Çok iyi anlıuroım canım seniValla ikisi bir gezsin bizi de rahat bıraksınlaronca dert arasına gezmeyi düşüncem bide
Hiç mümkün değil canım kafam hep meşgul . Sütümü takviyelerle artırmaya çalışıyorum ama onda fayda etmedi olmadı o çayı da deniyim
EŞim işte mesai yapıyor üstüne evde de bilirkişilik yaptığı için ekstra çalışıyor yetişemiyorum ona da bişi diyemiyorum bizim için ekstra yapıyor sonuçta, temizlikçi çağır diyor ee onuda haftalık çağormayınca işe yaramıyorAmin canım bende yetişemiyorum olan da hep büyüğe oluyor ona kızıyorum dayanamayıpdoğru tatil onlara olur seninki iyi yine yolluyor benimki annemlerin yazlığa bile gidemezsin ne yani ben çocuklarımı görmicem mi diyor ben yalnız kalıyım yorulayım hiç önemli değil bu kocaları napcaz bilmem kafaları nasıl çalışıyor acaba bize de lazım o kafalardan
Bi ikizler burcuda bendeİkizler burcu kendi rahatlığının peşinde o yüzden yolluyorRabbim bize sabır versin, güzel günler çabuk gelsin. Kafa dağıtmaya cidden ihtiyacımız var. Ben sadece bir pazar 20dklığına kızı parka çıkarıyorum, balkon hayatım bile yok
Uykuya dalınca atıyor emziği benimki. Uzun uykusu başladı 1 haftadır 4 saatlik uykusu var. Emziksiz dalıyor. Uzun uyku yaşıyla ilgili bence emzikle ilgili değil. Benimki bazen hiç emzik almaz versem de bazen alır. İlla uyumak için emzik aramıyor 2 günlükten beri kullanmasına rağmenCanım uyurken de emiyor mu az önce çekmeye çalıştıö baya sıkı emiyor yanigece uykusuna geçti sanırım napsam bilemedim
Hahah aynen ben de :)Bende ilişkiye girmeyerek korunuyorum hamile kalma şansım %0. En güvenilir yöntem
Uzun süre durup durup emebilir ama kuvvetli değil. Bir süre sonra uyuduğunda emziği düşürür. Bizimki öyle yapıyor. İstemediğinde de emziği almaz zaten. Gündüz emzik yardımıyla uyutabiliyorum ancak. Hatta düşünce ağzından uyanıp ağlıyor. Hemen geri veriyorum devam ediyor bazen uyumaya. Gece ise gerek kalmıyor genelde Ya da çok kısa alıyor.Canım uyurken de emiyor mu az önce çekmeye çalıştıö baya sıkı emiyor yanigece uykusuna geçti sanırım napsam bilemedim
Sağol canım moral oldu yazınBence senin strese bağlı sütün inmiyor. Prolaktin sütün salınımını baskılıyor. Aslında sütün var. Halsizliğin ve üzgün olman da vitamin eksikliğine bağlı. Süt diyeti yapıyorsan Osteocare kullanmanı tavsiye ederim. Ben hamileliğimden beri süt ürünü tüketmiyorum. Baya depresyondaydım. Onu kullanmaya başladım rahatladım. Psikolojik olarakta kendini güvende hissediyorsun. Diğer gıdalar beslenmeme yetiyor mu acaba çocuğuma yeterli vitamin gidiyor mu diye sürekli düşünmüyorsun. Ayrıca kendini yalnız hissetme. Çoğumuz aynı durumdayız. Duş alırken bile rahat bırakmıyorlar. Onu bile çok görüyorlar resmen. Üstümü başımı giyinmeden saçımı taramadan çocuğa bakmaya gidiyorum. 2 aydır 1 kerecik 1 saatliğine aşı olmaya diye zorla evden çıkabildim, yürümeyi unutmuşum sanki. Bu günler de geçecek ve sen kimseye muhtaç olmadan çocuğunu yetiştirdiğin için ona bakıp başarını gördükçe haklı gururunu yaşayacaksın.
Ben de süt konusunda baya sıkıntı çektim. Tek başıma bakıyorum uykusuzluk yorgunluk açlıkla mücadele ederken aileler dalga geçer gibi Allah Allah neden sütün yok, doymuyor mu diyip durdu. Üstüne bi de sinir stres yaptırıyorlar insana. Hala aç mı diye sorup duruyorlar. Çocuğum kilo da alamadı, zayıf. Bir sürü şey yiyip içtim 3 kilo aldım, gram sütüm artmadı. Hatta bi ara bir damla bile sütüm gelmedi. Ne zaman sütüm geldi diye soracaksan? Hiçbir şeyi kafama takmadığımda, kabullendiğimde. Kafan rahat oldukça vücut yorgunluğun da koymuyor. Vücut yorgunluğun için bebeğini yatarak emzirebilirsin, o sırada dinlenmiş olursun. Çocuğun yanına uzan öyle oyala onu.
Amin canım peşpeşe olması çok yorucu oldu ikisinin de bakıma ihtiyacı var ee bizde de hal yok. Onu da sağolsun elimizden aldılar yasaklar geldiİkizler burcu kendi rahatlığının peşinde o yüzden yolluyorRabbim bize sabır versin, güzel günler çabuk gelsin. Kafa dağıtmaya cidden ihtiyacımız var. Ben sadece bir pazar 20dklığına kızı parka çıkarıyorum, balkon hayatım bile yok
Benimde tek istediğim o şöyle kafam rahat 2-3 saat geçiriyim o yüzde anneme gidicem biraz çocuklara bakılır hiç değilse dinlenirim . İmkanın varsa sende öyle yap.Çok iyi anlıuroım canım senibelkşde ilacım ciddi manada çocuklarsız 2/3 saat geçirmek
Kizlar dün vurulduk asi hala ateşi var var mı böyle olan?
Aynen en iyi birbirimizi biz anlarız . Benimde yorgunluktan falan sütüm çok azaldı sürekli de emziriyorum çoğalsın diye etki etmiyor artık bedenen de yoruldum hiç bişeye yetişemiyorum. Bizimki de annene gidin kalın diyor ama tripli tripli kendi gelmicekmiş halbuki annem 10 dk uzağımızda gel sende ne olur . Dediğin gibi benimde büyük hep oyun istiyor yetişemiyorum garibim tek başına evde dolanıyor. Ne zaman gideceksin spirale ? Banada taksaydı öyle yapıcaktım da olmadı Temmuz’da gel dediH heyecanli_anneee seni en iyi ben anlayabilirim 3 aylik ve 23 aylik bebek gercekyen o kadar bunalmistim bende en son memlekete ablamin yanina gittim orda yigenlerim cocuklarla vs ilgilendi sütüm dinlenmekten bir anda fark etti sonra eve döndüm esime bile dedik keşke gelmeseydim orda cok iyiydim diye sirf esim istiyo diye döndüm suan yine aynı sutum nerdeyse biticek mamaya talim ediyoruz çünkü yetisemiyorum ekstra büyüğe zaman ayiramiyorum diye vicdan yapiyorumuzun sure sessiz sedasiz uyumaya dinlenmeye ihtiyacim var.
Ayni sekilde kocaya yanasmaya korkuyorum zaten.
Valla sprial taktirsamda prezervatif ile yine korunmayı desteklicem çünkü bir dahakine akil sagligimdan olabilriim
Aynen en iyi birbirimizi biz anlarız . Benimde yorgunluktan falan sütüm çok azaldı sürekli de emziriyorum çoğalsın diye etki etmiyor artık bedenen de yoruldum hiç bişeye yetişemiyorum. Bizimki de annene gidin kalın diyor ama tripli tripli kendi gelmicekmiş halbuki annem 10 dk uzağımızda gel sende ne olur . Dediğin gibi benimde büyük hep oyun istiyor yetişemiyorum garibim tek başına evde dolanıyor. Ne zaman gideceksin spirale ? Banada taksaydı öyle yapıcaktım da olmadı Temmuz’da gel dedi
Korunmamı evetseyyav prezervatif ile mi?
Gerçekten boşa geçem ğün biri geldi pastel boyayı bile silmemiş parkeden, annenlerı at kendini eşinin çalışma izni var galiba sizi oraya bırazın benim annem başka şehirde kayınvalidem yakında ama götürme daha iyiSağol canım moral oldu yazınİlk çocuğumda da yalnızdım onda da diyet yapıyordum ama bu kadar yorulmamıştım şimdi bütün motivasyonum gitti . İki çocuk gerçekten çok zormuş bide yaşadığımız dönemde bizi zorluyor psikolojik olarak . Allahım sağlık versin hepimize de yardım etsin
Amin canım peşpeşe olması çok yorucu oldu ikisinin de bakıma ihtiyacı var ee bizde de hal yok. Onu da sağolsun elimizden aldılar yasaklar geldi
Benimde tek istediğim o şöyle kafam rahat 2-3 saat geçiriyim o yüzde anneme gidicem biraz çocuklara bakılır hiç değilse dinlenirim . İmkanın varsa sende öyle yap.
EŞim işte mesai yapıyor üstüne evde de bilirkişilik yaptığı için ekstra çalışıyor yetişemiyorum ona da bişi diyemiyorum bizim için ekstra yapıyor sonuçta, temizlikçi çağır diyor ee onuda haftalık çağormayınca işe yaramıyor
Aynen öyle bide kendimde iş yapsam 1 saate kalmıyor her yer her yerde oluyor . Temizlikçiye verilen para da boşa gider dediğin gibi düzenli olması lazım .
Yok canım daha erken değil mi? Kafa çeviriyor ve yüz üstü kafasını dik tutuyor birde sürekli bık bık konuşuyorŞimdi kızlarcım benim ilk doğan çok tembeldi. Geç hareket etti geç oturdu geç yürüdü geç emekledi hatta geç konuştu. Çok stresli geçti günlerim annelik de evham demekti zaten. Şimdi sizin benibişlerin hareket durumu nasıl? Dönmeye başladılar mı? Kıyaslama yapmak istemiyorum ama elimde değil takip de kalayım en azından
Ben de 2 kere yardımcı aldım hayatım da. Birisi 3+1 evimin salonuna el vurmamıştı. 1 Ardiye odamın tek camını silmişti. Duvarlara asla ellememişti. Tuvalet banyo balkon kalmıştı!Gerçekten boşa geçem ğün biri geldi pastel boyayı bile silmemiş parkeden, annenlerı at kendini eşinin çalışma izni var galiba sizi oraya bırazın benim annem başka şehirde kayınvalidem yakında ama götürme daha iyi