2021 Şubat Anneleri

Vitamin kullanmanızı öneririm benim dişer gebeliklerimde emzirme dönemi felaket saçım dökülüyordu şimdi şükür dökülme yok. imom latte diye bir vitamin kullanıyorum içeriğini araştırın isterseniz

Kizlar dün vurulduk asi hala ateşi var var mı böyle olan?
Benimkinde de iki gün ateş oldu ılık suyla ıslatılmış bezi dizlerine dirseklerine bağladım. Odanın sıcaklığını düşürdüm
Yüz üsü yatınca kafasını dik tutuyor bir iki kere döndü ama bence tesadüfen oldu yoksa daha o kadar yapamazlar. Bir de agulama var gözle takip etme var. Eline bişey koyunca tutmuyo ama elimi tutuyo. Farklı dokuları ellemek istemiyo
Yok canım daha erken değil mi? Kafa çeviriyor ve yüz üstü kafasını dik tutuyor birde sürekli bık bık konuşuyor
Aynısı sürekli agu
O nasıl iş yaa ilk kez duyuyorum ki benim teyzem de temizliğe giden birş, akrabalarda da çok var öyle anlatmıyorlar

Bende huzursuzlukda çok var o yüzden verdim calpol sakinlesin diye .... Artık daha da vermem Kız meğer daha güçlüymus

Sürekli bir ağu var dilinde bıcır bıcır, ablasıyla çok eğleniyor gözler aşık gibi hep onda

Şu 17 günlük süreçte gitmediğime pişman oldum valla benim yerimere kafa dinle

Kızlar bizim uyku sürelerimiz uZadı ama bebem bensiz uyumuyo onu naapcaz? Gece wc bile kalksam arkamdan hemen uyanıyo sıpa.. uyutup işime gücüme bakamıyorum ne sabah ne akşam hep benle uyumak isitiyo bende uykusunu iyice alsın diye yanından ayrılmıyorum

Benim bebeğimde aynen bunları yapıyor demek ki ayını takip ediyor kuzum. Birkaç kez de yan döndü bugün. Ve bu gece berbat geçiyor gazdan çaldırdı. Gaz ilacını 3 sen 2 ye düşürdüm birsüre öyle iyiydi bugün 1 e düşürdüm ama hazır değilmiş çok ağlıyor.
Yardımcıdan yana şansım olmadı ya şöyle işine önem veren birine denk gelirim inş. Aynı ilde olsak yönlendirdirirdin bildiklerini

Ben de akşamları 9.30’da uyutuyorum ve onunla birlikte yatıyorum. 1.30’a kadar uyuyor. Ama dün akşam işim vardı uyutup işime bakayım dedim 10.30’da kalktı. Sonra birlikte uyuduk yine bu kez 2.30’a kadar uyudu. Normalde gündüz güzel uyumaya başlamıştı, dün şaşırdı, yapıştı kaldı bana. Ben de kucağımdan bırakmadım sıcağımıza, kokumuza ihtiyaç duyuyorlar demek ki

Biz de beraber yatıyoruz. Gece uykusuna 11de geçiyor sabah 6 veya 7ye kadar sadece emmeye kalkıyor. Bu aydaki bebek için geç bi saat dimi? Ancak kendisi öyle programladı

Biz de beraber yatıyoruz. Gece uykusuna 11de geçiyor sabah 6 veya 7ye kadar sadece emmeye kalkıyor. Bu aydaki bebek için geç bi saat dimi? Ancak kendisi öyle programladı
Benimki de kendisi karar verdi bu saatlere canım. Akşam 6’dan 7’ye kadar uyusa bile 9.30’da uyumak istiyor. Bence aralarda emmeye kalkıyorsa sorun olmaz. Benimki 1.30, 3.30’da beslenmek için kalkıyor 5.30’da gece uykusu bitiyor. Geçen gece çok uzun süre kalkmadı gibi geldi nefesini kontrol edeyim derken karanlıkta ağzını burnunu kurcalayıp uyandırdım çocuğu.

Ahahhaa bunu bende çok yapıyorum nefes alıyomu diye karnına dokunuyorum uyanıyo

Hadi yaa ben şimdi iyice tedirgin oldum peki bu süt koruma mevzsu falan

Doğum sonrası adet olan var mııı
Benim 1 nisan da lohusalığım bitti ama 13 gün daha leke gelmeyr devam etmişti
Daha da gelen giden olmadı

İlk defa emzik denedk dye mi bilmiyorum uyusada bırakmadı ilk gün ama dün uykuya dalınca attı dediğin gibi

Bende sürekli vermiyorum karnı toksa ve huysuzlanoyorsa uyumak için o zaman veryorum
Dünde emzikten mii yoksa atak dediğimiz şey mi başladı bilmiyorum gündüz hiç uyumadı nerdeyse sonrada çok uykusu gelince baya huysuzlandı ağladı ne meme ne emzik ne alt değiştirme hiç.biriyle sakinleşmedi ilk kez böyle oldu

Sanırım ilk gün diye hiç bırakmsdı ben çıkardım
Ams dün uyuyunca attı:)
Gündüzleri uyurdu normalde ama dün nerdeyse hiç uyumadı uyku düzeni değişiyor artık sanırım

Biz sabah 6 buçukta kakaya kalkıyoruz. Arada bi yarım saat uyudu. Şimdi tekrar daldı.
Eşek sıpası ya hapşurdum uyandı uykusunun arasında bana baktı güldü güldü tekrar daldı.

Hadi yaa ben şimdi iyice tedirgin oldum peki bu süt koruma mevzsu falan

Doğum sonrası adet olan var mııı
Benim 1 nisan da lohusalığım bitti ama 13 gün daha leke gelmeyr devam etmişti
Daha da gelen giden olmadı
Yalan emzirirken hamile kalan 3 kişi mevcut burda biri de ben
İlk çocukta 6 ay adet görmedim, bundaysa dün oldum. 3 ay sürdü bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…