Kaçıncı gün tekrar baktırdınız ilk bastırdığınızdan kaçtı acaba birinci ay kontrolunu mu bekledinizŞükür birşey çıkmadı değerleri düzeldi
Ohh yaaa şu üzgün günümü neselendirdinizŞükür birşey çıkmadı değerleri düzeldi
Kaç doğumlu?Anestezi etkisi ilaç etkisi atak etkisi kafayı yemek üzereyim annemde bugün geri dönmek zorunda kaldı, pazartesi 7 saat açlıkla ilaçlı emar çekilecek ve iyice mama içmeye başladı emzirmekle mutlu olmuyor resmenAnnem stresten sütün azalmıştır diyor ne yapacağım bilmiyorum, doktorumuz refakatçi raporu verdi 30 Ağustos’a kadar evdeyim
Merhaba benim bebeğim de 5 aylık geçen ay gittik kaka ve kan tahlili yaptı alerji doktoru yumurtaya çıktı ama bana susam, süt ürünleri kabuklu yemiş diyeti de yaptırıyor. Devlete gidiyorum deriden yapılan test ile ilgili bir şey söylemedi devlet diye mi çok ilgilenmiyor acaba alerji konusunda İnternetten öğrendim çoğu şeyi sizin gidişhatınız nasıldı bilgi verebilir misinizKızlar biz erken mi yaptrıdık bu testleri alerji druna gittik. 3 bucuk aylık, gecen ay kaka testi gizli kan negatifti.. kan testide negatif şükür.. deride yama testide yapıldı bugun baktık bi sıkıntı yok gibi... bebeğim gürültülü kakası ve inanın her emme sonrası isal sulu sümüklü kaka yapması var.. bukadar gün içinde kaka yapması sümüklü ve isal olması beni düşündüren.. ve nerdeyse on gündür katı diyetteyim aynı halen..
kusma döküntü kilo kaybı çok yok gibi
Sizce anneler görüşünüz benm için cok kıymetli. Diyetimi bozayımmı dr sanırım 21 gün yaptıracak
Sürekli İsal sürekli sümüklü kaka sesli kaka yapma.. şikayetlerimiz bunlardı . Birde üçüncü ay 600 gr aldı düger aylara azdı kilo alımı.. kaka deri (yama testi de deniliyor) ve kan testi yapıldı negatif... ama dr muz negatif olabilir en iyi yöntem deneme yanılmadır dedi.. ama onbes gün katı diyet uyguladım kaka hep aynıydı.. ek gıdaya 4,5 aylıkken gececez bakalım düzelecek mi. Düzelmezse cocuk gastroentoljıye denildi..Merhaba benim bebeğim de 5 aylık geçen ay gittik kaka ve kan tahlili yaptı alerji doktoru yumurtaya çıktı ama bana susam, süt ürünleri kabuklu yemiş diyeti de yaptırıyor. Devlete gidiyorum deriden yapılan test ile ilgili bir şey söylemedi devlet diye mi çok ilgilenmiyor acaba alerji konusunda İnternetten öğrendim çoğu şeyi sizin gidişhatınız nasıldı bilgi verebilir misiniz
Nasıl aktıBenimde öyle bi aktı tekrar şişti
Kessinlikle.. Mesela bir düzen kurmuştum kızıma gece 12 buçuk oldumu duşunu aldırır masajını yapıp, yatırırdım sabaha kadar kesintisiz uyurdu.. Hatta sabah 4 te alır emzirir tekrar yatağına koyardım.. Uyurdu mışıl mışıl.. Ama ne olduysa bin defa kalkıo sabaha kadar hali ile ben de yorgun oluyorumKızlar bu ay meme reddi normal. Gerçekten kucağınıza alın ve gezdirerek emzirmeyi deneyinn işe yarıyor. Ona şarkılar söyleyin sakın bağırmayın sakin olun. Ve asla biberon vermeyin. Geçiyor inanın. Yalnız sizin bebekleriniz nasıl gece uyuyor mu? Gece uykularına bir şey oldu kafayı yiyeceğiz
GEçmiş olsun canım ataklar perişan etmiş hepimizi belli ki. Sünnet nasıl geçti?Benim oğlan da iki gündür dengesi şaştı hatta çalışmaya başladım hatırlıyor musun bilmiyorum. İşteyken durmayınca geçici süreliğine home office geçtim. Ama çalışamadım tabi ki.
Kesinlikle atak dönemi sancıları yineUmarım çabuk geçer. Yarın da sünnetimiz var
Benim oğlumunda öyle yaa elini kemiriyo resmen ama diş köklerinde şişme göremedimKızımın sürekli eli ağzında salyası da var..
Amin hepimizin. 1 şubat doğumluKaç doğumlu?
Allah yardımcın olsunBenim oglanda öyle maalesef resmen çocuk acı çekiyor ya
Aynen dişinde herhangi bi patlama yok ama elini bu hafta çok fazla emiyorGEçmiş olsun canım ataklar perişan etmiş hepimizi belli ki. Sünnet nasıl geçti?
Benim oğlumunda öyle yaa elini kemiriyo resmen ama diş köklerinde şişme göremedim
Hım anladım canım.. İltihap akmadı ama kolu öyle yara gibi halenİltihap aktı ama hepsi çıkmadı
Sunnet oldunuz mu durumunuz nasil cok agladi miBenim oğlan da iki gündür dengesi şaştı hatta çalışmaya başladım hatırlıyor musun bilmiyorum. İşteyken durmayınca geçici süreliğine home office geçtim. Ama çalışamadım tabi ki.
Kesinlikle atak dönemi sancıları yineUmarım çabuk geçer. Yarın da sünnetimiz var
13 günlük baktılar tekrarKaçıncı gün tekrar baktırdınız ilk bastırdığınızdan kaçtı acaba birinci ay kontrolunu mu beklediniz