2021 Şubat Anneleri

Hadi yaa ben şimdi iyice tedirgin oldum 🙄😐 peki bu süt koruma mevzsu falan

Doğum sonrası adet olan var mııı
Benim 1 nisan da lohusalığım bitti ama 13 gün daha leke gelmeyr devam etmişti
Daha da gelen giden olmadı
Lohusalıktan sonra 1 kere oldum. 3 gün önce ikinciye oldum

Biz de beraber yatıyoruz. Gece uykusuna 11de geçiyor sabah 6 veya 7ye kadar sadece emmeye kalkıyor. Bu aydaki bebek için geç bi saat dimi? Ancak kendisi öyle programladı 😊
Benim bebiş de öyle yiğitler böyle oluyor😂 ben de çoğunlukla 10nda uyutuyorum beşiğinde uyuyor. ezalanla mızırdanmaya başlıyor, alıyorum yanıma öyle devam ediyoruz uykuya. 3 ayı bittiğinden Gaz ilacını bıraktım o bir kaç gündür düzeni değiştirdi. İlk gün akşama kadar uyumadı. Ertesi gün sadece kaka yapmak için uyandı. 🙃

Şimdi kızlarcım benim ilk doğan çok tembeldi. Geç hareket etti geç oturdu geç yürüdü geç emekledi hatta geç konuştu. Çok stresli geçti günlerim annelik de evham demekti zaten. Şimdi sizin benibişlerin hareket durumu nasıl? Dönmeye başladılar mı? Kıyaslama yapmak istemiyorum ama elimde değil takip de kalayım en azından
Benimki kafasını bile sadece elinden tutunca kaldırıyo dönmeye hiç uğraşmıyo

Bizim oğlanı dün besledim koydum pusete ablasiyla müzik dinleyip dans ediyoruz bize bir bakıyor ki yersiniz sanki süt dökmüş kedi🤭🤭🤭 sonra yanına gittim puffffff koku bizi boğacak 😩 sonra aldım sırtına kadar kaka yapmış 🤭🤭🤭🤭🤭

Bizim oğlanı dün besledim koydum pusete ablasiyla müzik dinleyip dans ediyoruz bize bir bakıyor ki yersiniz sanki süt dökmüş kedi🤭🤭🤭 sonra yanına gittim puffffff koku bizi boğacak 😩 sonra aldım sırtına kadar kaka yapmış 🤭🤭🤭🤭🤭
Haha işi varmış demek ki. Benim kızımında sesi çıkmayınca anlıyoruz iş başında 🤣🤣

Haha işi varmış demek ki. Benim kızımında sesi çıkmayınca anlıyoruz iş başında 🤣🤣
Ya görsen öyle sekerdi ki bizde kırmızı balık şarkısıyla kopuyoruz ...babası gibi de beyaz tenli başta bir kıpkırmızı oldu dedim gaz çıkarıyor herhalde ama kızla vakit geçirdiğim için gidemedim o ara demek ki olan oldu..... Allah'ım ya Rabbim tüm bebeklere şifa versin🤲🏻

Son anda bebeğin cinsiyetini öğrenen arkadaş hiç uğradı mi?

Benim bu hafta bitiyor. Müdürüm bayrama kadar idare ederim dedi. Zaten kamuya izin geldi. Neyse ben kendisine söyleyemedim yıllık izin ve ücretsiz izne ayrılacağımı bu hafta söyleyeceğim.
Ben ilk çocuğumda psikiyatriden lohusalık sendromu diye almıştım 45 gün. Bu defa düşünmüyorum açıkçası
Devletteki psikiyatridenmi almistin benimkiler de 2 tane biraz daha ertelemek istiyorum açıkçasi

Benim annem de nerdeyse bi sene olmamış 😆
Bakalım hayırlısı ben ne zaman olucam 🙄😉

Ben ilk doğumda da her ay adet oldum adet olmadığım zaman hamileydim 🙈
Bundada 7 martta 40 im cikti su ana kadar 2 kere oldum adet 15 gun sonr 3.olurum herhalde.
Ama sütten duzensizlik adet olmama oluyormus tabi oda normal

Biliyosunuz benim kiz erken doğdu suan kronolojik 3 aylık ama düzeltilmiş 1 buçuk aylik

Yazdiginiz seyleri yapiyor kafasını tutuyor yuz usty yattiginda etrafa bakiyor agulama gülücük var ama elleriyle oyuncak tutmuyor sizinkiler oyuncak tutuyormu? He bidr yuz ustu koydugumda genelde dönüyor ama sirt ustu donme yok suanlik.

Ben ilk doğumda da her ay adet oldum adet olmadığım zaman hamileydim 🙈
Bundada 7 martta 40 im cikti su ana kadar 2 kere oldum adet 15 gun sonr 3.olurum herhalde.
Ama sütten duzensizlik adet olmama oluyormus tabi oda normal
Anaa kız herkes olmuş yaa maşallah beni gebelik tetsine doğru itekliyorsunuz 😄😄
Evde bi tane ovulasyın kalmıştı taa geçen senden onu mu yapsam 😅

Ben kızı pusete koyardım kaka yapsın diye😅 onda çok rahat yapıyorlar😂

Benim miniğim artık az emiyor arkadaşlar. Bir şeyleri keşfettikçe emerken dikkati dağılıyor. Doğrulamaya çalışıyor, etrafı izleme merakı geliyor ya da bana bakıp gülmek agulamak istiyor ve emmeyi bırakıyor. Bir tek gece uzun emiyor gündüz 3 dk anca zorla tutuyorum memede.

X