2021 Şubat Anneleri

Off sorma evdeyse git gel ya da yanımda götürüyorum işe ve olmadı biberon işi gece uykuluyken çok direnemiyor ama benim de o vakitte alıştırmaya mecalim yok. Hem sütümü sağmaya hiç zamanım olmuyor. Artık pes ettim

Herşey negatif ve kilo alımı normalken neden endişe duyuyorsunuz? Benim oğlum da 900+900+700 gr aldı 3 ayda ben de mi endişelenmeliyim acaba Çünkü sesli sümüklü kaka bizde de var
Ama ben önemsemedim kilo alımı iyi olduğu için vücudunda döküntü de yok

Gece aglamalar gündüz hep kucak istemi
meme reddi iştahsızlık gerilerek aglama . atak haftasını dibine kadar yaşıyoruz. Salya diş kaşınmasıda var ama 6.aydan önce cıkacagını düşünmuyorum.
Bunlara ek iş var kayınpeder geldi bir de sünnet oldu
GEçmiş olsun canım ataklar perişan etmiş hepimizi belli ki. Sünnet nasıl geçti?

Benim oğlumunda öyle yaa elini kemiriyo resmen ama diş köklerinde şişme göremedim
kuzum sünnet rahat geçti şükür babam yaptı zaten. Ama yapışıklık varmış henüz tam iyileşmedi son 3 gündür sünnete dair hiç ağrısı yok ama ahh o atak yok mu o atak acaba ne zaman bitecek
Sunnet oldunuz mu durumunuz nasil cok agladi mi
Lokal aneztezi yapılırken birazcık ağladı ama kan alınırken ortalığı yıkmıştı. Sonrasında hiç ağlamadı. Eve gelince de ağlamadı. Hatta kayınpederim şaşırdı neden ağlamıyor diye ama bizim için zor kısmı şu oldu açık kalırsa daha çabuk iyileşir dedi babam. öyle ol yerden halıları kaldırdık ama nereye işeyeceği belli değil e bide havalar daha çok ısınmadı falan en son kapattık bezini çünkü babasının MacBookuna yaptı

Ama çok tatlı değiller mi tüm yorgunluğunu alıp götürüyor insanın
Valla benim yorgunluğumu götürmüyor ama keratayı torun gibi seviyorum koltuklarım totomu akşamdan akşama görüyor da misafir zannediyordur

Bir de benim yavru gibi iştahla ısrarla parmak emen bebiş var mı başka? Emzik vermeyim diye artistlendik, çocuğum delice parmak emiyor. Öyle ki süt emerken bile parmağı aradan sokmaya çalışıyor.

Yaa babanız mı yaptı ? Ne güzel ne özenli yapmıştır hangi tür sünneti uyguluyor ve öneriyor babanız merak ettim?

Canım benimki de aylardır kızartarak yumruğunu emiyor, emziğini de atıyordu emmek için. şimdi Bi eliyle emziği çıkarıp diğerini dayıyor ağzına yani emzik de olsa o eller keşfedildi, dişleri çıkınca bırakırlar.

Bende de kaşıntı başladı. Yoktu önceden. Ben bir de bir ay içerisinde 2 kere adet oldum. Bu kadar sık olmam normal mi 10 gün ara ile oldum
Benim gibi sık olan var mı acaba ??

İlkine göre daha belirgin bi kırmızı çizgi oldu. İz değil de kaşıntı beni benden alıyor. Yerli yersiz başlıyor bi kaşıntı
Bende de kizarti var birde sağ tarafta biraz şişlik var cerrah yüzünden gitmiycek galiba burada birinin daha vardı o ne durumda acaba illa estetik mi lazım acaba?

Emziği ağzına koyuyorum midesini bulandirip atıyor yumruğa devam

Kız ben de öyleyim evde koltuğa oturduğum akşam saat 11-11.30 12 de yatış haa bu arada otururken çamaşır katlama ya da ütü yapıyorum

Bizimki de aynı hatta kendininkini bırakıp benimkini babasınınkini bugün parmak kesmiyor herhalde ki eline koluna başladı
Yaa babanız mı yaptı ? Ne güzel ne özenli yapmıştır hangi tür sünneti uyguluyor ve öneriyor babanız merak ettim?
Bütün sülaleden ve kendi oğlanlarından sonra sıra torunlara geldi valla öyle ama herkese yaptığı gibi ama bizim içimiz rahat ediyor ne yalan söyleyim
Lokal aneztezi ile dikişli cerrahi sünnet yapıyor canım
3,5 yaşındayken benim yeğenim sünnet olduğu günün akşamında, evde yastıklardan kaykay yapıp kayıyordu

Bende de kizarti var birde sağ tarafta biraz şişlik var cerrah yüzünden gitmiycek galiba burada birinin daha vardı o ne durumda acaba illa estetik mi lazım acaba?
Alla alla şişlik neden olur ki?dogum sonrası Kontrolünde sordun mu doktora
Emziği ağzına koyuyorum midesini bulandirip atıyor yumruğa devam
Ya ben bazen bakıyorum emzik bi metre ötesinde küçük adam ya eliyle alıp fırlatıyor. Gözleri kısıp yalap şalap emiyor elini, kızartıyor diye de ben tıkıyorum emziği ağzına yeniden diş kaşıyıcı aldım tutuyor ama ağzına götüremiyor. Ben kaşıtırken ondan keyiflisi yok

Bende de kaşıntı başladı. Yoktu önceden. Ben bir de bir ay içerisinde 2 kere adet oldum. Bu kadar sık olmam normal mi 10 gün ara ile oldum
Benim gibi sık olan var mı acaba ??
Ben hala olmadım ve o karnımın şişliği hala inmedi yaa çok üzülüyorum moralim bozuluyor. İlk adetin üzerine sanırım birisi daha öyle kısa sürede 2.sini olmuştu ama
bilmiyorum doktoruna mı sorsan acaba 10 günde bir mevzusunu?

Temmuzda görümcemin eylülde de erkek kardeşimin düğünü var acil kilo vermem lazım. Birkaç arkadaş Diyetisyen Gözde Kocaman ile emziren anneler için online grup diyetine başlamıştı. Ben de bu ayından başında ben de başladım bu arada inşallah çabucak gider kilolar ama hayatımda ilk kez bu kadar dirayetliyim önümde an itibariyle en sevdiğim pasta var ama yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…