2021 Şubat Anneleri

Çok iyi anlıuroım canım seni belkşde ilacım ciddi manada çocuklarsız 2/3 saat geçirmek

EŞim işte mesai yapıyor üstüne evde de bilirkişilik yaptığı için ekstra çalışıyor yetişemiyorum ona da bişi diyemiyorum bizim için ekstra yapıyor sonuçta, temizlikçi çağır diyor ee onuda haftalık çağormayınca işe yaramıyor

Korunmadan konuşulmuş. Ben ilk çocuktan sonra hemen spiral taktırdım. Güvenilir işin ehli bir dr olması şart. Sonra kontrollerini yaptırdım 6 ay diyorlar ama ben senede bir baktırdım. 5 yıl korudu. Sonra çıkarttırdım 2 yıl hamile kalamadım. Hiç ummadığım zamanda geldi canım kızım. İyi ki geldi. Bence spiral çok güvenilir. Bir ara ben de taktıracağım 3. Çocuğu kaldırmaz psikolojim Allah isteyene versin. Evlatlarımıza da uzun sağlıklı ömürler versin inş

Bi ikizler burcuda bende akşam işten gelince bişi alıncak oluyor ben alırım deyince kafa dağıtmak içinse git yoksa ben giderim diyor, bugün küçüğümü ana kucağına koydum büyüğümüde balkonda leğeme su koydum mandallarla oynadı o ara mutfağı topladım stressiz iş yapmak bile rahatlatıyor

Biz de şuan geri çekilme yöntemini kullanıyoruz. Adet olayım spiral taktırcaktım. Dün oldum, bugün bebişe hastaneye gittik. Yarın cumartesi yasaklar da geldi. Bi dahaki adete inşallah.

Canım uyurken de emiyor mu az önce çekmeye çalıştıö baya sıkı emiyor yani gece uykusuna geçti sanırım napsam bilemedim
Uykuya dalınca atıyor emziği benimki. Uzun uykusu başladı 1 haftadır 4 saatlik uykusu var. Emziksiz dalıyor. Uzun uyku yaşıyla ilgili bence emzikle ilgili değil. Benimki bazen hiç emzik almaz versem de bazen alır. İlla uyumak için emzik aramıyor 2 günlükten beri kullanmasına rağmen
Bende ilişkiye girmeyerek korunuyorum hamile kalma şansım %0. En güvenilir yöntem
Hahah aynen ben de :)

Canım uyurken de emiyor mu az önce çekmeye çalıştıö baya sıkı emiyor yani gece uykusuna geçti sanırım napsam bilemedim
Uzun süre durup durup emebilir ama kuvvetli değil. Bir süre sonra uyuduğunda emziği düşürür. Bizimki öyle yapıyor. İstemediğinde de emziği almaz zaten. Gündüz emzik yardımıyla uyutabiliyorum ancak. Hatta düşünce ağzından uyanıp ağlıyor. Hemen geri veriyorum devam ediyor bazen uyumaya. Gece ise gerek kalmıyor genelde Ya da çok kısa alıyor.

Sağol canım moral oldu yazın İlk çocuğumda da yalnızdım onda da diyet yapıyordum ama bu kadar yorulmamıştım şimdi bütün motivasyonum gitti . İki çocuk gerçekten çok zormuş bide yaşadığımız dönemde bizi zorluyor psikolojik olarak . Allahım sağlık versin hepimize de yardım etsin
Amin canım peşpeşe olması çok yorucu oldu ikisinin de bakıma ihtiyacı var ee bizde de hal yok. Onu da sağolsun elimizden aldılar yasaklar geldi
Çok iyi anlıuroım canım seni belkşde ilacım ciddi manada çocuklarsız 2/3 saat geçirmek
Benimde tek istediğim o şöyle kafam rahat 2-3 saat geçiriyim o yüzde anneme gidicem biraz çocuklara bakılır hiç değilse dinlenirim . İmkanın varsa sende öyle yap.
EŞim işte mesai yapıyor üstüne evde de bilirkişilik yaptığı için ekstra çalışıyor yetişemiyorum ona da bişi diyemiyorum bizim için ekstra yapıyor sonuçta, temizlikçi çağır diyor ee onuda haftalık çağormayınca işe yaramıyor
Aynen öyle bide kendimde iş yapsam 1 saate kalmıyor her yer her yerde oluyor . Temizlikçiye verilen para da boşa gider dediğin gibi düzenli olması lazım .

H heyecanli_anneee seni en iyi ben anlayabilirim 3 aylik ve 23 aylik bebek gercekyen o kadar bunalmistim bende en son memlekete ablamin yanina gittim orda yigenlerim cocuklarla vs ilgilendi sütüm dinlenmekten bir anda fark etti sonra eve döndüm esime bile dedik keşke gelmeseydim orda cok iyiydim diye sirf esim istiyo diye döndüm suan yine aynı sutum nerdeyse biticek mamaya talim ediyoruz çünkü yetisemiyorum ekstra büyüğe zaman ayiramiyorum diye vicdan yapiyorum uzun sure sessiz sedasiz uyumaya dinlenmeye ihtiyacim var.
Ayni sekilde kocaya yanasmaya korkuyorum zaten.
Valla sprial taktirsamda prezervatif ile yine korunmayı desteklicem çünkü bir dahakine akil sagligimdan olabilriim

Aynen en iyi birbirimizi biz anlarız . Benimde yorgunluktan falan sütüm çok azaldı sürekli de emziriyorum çoğalsın diye etki etmiyor artık bedenen de yoruldum hiç bişeye yetişemiyorum. Bizimki de annene gidin kalın diyor ama tripli tripli kendi gelmicekmiş halbuki annem 10 dk uzağımızda gel sende ne olur . Dediğin gibi benimde büyük hep oyun istiyor yetişemiyorum garibim tek başına evde dolanıyor. Ne zaman gideceksin spirale ? Banada taksaydı öyle yapıcaktım da olmadı Temmuz’da gel dedi

Sen onden git bi kac gun sessizlik hoşlarına gidiyor ama sonra dayanamaz

Suan vajinal bir enfeksiyonum var gibi spriale de enfeksiyon tetikliyormus o yüzden bi 1-2 ay daha böyle geciririm sanirim haziran temmuz gibi giderim galiba bende biraz rahim nefes alsin o arada

Gerçekten boşa geçem ğün biri geldi pastel boyayı bile silmemiş parkeden, annenlerı at kendini eşinin çalışma izni var galiba sizi oraya bırazın benim annem başka şehirde kayınvalidem yakında ama götürme daha iyi

Şimdi kızlarcım benim ilk doğan çok tembeldi. Geç hareket etti geç oturdu geç yürüdü geç emekledi hatta geç konuştu. Çok stresli geçti günlerim annelik de evham demekti zaten. Şimdi sizin benibişlerin hareket durumu nasıl? Dönmeye başladılar mı? Kıyaslama yapmak istemiyorum ama elimde değil takip de kalayım en azından

Yok canım daha erken değil mi? Kafa çeviriyor ve yüz üstü kafasını dik tutuyor birde sürekli bık bık konuşuyor

Ben de 2 kere yardımcı aldım hayatım da. Birisi 3+1 evimin salonuna el vurmamıştı. 1 Ardiye odamın tek camını silmişti. Duvarlara asla ellememişti. Tuvalet banyo balkon kalmıştı!
İkinciyi yeni aldım. Yine 3+1 evimin 2 odasına ellemedi tuvalet banyolar kaldı. Neymiş dolap içine de ellemezmiş kaldı mutfak vestiyer. Güya toz da alınmazmış da o almış! 250 liraymış benden tanıdık diye 225 aldı!
Gelseler yarımyamalak yapıyor sonra eş diyor kadın da geldi daha ne? Yemek bulaşık çamaşır çocuklar tuvalet banyo balkon hergün aynı şeyler! Sanki eve gelen kadın bunlara el sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…