Bizimde bugun bakildi normal çikti şükür t3t4 biraz sinir çikmiş rahatladim13 günlük baktılar tekrar
Off sorma evdeyse git gel ya da yanımda götürüyorum işe ve olmadı biberon işi gece uykuluyken çok direnemiyor ama benim de o vakitte alıştırmaya mecalim yok. Hem sütümü sağmaya hiç zamanım olmuyor. Artık pes ettimPazartesi günü başlıyorum iki gün sadece allahtan bugün be alsam dedim evde avent biberon var cam zaten üst aparatı alayım diyorum bir de eczacı alıştırma bardağı için küçük dedi ama bakalım uykularım kaçıyor bilmiyorum nasıl olacak tam bitiyordu bizim okul online da. Şimdi açılacak deyince stres oldum galiba kaşık biberon bakayım bir de sen nasıl idare ediyorsun peki biberon almayınca babaya zor oluyordur
Herşey negatif ve kilo alımı normalken neden endişe duyuyorsunuz? Benim oğlum da 900+900+700 gr aldı 3 ayda ben de mi endişelenmeliyim acabaSürekli İsal sürekli sümüklü kaka sesli kaka yapma.. şikayetlerimiz bunlardı . Birde üçüncü ay 600 gr aldı düger aylara azdı kilo alımı.. kaka deri (yama testi de deniliyor) ve kan testi yapıldı negatif... ama dr muz negatif olabilir en iyi yöntem deneme yanılmadır dedi.. ama onbes gün katı diyet uyguladım kaka hep aynıydı.. ek gıdaya 4,5 aylıkken gececez bakalım düzelecek mi. Düzelmezse cocuk gastroentoljıye denildi.
Bunlara ek iş var kayınpeder geldi bir de sünnet olduGece aglamalar gündüz hep kucak istemi
meme reddi iştahsızlık gerilerek aglama . atak haftasını dibine kadar yaşıyoruz. Salya diş kaşınmasıda var ama 6.aydan önce cıkacagını düşünmuyorum.
kuzum sünnet rahat geçti şükür babam yaptı zaten. Ama yapışıklık varmış henüz tam iyileşmedi son 3 gündür sünnete dair hiç ağrısı yok ama ahh o atak yok mu o atak acaba ne zaman bitecekGEçmiş olsun canım ataklar perişan etmiş hepimizi belli ki. Sünnet nasıl geçti?
Benim oğlumunda öyle yaa elini kemiriyo resmen ama diş köklerinde şişme göremedim
Lokal aneztezi yapılırken birazcık ağladı ama kan alınırken ortalığı yıkmıştı. Sonrasında hiç ağlamadı. Eve gelince de ağlamadı. Hatta kayınpederim şaşırdı neden ağlamıyor diyeSunnet oldunuz mu durumunuz nasil cok agladi mi
Ama çok tatlı değiller mi tüm yorgunluğunu alıp götürüyor insanınBebişler iyice ballandı tatlandı hareketlendi. Seveceğiz diye telefona bakamaz olduk iyi misayfalar ilerlememiş
Valla benim yorgunluğumu götürmüyor ama keratayı torun gibi seviyorumAma çok tatlı değiller mi tüm yorgunluğunu alıp götürüyor insanın
Yaa babanız mı yaptı ? Ne güzel ne özenli yapmıştırBunlara ek iş var kayınpeder geldi bir de sünnet oldu
kuzum sünnet rahat geçti şükür babam yaptı zaten. Ama yapışıklık varmış henüz tam iyileşmedi son 3 gündür sünnete dair hiç ağrısı yok ama ahh o atak yok mu o atak acaba ne zaman bitecek
Lokal aneztezi yapılırken birazcık ağladı ama kan alınırken ortalığı yıkmıştı. Sonrasında hiç ağlamadı. Eve gelince de ağlamadı. Hatta kayınpederim şaşırdı neden ağlamıyor diyeama bizim için zor kısmı şu oldu açık kalırsa daha çabuk iyileşir dedi babam. öyle ol yerden halıları kaldırdık ama nereye işeyeceği belli değil e bide havalar daha çok ısınmadı falan en son kapattık bezini çünkü babasının MacBookuna yaptı
Bende merak ettim vallahaYaa babanız mı yaptı ? Ne güzel ne özenli yapmıştırhangi tür sünneti uyguluyor ve öneriyor babanız merak ettim?
Canım benimki de aylardır kızartarak yumruğunu emiyor, emziğini de atıyordu emmek için. şimdi Bi eliyle emziği çıkarıp diğerini dayıyor ağzınaValla benim yorgunluğumu götürmüyor ama keratayı torun gibi seviyorumkoltuklarım totomu akşamdan akşama görüyor da misafir zannediyordur
Bir de benim yavru gibi iştahla ısrarla parmak emen bebiş var mı başka? Emzik vermeyim diye artistlendik, çocuğum delice parmak emiyor. Öyle ki süt emerken bile parmağı aradan sokmaya çalışıyor.
İlkine göre daha belirgin bi kırmızı çizgi oldu. İz değil de kaşıntı beni benden alıyor. Yerli yersiz başlıyor bi kaşıntıKizlar ameliyat yerleriniz nasil?
Bende de kizarti var birde sağ tarafta biraz şişlik var cerrah yüzünden gitmiycek galibaİlkine göre daha belirgin bi kırmızı çizgi oldu. İz değil de kaşıntı beni benden alıyor. Yerli yersiz başlıyor bi kaşıntı
Emziği ağzına koyuyorum midesini bulandirip atıyor yumruğa devamCanım benimki de aylardır kızartarak yumruğunu emiyor, emziğini de atıyordu emmek için. şimdi Bi eliyle emziği çıkarıp diğerini dayıyor ağzınayani emzik de olsa o eller keşfedildi, dişleri çıkınca bırakırlar.
Kız ben de öyleyim evde koltuğa oturduğum akşam saat 11-11.30 12 de yatış haa bu arada otururken çamaşır katlama ya da ütü yapıyorumValla benim yorgunluğumu götürmüyor ama keratayı torun gibi seviyorumkoltuklarım totomu akşamdan akşama görüyor da misafir zannediyordur
Bir de benim yavru gibi iştahla ısrarla parmak emen bebiş var mı başka? Emzik vermeyim diye artistlendik, çocuğum delice parmak emiyor. Öyle ki süt emerken bile parmağı aradan sokmaya çalışıyor.
Bütün sülaleden ve kendi oğlanlarından sonra sıra torunlara geldiYaa babanız mı yaptı ? Ne güzel ne özenli yapmıştırhangi tür sünneti uyguluyor ve öneriyor babanız merak ettim?
Alla alla şişlik neden olur ki?dogum sonrası Kontrolünde sordun mu doktoraBende de kizarti var birde sağ tarafta biraz şişlik var cerrah yüzünden gitmiycek galibaburada birinin daha vardı o ne durumda acaba illa estetik mi lazım acaba?
Ya ben bazen bakıyorum emzik bi metre ötesinde küçük adam ya eliyle alıp fırlatıyor. Gözleri kısıp yalap şalap emiyor elini, kızartıyor diye de ben tıkıyorum emziği ağzına yenidenEmziği ağzına koyuyorum midesini bulandirip atıyor yumruğa devam
Ben hala olmadım ve o karnımın şişliği hala inmedi yaa çok üzülüyorum moralim bozuluyor. İlk adetin üzerine sanırım birisi daha öyle kısa sürede 2.sini olmuştu amaBende de kaşıntı başladı. Yoktu önceden. Ben bir de bir ay içerisinde 2 kere adet oldum. Bu kadar sık olmam normal mi 10 gün ara ile oldum
Benim gibi sık olan var mı acaba ??
Şükür canımBizimde bugun bakildi normal çikti şükür t3t4 biraz sinir çikmiş rahatladim