Amaaannn erkekler ne anlıyor ki? En ideal erkek bile bir şekilde anlamıyor bence kadını. Eşimde ben sana yardımcı oluyorum falan diyor ama öyle değil işte öyle değilSağol canım bende seni seviyorum Allah razı olsunİnan burda dertleşmek iyi geliyor eşime diyorum artık yoruldum dinlenmem lazım büyüğü alsınlar bigün dinlen diyor öyle bişey değil ki yine evin içinde bir sürü iş var biraz uzaklaşmak istiyor insan anlaşılmak uyumak istiyor . Burda birbirimizle benzer şeyler yaşayıp konuşmak gerçekten rahatlatıyor iyilki varsınız
Benimki 2.5 aylıkken 5200 çıktı tosbik diye seviyoruzMaşallah subhanallah çok güzelmiş kilosu bizim kız 5700 çıktı 2 aylık kontrolde ben şüşko patates diyodum bide çocuğa günahını almışım
Aynı benim oğlum da öyle sanki zehir veriyorum gibi debeleniyor memeyi bırakıyor ağlıyor emzikle sakinleşiyor . Büyük ihtimal emzikten kaynaklı olabilir dediğin gibi yapısı anne memesi gibi değil. İnstagramdan emzirenanne diye bi sayfayla konuştum danışmanlık için 290 tl istiyor herhalde onunla bir konuşcam bakalım ne dicekBenimki de şu an onunla uyuyor, emerken sinirleniyor onunla sakinleştiriyorum. Sonra tekrar memeyi veriyorum. Bilmiyorum ki aklıma geldi bu model emzik mi yapıyor diye düşündüm çünkü anne memesi gibi değil yapısı.
Evet ya onların 10 dk yardımı sanki tüm gün yapıyor gibi davranıyorlar . Şimdi gezme planı yapıyor pandemi bitince gezecekmişiz. Ölmüşüm ağlayanım yok ne gezmesi acabaAmaaannn erkekler ne anlıyor ki? En ideal erkek bile bir şekilde anlamıyor bence kadını. Eşimde ben sana yardımcı oluyorum falan diyor ama öyle değil işte öyle değil
Bu konuda benimde fikre ihtiyacim var, yeni evliyim, baslarda esime bebek istemiyorum dedim, korun dedim umursamadi, bisey olmaz dedi hep, 3 ay ben ilac kullandim ondan habersiz ilaci biraktigim ayda hamile kaldim, ve hamilelik dahil nerdeyse 1 yildir kardes gibiyiz, gecenlerde bayramdan sonra bi daha bebek olursa kizimiz bir yasinda olur dedi ve ben sok, simdilik istemem dedim daha ben kendimi toparlayamadim ki, yeniden gebelik Allahim korusun, ve cidden sogudum esimden , aylardir uykum yok, hamileligimde zordu, kizimda zor bi bebek, korunma isini ona birakmak istemiyorum ama emzirdigim surece ilacta alamam degil mi?H heyecanli_anneee canım arkadaşım ve yengem onunla gebe kaldı spiralde garanti değil ve ben korkuyorum.
Kizlar sizler ne yapıyorsunuz artık adam durmuyor
Benimki de öyle yapmış ki bir plan şehir dislari falan seninkiyke takilsalar ya .... Ben nasıl gidecem onunla acaba ??? Ruhum hep onunla ama bedenim çocuk odası ve mutfak arasındaAynı benim oğlum da öyle sanki zehir veriyorum gibi debeleniyor memeyi bırakıyor ağlıyor emzikle sakinleşiyor . Büyük ihtimal emzikten kaynaklı olabilir dediğin gibi yapısı anne memesi gibi değil. İnstagramdan emzirenanne diye bi sayfayla konuştum danışmanlık için 290 tl istiyor herhalde onunla bir konuşcam bakalım ne dicek
Evet ya onların 10 dk yardımı sanki tüm gün yapıyor gibi davranıyorlar . Şimdi gezme planı yapıyor pandemi bitince gezecekmişiz. Ölmüşüm ağlayanım yok ne gezmesi acaba
Canım var bir ilaç clarista diyebonda hormon yok ve koruyor.Bu konuda benimde fikre ihtiyacim var, yeni evliyim, baslarda esime bebek istemiyorum dedim, korun dedim umursamadi, bisey olmaz dedi hep, 3 ay ben ilac kullandim ondan habersiz ilaci biraktigim ayda hamile kaldim, ve hamilelik dahil nerdeyse 1 yildir kardes gibiyiz, gecenlerde bayramdan sonra bi daha bebek olursa kizimiz bir yasinda olur dedi ve ben sok, simdilik istemem dedim daha ben kendimi toparlayamadim ki, yeniden gebelik Allahim korusun, ve cidden sogudum esimden , aylardir uykum yok, hamileligimde zordu, kizimda zor bi bebek, korunma isini ona birakmak istemiyorum ama emzirdigim surece ilacta alamam degil mi?
Benim oğlana kv 2. Günde emzik verdi. 2 günlükten beri emiyor ama meme reddi olmadı hiçEmzikle memeyi mi ?
Bende emziği verdim ama bi değişik hissettim
Memeden uzaklaştırıyor mu bu emzik ? :/
Canım kafanı rahatlatmaya çalış, biliyorum bunzor ama sütüm var de, bende momstok çaydan bende memnun kaldım dene istersen, gece kalkıp sağım yapmak istiyorum ama kalkamıyorumSüt baya azaldı canım şimdi emzirme danışmanına yazdım danışmanlık alıcam gibi çaresiz kaldım .
Kilo alımı iyi canım ama sütüm baya azaldı . Emzik hayat kurtarıyor ama emmeyi de çok etkiliyormuş memeyle arası yok benim zorumla emiyor öyle öyle de sütüm azaldı zaten yorgunluk da var
PrezervatifH heyecanli_anneee canım arkadaşım ve yengem onunla gebe kaldı spiralde garanti değil ve ben korkuyorum.
Kizlar sizler ne yapıyorsunuz artık adam durmuyor
Beyefendi onu sevmiyormus ki zaten onunda riski var diyor ....Prezervatifoda zaten nadir oluyor
Valla ikisi bir gezsin bizi de rahat bıraksınlarBenimki de öyle yapmış ki bir plan şehir dislari falan seninkiyke takilsalar ya .... Ben nasıl gidecem onunla acaba ??? Ruhum hep onunla ama bedenim çocuk odası ve mutfak arasında
Canım var bir ilaç clarista diyebonda hormon yok ve koruyor.
Hiç mümkün değil canım kafam hep meşgul . Sütümü takviyelerle artırmaya çalışıyorum ama onda fayda etmedi olmadı o çayı da deniyimCanım kafanı rahatlatmaya çalış, biliyorum bunzor ama sütüm var de, bende momstok çaydan bende memnun kaldım dene istersen, gece kalkıp sağım yapmak istiyorum ama kalkamıyorum
Ben emziksiz yetişemem bunlaraAynı benim oğlum da öyle sanki zehir veriyorum gibi debeleniyor memeyi bırakıyor ağlıyor emzikle sakinleşiyor . Büyük ihtimal emzikten kaynaklı olabilir dediğin gibi yapısı anne memesi gibi değil. İnstagramdan emzirenanne diye bi sayfayla konuştum danışmanlık için 290 tl istiyor herhalde onunla bir konuşcam bakalım ne dicek
Evet ya onların 10 dk yardımı sanki tüm gün yapıyor gibi davranıyorlar . Şimdi gezme planı yapıyor pandemi bitince gezecekmişiz. Ölmüşüm ağlayanım yok ne gezmesi acaba
Benim oğlana kv 2. Günde emzik verdi. 2 günlükten beri emiyor ama meme reddi olmadı hiç
Amin canım bende yetişemiyorum olan da hep büyüğe oluyor ona kızıyorum dayanamayıpBen emziksiz yetişemem bunlarahayırlısı olsun inşallah çözüm bulursun.
Yaa benim eşim de sizinkiler gibi. geçen bunaldım, biri susuyor öteki başlıyor ağlamaya dedim. Tamam sizi tatile yollayım, nereye gitmek istiyorsanız dinlenin hava değişimi alın gelin dedigidişim kime tatil acaba çocuğu banyo yaptırıyoruz sen yaptır, ben toplarım mutfağı dedi. Çocukları yatırdım odadan geldim mutfak aynı bıraktığım gibi bulaşık makinası kapağı bile açık
Bence senin strese bağlı sütün inmiyor. Prolaktin sütün salınımını baskılıyor. Aslında sütün var. Halsizliğin ve üzgün olman da vitamin eksikliğine bağlı. Süt diyeti yapıyorsan Osteocare kullanmanı tavsiye ederim. Ben hamileliğimden beri süt ürünü tüketmiyorum. Baya depresyondaydım. Onu kullanmaya başladım rahatladım. Psikolojik olarakta kendini güvende hissediyorsun. Diğer gıdalar beslenmeme yetiyor mu acaba çocuğuma yeterli vitamin gidiyor mu diye sürekli düşünmüyorsun. Ayrıca kendini yalnız hissetme. Çoğumuz aynı durumdayız. Duş alırken bile rahat bırakmıyorlar. Onu bile çok görüyorlar resmen. Üstümü başımı giyinmeden saçımı taramadan çocuğa bakmaya gidiyorum. 2 aydır 1 kerecik 1 saatliğine aşı olmaya diye zorla evden çıkabildim, yürümeyi unutmuşum sanki. Bu günler de geçecek ve sen kimseye muhtaç olmadan çocuğunu yetiştirdiğin için ona bakıp başarını gördükçe haklı gururunu yaşayacaksın.Süt baya azaldı canım şimdi emzirme danışmanına yazdım danışmanlık alıcam gibi çaresiz kaldım .
İkizler burcu kendi rahatlığının peşinde o yüzden yolluyorAmin canım bende yetişemiyorum olan da hep büyüğe oluyor ona kızıyorum dayanamayıpdoğru tatil onlara olur seninki iyi yine yolluyor benimki annemlerin yazlığa bile gidemezsin ne yani ben çocuklarımı görmicem mi diyor ben yalnız kalıyım yorulayım hiç önemli değil bu kocaları napcaz bilmem kafaları nasıl çalışıyor acaba bize de lazım o kafalardan
Canım.belli olmuyor işte sen bir dene bakalım anlarsın zaten memeye olan ilgisini...
Gibi Allah yardım etsin en azından şöyle bir sene korusun inşallah sonra nasip
Yok yaa tuttuysa markasına takılma. Ben bu modeli mutlaka her bebek tutuyor dendiğinden aldım. Ama emmesi 5dk olunca emzikten mi emziğin modelinden mi diye düşünüyorum.
Canım benim bebiş çok uykucu, uykuyu seviyor, emzik fark etmiyor. uykuya geçince çıkıyor emziği ağzından. öyle 3 saat azında tuttuğu olmadı hiç. İlk kez verdiysen ve böyle uykusu yoksa ondandır. Ama git gide uyku saatlerinin artması da lazım bu iyi bişey.Yaklaşık 3 saattir emzik ağzında uyuyor az önce çıkardım damağı acır diye
Bu aralıksız uykunun sebebi emzik mi merak ettim doğrusu
Beyefendi onu sevmiyormus ki zaten onunda riski var diyor ....Eşim birşeu demiyor o yeter kinolsun modunda ama benim canım çok yanıyor onunla eksta acıyor eziyet oluyor en son olacaktı istemiyorsan olmasın dedi ama ongünden beride soğukluk hissediyorum sırf bundan kadın doğuma gidesim var enfeksiyon mu var diye @Msspinkie