2021 Şubat Anneleri

Anestezi etkisi ilaç etkisi atak etkisi kafayı yemek üzereyim annemde bugün geri dönmek zorunda kaldı, pazartesi 7 saat açlıkla ilaçlı emar çekilecek ve iyice mama içmeye başladı emzirmekle mutlu olmuyor resmen Annem stresten sütün azalmıştır diyor ne yapacağım bilmiyorum, doktorumuz refakatçi raporu verdi 30 Ağustos’a kadar evdeyim

Kaç doğumlu?
Allah yardımcın olsun Benim oglanda öyle maalesef resmen çocuk acı çekiyor ya

Merhaba benim bebeğim de 5 aylık geçen ay gittik kaka ve kan tahlili yaptı alerji doktoru yumurtaya çıktı ama bana susam, süt ürünleri kabuklu yemiş diyeti de yaptırıyor. Devlete gidiyorum deriden yapılan test ile ilgili bir şey söylemedi devlet diye mi çok ilgilenmiyor acaba alerji konusunda İnternetten öğrendim çoğu şeyi sizin gidişhatınız nasıldı bilgi verebilir misiniz

Sürekli İsal sürekli sümüklü kaka sesli kaka yapma.. şikayetlerimiz bunlardı . Birde üçüncü ay 600 gr aldı düger aylara azdı kilo alımı.. kaka deri (yama testi de deniliyor) ve kan testi yapıldı negatif... ama dr muz negatif olabilir en iyi yöntem deneme yanılmadır dedi.. ama onbes gün katı diyet uyguladım kaka hep aynıydı.. ek gıdaya 4,5 aylıkken gececez bakalım düzelecek mi. Düzelmezse cocuk gastroentoljıye denildi..

Gece aglamalar gündüz hep kucak istemi
meme reddi iştahsızlık gerilerek aglama . atak haftasını dibine kadar yaşıyoruz. Salya diş kaşınmasıda var ama 6.aydan önce cıkacagını düşünmuyorum.

Kessinlikle.. Mesela bir düzen kurmuştum kızıma gece 12 buçuk oldumu duşunu aldırır masajını yapıp, yatırırdım sabaha kadar kesintisiz uyurdu.. Hatta sabah 4 te alır emzirir tekrar yatağına koyardım.. Uyurdu mışıl mışıl.. Ama ne olduysa bin defa kalkıo sabaha kadar hali ile ben de yorgun oluyorum aşırı mız mız ve uyku sorunu yaşıyor sanki uykuya direniyor gibi

GEçmiş olsun canım ataklar perişan etmiş hepimizi belli ki. Sünnet nasıl geçti?
Kızımın sürekli eli ağzında salyası da var..
Benim oğlumunda öyle yaa elini kemiriyo resmen ama diş köklerinde şişme göremedim

Sunnet oldunuz mu durumunuz nasil cok agladi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…