2021 Şubat Anneleri

Yok canım daha erken değil mi? Kafa çeviriyor ve yüz üstü kafasını dik tutuyor birde sürekli bık bık konuşuyor 😜😜😜
7 yıl olunca ben herşeyi unuttum da cnm 🤣🤣 ama geç olduğunu net hatırlıyorum çünkü psikolog bile görmüştü çocuğumu. Bizim ki sadece abiyle konuşuyor bize pek bayılmıyor 🤣🤣

Yok ağlamıyordu hatta veriyordum almıyordu şimdi de süt yok :KK43: benimki emzik alıyor ondan dolayı sanki memeyi almıyor gibime geliyor ama onu da bıraktırırsam canım çıkıcak napcam bilmiyorum
Diyetten çok psikoloji etkiliyor sütü. Sen bol su iç canım. Valla zor dönem anneleriyiz Allah yardımcın olsun senin de. Kendine iyi bakmazsan kimse bakmıyor sana onu anladım. Ben diyet yaparken eşim benim sevdiğim şeyleri alıp geldi bi güzel oturdu yedi topuğuna sıkacaktım 😬

H heyecanli_anneee canım arkadaşım ve yengem onunla gebe kaldı spiralde garanti değil ve ben korkuyorum.

Kizlar sizler ne yapıyorsunuz artık adam durmuyor 😔
Benim doğum kontrol hapım var 2 tane. Beni uyutmadan uyumuyorlar😂

Bir de aşırı isteksizlik var ben ki akrep Burcu nasıl bu duruma geldim şoktayım 😬

Bir korunma yöntemi değil diyorlar ama biz şimdilik geri çekilme 🙄
Bir buçuk sene hamile kalamadım o yüzden çok zormuş gibi geliyor bana çünkü neler neler denemiştik 😏 ama olursa da nasip der sevinirim sadece kendi sağlığım için tedirgin olurım biraz 🙄🙄
Bu saydıklarıma hiç güvenme kuzum. Çünkü ilk oğluma ilaçlarla hamile kaldım. Nasıl olsa zor hamile kalıyorum ikinci için denemeye başlayalım dediğim ay hamile kaldım. 3.de korunma kontrolünü eşime bıraktığım için sürpriz oldu. Diyeceklerim bu kadar 🤗

Sen onden git bi kac gun sessizlik hoşlarına gidiyor ama sonra dayanamaz 😂

Suan vajinal bir enfeksiyonum var gibi spriale de enfeksiyon tetikliyormus o yüzden bi 1-2 ay daha böyle geciririm sanirim haziran temmuz gibi giderim galiba bende biraz rahim nefes alsin o arada 😂
Geçmiş olsun ama o kadar bekleme bir kazaya kurban gitme 😂🤦🏼‍♀️
Gerçekten boşa geçem ğün biri geldi pastel boyayı bile silmemiş parkeden, annenlerı at kendini eşinin çalışma izni var galiba sizi oraya bırazın benim annem başka şehirde kayınvalidem yakında ama götürme daha iyi
Evet canım sağlık sektöründe çalışıyor konuştuk öyle yapıcaz birkaç gün gidicem o da kalmak isterse gelicek yoksa eve gelirim diyor artık kendi bilir ben kendimi bi atıyım da 😂

Diyetten çok psikoloji etkiliyor sütü. Sen bol su iç canım. Valla zor dönem anneleriyiz Allah yardımcın olsun senin de. Kendine iyi bakmazsan kimse bakmıyor sana onu anladım. Ben diyet yaparken eşim benim sevdiğim şeyleri alıp geldi bi güzel oturdu yedi topuğuna sıkacaktım 😬
Diyet vitaminlerimi düşürüyor canım vücut direncim düştü artık az az yiyorum dişlerim sızlıyor. İstediğimiz gibi doktora da gidemiyoruz . Sende şimdi ona sevmediği şeyleri yap iftarda yesin bakalım 🤔 sağolsun benim eşim destek oluyor ama bi yere kadar

Şimdi kızlarcım benim ilk doğan çok tembeldi. Geç hareket etti geç oturdu geç yürüdü geç emekledi hatta geç konuştu. Çok stresli geçti günlerim annelik de evham demekti zaten. Şimdi sizin benibişlerin hareket durumu nasıl? Dönmeye başladılar mı? Kıyaslama yapmak istemiyorum ama elimde değil takip de kalayım en azından
Canım oğlum yüz üstü yatmak istemiyor o yüzden dönme işi gecikir gibi. Çünkü en çok yüz üstü yatırınca zorlayıp dönemeye başlıyorlar. Daha yeni yeni oyuncağa elini uzatmaya çalışıyor bi kaç gündür.

Diyet vitaminlerimi düşürüyor canım vücut direncim düştü artık az az yiyorum dişlerim sızlıyor. İstediğimiz gibi doktora da gidemiyoruz . Sende şimdi ona sevmediği şeyleri yap iftarda yesin bakalım 🤔 sağolsun benim eşim destek oluyor ama bi yere kadar
Diyet çok zor gerçekten ben dayanamdım hayattan soğudum bir ayda baş dönmelerim ve ağzımda aftlar başladı hemen. Takviyelerini ihmal etme arkadaşım sen benden daha tecrübelisin diyet konusunda gerçi. Rabbim sağlık sıhhat versin

Ben de 2 kere yardımcı aldım hayatım da. Birisi 3+1 evimin salonuna el vurmamıştı. 1 Ardiye odamın tek camını silmişti. Duvarlara asla ellememişti. Tuvalet banyo balkon kalmıştı!
İkinciyi yeni aldım. Yine 3+1 evimin 2 odasına ellemedi tuvalet banyolar kaldı. Neymiş dolap içine de ellemezmiş kaldı mutfak vestiyer. Güya toz da alınmazmış da o almış! 250 liraymış benden tanıdık diye 225 aldı!
Gelseler yarımyamalak yapıyor sonra eş diyor kadın da geldi daha ne? Yemek bulaşık çamaşır çocuklar tuvalet banyo balkon hergün aynı şeyler! Sanki eve gelen kadın bunlara el sürer.
Böyle kalsınmış ne olacakmış, bugün bi saat çoçuğa baktı sonrade rapor yazmam lazım beni meşgul etme dedi,😡 benim iv ufacık erkenden bitirip gitti ama temizlik sıfır bebeme gelen hediyelelrle robot mu alsam diyorum

Arkadaşlar merhaba doğum raporlarınız bittimi benim çok az kaldı bitmek üzere ben bulabilirsem psikiyatriden rapor almak istiyorum. Sizlerden alan oldu mu nasıl bir yol izlediniz bu konuda yardıma ihtiyacım var. İzmir de yaşıyorum bu konularda acayip beceriksizim 🙁 en az 6 ay bebeğimin yanında kalmak istiyorum kıyamıyorum erkenden işe gitmeye

Arkadaşlar merhaba doğum raporlarınız bittimi benim çok az kaldı bitmek üzere ben bulabilirsem psikiyatriden rapor almak istiyorum. Sizlerden alan oldu mu nasıl bir yol izlediniz bu konuda yardıma ihtiyacım var. İzmir de yaşıyorum bu konularda acayip beceriksizim 🙁 en az 6 ay bebeğimin yanında kalmak istiyorum kıyamıyorum erkenden işe gitmeye
Benim bu hafta bitiyor. Müdürüm bayrama kadar idare ederim dedi. Zaten kamuya izin geldi. Neyse ben kendisine söyleyemedim yıllık izin ve ücretsiz izne ayrılacağımı bu hafta söyleyeceğim.
Ben ilk çocuğumda psikiyatriden lohusalık sendromu diye almıştım 45 gün. Bu defa düşünmüyorum açıkçası

Ben kadın doğumdan aldım 1 ay geçen hafta. Onlar veriyor 1-2 ay.

Aynen öyle zıbında 6 aylık ve dokuz aylık oluyo bizede 😊alırsam bende 9 12 ay alırım heralde birkaç tanede 6 aylık

6 aylık tulumları vardı birkaç tane saklıyodum geçen giydireyim belki olur dedim iyiki denemişim 😄 yoksa giydiremezdim
Maşallah canım o zaman senin bebeğin de kilolu olmalı 🤭🤭 bilmiyorum bebek mi büyük kıyafetleri mi çok küçük yapıolar çözemedim daha 🤔

Kızlar bu 3 gündür saçlarım çok aşırı derecede dökülmeye başladı saçı bu zamanda çok aşırı dökülen var mı acaba 🙄 ne yapsam kessem mi uzun seviyorum saçlarım belimde kıyamam da ne yapsam ya

Kızlar bu 3 gündür saçlarım çok aşırı derecede dökülmeye başladı saçı bu zamanda çok aşırı dökülen var mı acaba 🙄 ne yapsam kessem mi uzun seviyorum saçlarım belimde kıyamam da ne yapsam ya
Kesince daha beter yap topuzu açma ben ilkinde kestirmistim berbat olmuştu. Eğer vitamin değerlerin normalse bir pik yapıp sonra azalıyor dökülme ...

X