Lohusalıktan sonra 1 kere oldum. 3 gün önce ikinciye oldumHadi yaa ben şimdi iyice tedirgin oldumpeki bu süt koruma mevzsu falan
Doğum sonrası adet olan var mııı
Benim 1 nisan da lohusalığım bitti ama 13 gün daha leke gelmeyr devam etmişti
Daha da gelen giden olmadı
Benim bebiş de öyle yiğitler böyle oluyorBiz de beraber yatıyoruz. Gece uykusuna 11de geçiyor sabah 6 veya 7ye kadar sadece emmeye kalkıyor. Bu aydaki bebek için geç bi saat dimi? Ancak kendisi öyle programladı
Yalanemzirirken hamile kalan 3 kişi mevcut burda biri de ben
İlk çocukta 6 ay adet görmedim, bundaysa dün oldum. 3 ay sürdü bu defa
Lohusalıktan sonra 1 kere oldum. 3 gün önce ikinciye oldum
Benimki kafasını bile sadece elinden tutunca kaldırıyo dönmeye hiç uğraşmıyoŞimdi kızlarcım benim ilk doğan çok tembeldi. Geç hareket etti geç oturdu geç yürüdü geç emekledi hatta geç konuştu. Çok stresli geçti günlerim annelik de evham demekti zaten. Şimdi sizin benibişlerin hareket durumu nasıl? Dönmeye başladılar mı? Kıyaslama yapmak istemiyorum ama elimde değil takip de kalayım en azından
Öylemi?? Bnde oldum adetOh maşallah maşallah rahim kendini toparaldı demekki :)
Haha işi varmış demek ki. Benim kızımında sesi çıkmayınca anlıyoruz iş başındaBizim oğlanı dün besledim koydum pusete ablasiyla müzik dinleyip dans ediyoruz bize bir bakıyor ki yersiniz sanki süt dökmüş kedisonra yanına gittim puffffff koku bizi boğacak sonra aldım sırtına kadar kaka yapmış
Ya görsen öyle sekerdi ki bizde kırmızı balık şarkısıyla kopuyoruz ...babası gibi de beyaz tenli başta bir kıpkırmızı oldu dedim gaz çıkarıyor herhalde ama kızla vakit geçirdiğim için gidemedim o ara demek ki olan oldu..... Allah'ım ya Rabbim tüm bebeklere şifa versinHaha işi varmış demek ki. Benim kızımında sesi çıkmayınca anlıyoruz iş başında
Ben kadın doğumdan aldım 1 ay geçen hafta. Onlar veriyor 1-2 ay.
Devletteki psikiyatridenmi almistin benimkiler de 2 tane biraz daha ertelemek istiyorum açıkçasiBenim bu hafta bitiyor. Müdürüm bayrama kadar idare ederim dedi. Zaten kamuya izin geldi. Neyse ben kendisine söyleyemedim yıllık izin ve ücretsiz izne ayrılacağımı bu hafta söyleyeceğim.
Ben ilk çocuğumda psikiyatriden lohusalık sendromu diye almıştım 45 gün. Bu defa düşünmüyorum açıkçası
Benim annem de nerdeyse bi sene olmamış
Bakalım hayırlısı ben ne zaman olucam
Bende bunu merak ediyorum bir arkadaşım özel hastaneler heyet raporu vermiyor dedi kafam çok karıştıNasil aldn cnm ne soyledin yani? Devletmi verdi ozelmi?
Öylemi?? Bnde oldum adet
Anaa kız herkes olmuş yaa maşallah beni gebelik tetsine doğru itekliyorsunuzBen ilk doğumda da her ay adet oldum adet olmadığım zaman hamileydim
Bundada 7 martta 40 im cikti su ana kadar 2 kere oldum adet 15 gun sonr 3.olurum herhalde.
Ama sütten duzensizlik adet olmama oluyormus tabi oda normal
Ben kızı pusete koyardım kaka yapsın diyeBizim oğlanı dün besledim koydum pusete ablasiyla müzik dinleyip dans ediyoruz bize bir bakıyor ki yersiniz sanki süt dökmüş kedisonra yanına gittim puffffff koku bizi boğacak sonra aldım sırtına kadar kaka yapmış
Evet canım 40 gün sürdü ama öyle çok çok değil 5 gün temiz iki gün lekeli gibi canım benim.Ne güzel senle biz aynı tarihte mi.doğurduk ? 19 şubat mı
Bide lohusalığın kaç gün sürdü
Anaa kız herkes olmuş yaa maşallah beni gebelik tetsine doğru itekliyorsunuz
Evde bi tane ovulasyın kalmıştı taa geçen senden onu mu yapsam