2021 Şubat Anneleri

Sağol canım bende seni seviyorum Allah razı olsun 🥰 İnan burda dertleşmek iyi geliyor eşime diyorum artık yoruldum dinlenmem lazım büyüğü alsınlar bigün dinlen diyor öyle bişey değil ki yine evin içinde bir sürü iş var biraz uzaklaşmak istiyor insan anlaşılmak uyumak istiyor . Burda birbirimizle benzer şeyler yaşayıp konuşmak gerçekten rahatlatıyor iyilki varsınız 🥰❤️
Amaaannn erkekler ne anlıyor ki? En ideal erkek bile bir şekilde anlamıyor bence kadını. Eşimde ben sana yardımcı oluyorum falan diyor ama öyle değil işte öyle değil 😩

Benimki de şu an onunla uyuyor, emerken sinirleniyor onunla sakinleştiriyorum. Sonra tekrar memeyi veriyorum. Bilmiyorum ki aklıma geldi bu model emzik mi yapıyor diye düşündüm çünkü anne memesi gibi değil yapısı.
Aynı benim oğlum da öyle sanki zehir veriyorum gibi debeleniyor memeyi bırakıyor ağlıyor emzikle sakinleşiyor . Büyük ihtimal emzikten kaynaklı olabilir dediğin gibi yapısı anne memesi gibi değil. İnstagramdan emzirenanne diye bi sayfayla konuştum danışmanlık için 290 tl istiyor herhalde onunla bir konuşcam bakalım ne dicek
Amaaannn erkekler ne anlıyor ki? En ideal erkek bile bir şekilde anlamıyor bence kadını. Eşimde ben sana yardımcı oluyorum falan diyor ama öyle değil işte öyle değil 😩
Evet ya onların 10 dk yardımı sanki tüm gün yapıyor gibi davranıyorlar . Şimdi gezme planı yapıyor pandemi bitince gezecekmişiz. Ölmüşüm ağlayanım yok ne gezmesi acaba 🤷‍♀️

H heyecanli_anneee canım arkadaşım ve yengem onunla gebe kaldı spiralde garanti değil ve ben korkuyorum.

Kizlar sizler ne yapıyorsunuz artık adam durmuyor 😔
Bu konuda benimde fikre ihtiyacim var, yeni evliyim, baslarda esime bebek istemiyorum dedim, korun dedim umursamadi, bisey olmaz dedi hep, 3 ay ben ilac kullandim ondan habersiz ilaci biraktigim ayda hamile kaldim, ve hamilelik dahil nerdeyse 1 yildir kardes gibiyiz, gecenlerde bayramdan sonra bi daha bebek olursa kizimiz bir yasinda olur dedi ve ben sok, simdilik istemem dedim daha ben kendimi toparlayamadim ki, yeniden gebelik Allahim korusun, ve cidden sogudum esimden , aylardir uykum yok, hamileligimde zordu, kizimda zor bi bebek, korunma isini ona birakmak istemiyorum ama emzirdigim surece ilacta alamam degil mi?

Biz daha açılış yapmadık eşimle. Benim normal doğum ve dikiş var diye ben biraz korktum. Tam psikolojik olarak hazırlandım bu sefer covid artınca ayrı takılmaya başladık. Şimdi eşim evde 5 -6 gün daha ayrı odalarda oluruz eğer belirtisi yoksa sonra artık kapanmanın sonuna kadar temas ederiz. Benim bebeğim evliliğin 6. Yılında sürpriz bir şekilde geldi eşim korunuyordu üstüne geri çekilme yapıyordu ama nasipte varmış tüm engelleri aştı geldi bebeğim :)

Aynı benim oğlum da öyle sanki zehir veriyorum gibi debeleniyor memeyi bırakıyor ağlıyor emzikle sakinleşiyor . Büyük ihtimal emzikten kaynaklı olabilir dediğin gibi yapısı anne memesi gibi değil. İnstagramdan emzirenanne diye bi sayfayla konuştum danışmanlık için 290 tl istiyor herhalde onunla bir konuşcam bakalım ne dicek

Evet ya onların 10 dk yardımı sanki tüm gün yapıyor gibi davranıyorlar . Şimdi gezme planı yapıyor pandemi bitince gezecekmişiz. Ölmüşüm ağlayanım yok ne gezmesi acaba 🤷‍♀️
Benimki de öyle yapmış ki bir plan şehir dislari falan seninkiyke takilsalar ya .... Ben nasıl gidecem onunla acaba ??? Ruhum hep onunla ama bedenim çocuk odası ve mutfak arasında 😒
Bu konuda benimde fikre ihtiyacim var, yeni evliyim, baslarda esime bebek istemiyorum dedim, korun dedim umursamadi, bisey olmaz dedi hep, 3 ay ben ilac kullandim ondan habersiz ilaci biraktigim ayda hamile kaldim, ve hamilelik dahil nerdeyse 1 yildir kardes gibiyiz, gecenlerde bayramdan sonra bi daha bebek olursa kizimiz bir yasinda olur dedi ve ben sok, simdilik istemem dedim daha ben kendimi toparlayamadim ki, yeniden gebelik Allahim korusun, ve cidden sogudum esimden , aylardir uykum yok, hamileligimde zordu, kizimda zor bi bebek, korunma isini ona birakmak istemiyorum ama emzirdigim surece ilacta alamam degil mi?
Canım var bir ilaç clarista diyebonda hormon yok ve koruyor.

Süt baya azaldı canım şimdi emzirme danışmanına yazdım danışmanlık alıcam gibi çaresiz kaldım .

Kilo alımı iyi canım ama sütüm baya azaldı . Emzik hayat kurtarıyor ama emmeyi de çok etkiliyormuş memeyle arası yok benim zorumla emiyor öyle öyle de sütüm azaldı zaten yorgunluk da var
Canım kafanı rahatlatmaya çalış, biliyorum bunzor ama sütüm var de, bende momstok çaydan bende memnun kaldım dene istersen, gece kalkıp sağım yapmak istiyorum ama kalkamıyorum

Benimki de öyle yapmış ki bir plan şehir dislari falan seninkiyke takilsalar ya .... Ben nasıl gidecem onunla acaba ??? Ruhum hep onunla ama bedenim çocuk odası ve mutfak arasında 😒

Canım var bir ilaç clarista diyebonda hormon yok ve koruyor.
Valla ikisi bir gezsin bizi de rahat bıraksınlar 😂 onca dert arasına gezmeyi düşüncem bide
Canım kafanı rahatlatmaya çalış, biliyorum bunzor ama sütüm var de, bende momstok çaydan bende memnun kaldım dene istersen, gece kalkıp sağım yapmak istiyorum ama kalkamıyorum
Hiç mümkün değil canım kafam hep meşgul . Sütümü takviyelerle artırmaya çalışıyorum ama onda fayda etmedi olmadı o çayı da deniyim

Ben emziksiz yetişemem bunlara😵 hayırlısı olsun inşallah çözüm bulursun.
Yaa benim eşim de sizinkiler gibi. geçen bunaldım, biri susuyor öteki başlıyor ağlamaya dedim. Tamam sizi tatile yollayım, nereye gitmek istiyorsanız dinlenin hava değişimi alın gelin dedi😅 gidişim kime tatil acaba😂 çocuğu banyo yaptırıyoruz sen yaptır, ben toplarım mutfağı dedi. Çocukları yatırdım odadan geldim mutfak aynı bıraktığım gibi bulaşık makinası kapağı bile açık😵

Ben emziksiz yetişemem bunlara😵 hayırlısı olsun inşallah çözüm bulursun.
Yaa benim eşim de sizinkiler gibi. geçen bunaldım, biri susuyor öteki başlıyor ağlamaya dedim. Tamam sizi tatile yollayım, nereye gitmek istiyorsanız dinlenin hava değişimi alın gelin dedi😅 gidişim kime tatil acaba😂 çocuğu banyo yaptırıyoruz sen yaptır, ben toplarım mutfağı dedi. Çocukları yatırdım odadan geldim mutfak aynı bıraktığım gibi bulaşık makinası kapağı bile açık😵
Amin canım bende yetişemiyorum olan da hep büyüğe oluyor ona kızıyorum dayanamayıp :KK43: doğru tatil onlara olur 😂seninki iyi yine yolluyor benimki annemlerin yazlığa bile gidemezsin ne yani ben çocuklarımı görmicem mi diyor ben yalnız kalıyım yorulayım hiç önemli değil 🙄 bu kocaları napcaz bilmem kafaları nasıl çalışıyor acaba bize de lazım o kafalardan

Süt baya azaldı canım şimdi emzirme danışmanına yazdım danışmanlık alıcam gibi çaresiz kaldım .
Bence senin strese bağlı sütün inmiyor. Prolaktin sütün salınımını baskılıyor. Aslında sütün var. Halsizliğin ve üzgün olman da vitamin eksikliğine bağlı. Süt diyeti yapıyorsan Osteocare kullanmanı tavsiye ederim. Ben hamileliğimden beri süt ürünü tüketmiyorum. Baya depresyondaydım. Onu kullanmaya başladım rahatladım. Psikolojik olarakta kendini güvende hissediyorsun. Diğer gıdalar beslenmeme yetiyor mu acaba çocuğuma yeterli vitamin gidiyor mu diye sürekli düşünmüyorsun. Ayrıca kendini yalnız hissetme. Çoğumuz aynı durumdayız. Duş alırken bile rahat bırakmıyorlar. Onu bile çok görüyorlar resmen. Üstümü başımı giyinmeden saçımı taramadan çocuğa bakmaya gidiyorum. 2 aydır 1 kerecik 1 saatliğine aşı olmaya diye zorla evden çıkabildim, yürümeyi unutmuşum sanki. Bu günler de geçecek ve sen kimseye muhtaç olmadan çocuğunu yetiştirdiğin için ona bakıp başarını gördükçe haklı gururunu yaşayacaksın.
Ben de süt konusunda baya sıkıntı çektim. Tek başıma bakıyorum uykusuzluk yorgunluk açlıkla mücadele ederken aileler dalga geçer gibi Allah Allah neden sütün yok, doymuyor mu diyip durdu. Üstüne bi de sinir stres yaptırıyorlar insana. Hala aç mı diye sorup duruyorlar. Çocuğum kilo da alamadı, zayıf. Bir sürü şey yiyip içtim 3 kilo aldım, gram sütüm artmadı. Hatta bi ara bir damla bile sütüm gelmedi. Ne zaman sütüm geldi diye soracaksan? Hiçbir şeyi kafama takmadığımda, kabullendiğimde. Kafan rahat oldukça vücut yorgunluğun da koymuyor. Vücut yorgunluğun için bebeğini yatarak emzirebilirsin, o sırada dinlenmiş olursun. Çocuğun yanına uzan öyle oyala onu.

Amin canım bende yetişemiyorum olan da hep büyüğe oluyor ona kızıyorum dayanamayıp :KK43: doğru tatil onlara olur 😂seninki iyi yine yolluyor benimki annemlerin yazlığa bile gidemezsin ne yani ben çocuklarımı görmicem mi diyor ben yalnız kalıyım yorulayım hiç önemli değil 🙄 bu kocaları napcaz bilmem kafaları nasıl çalışıyor acaba bize de lazım o kafalardan
İkizler burcu kendi rahatlığının peşinde o yüzden yolluyor😅 Rabbim bize sabır versin, güzel günler çabuk gelsin. Kafa dağıtmaya cidden ihtiyacımız var. Ben sadece bir pazar 20dklığına kızı parka çıkarıyorum, balkon hayatım bile yok😵

Yok yaa tuttuysa markasına takılma. Ben bu modeli mutlaka her bebek tutuyor dendiğinden aldım. Ama emmesi 5dk olunca emzikten mi emziğin modelinden mi diye düşünüyorum.

Yaklaşık 3 saattir emzik ağzında uyuyor az önce çıkardım damağı acır diye 🙄
Bu aralıksız uykunun sebebi emzik mi merak ettim doğrusu

Yaklaşık 3 saattir emzik ağzında uyuyor az önce çıkardım damağı acır diye 🙄
Bu aralıksız uykunun sebebi emzik mi merak ettim doğrusu
Canım benim bebiş çok uykucu, uykuyu seviyor, emzik fark etmiyor. uykuya geçince çıkıyor emziği ağzından. öyle 3 saat azında tuttuğu olmadı hiç. İlk kez verdiysen ve böyle uykusu yoksa ondandır. Ama git gide uyku saatlerinin artması da lazım bu iyi bişey.

Beyefendi onu sevmiyormus ki zaten onunda riski var diyor ....Eşim birşeu demiyor o yeter kinolsun modunda ama benim canım çok yanıyor onunla eksta acıyor eziyet oluyor en son olacaktı istemiyorsan olmasın dedi ama ongünden beride soğukluk hissediyorum sırf bundan kadın doğuma gidesim var enfeksiyon mu var diye @Msspinkie

X