah. Korktuğunuza uğratmasın Rabbim.
Ben de henüz regl olmadım müthiş bir şişkinlik gerginlik

Kocam bu kadar nazlanmiyor bana bune ayakta gezerek emecek, konuşmayacağım, sadece şarkılar.

Bizde olduk ama bezi hep kapali acik mi daha cabuk iyilesiyor bende acayim bizim kan falan alinmadi

Benimki yüz üstü uyuyor. Sünnetten sonra öyle yatiramam değil mi
Herhalde doktordan doktora ve operasyonun türüne göre değişiyor. Bizim lazer kesimdi ve dikiş de vardı. Yüzükoyun yatabilir, denize girebilir eve gidince banyo yapabilir dendi, tabi yine temkinli oldum 4 günden önce yıkamadım, yan yatırdım her bezini değiştiğinde önce papatya suyuyla sildim on dakika bekleyip kantaron sürdüm. Akşamları da bezine pipini dediği yere fucarsindi galiba sarı bi kem onu sürdüm bir hafta boyunca. Çabucak iyileşti yaraları 20 günü bulmadan da dikiş düştü

Bizimkide normal dikişli olacak. Yarın bende kantaron ve papatya suyu alıyım aktardan. Teşekkür ediyorum cevap için.

Kızlar bebeğimin bedeni eli kolu bembeyaz yüzü kara bayagı kara kuzu yüzümü vucuduna dönecek vucudumu yüzüne.. ablası pamuk kendi de annesi gibi esmer bomba. Bizim gazlarımız azaldı gibi, bu akşam dolunay mı var bişeymi tutuluyor hiç uyumadı öğlenden beri danam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…