2021 Şubat Anneleri

İşte kesinlikle çevremde çok var ve benn şok eşimde bu geri çekilmeyi seviyor daha risksiz görüyor.

Süt konusu senin yorgunluğunla alakalıdır. Annende dinlenmek iyi gelecektir. Meme emmesine bağlı üretim yapıyor. Kilo alıyor sonuçta sen zorlamıyorsun, ben de kilo aldığından üzülmüyorum. Bazen gece uyandırıp versem mi diyorum. Sonra aman kilolu bebeğin oldu da noldu diyorum. Geçen doktora gittik kız için gördü oo bunun her dediğini yapmışsın dedi. O bu hale anne sütüyle geldi dedim, 11 aylıkken 12 kiloydu. Adam şok

Canım şimdi senin büyük bebeğin 2 yaşında falan o zaman belki de daha girmedi
Baya zor oluyodur yaa annelik ne kadar fedakarlık isteyen bişey
Daha 22 aylık canım hemde çok zor sevgileri çok güzel gülümsemeleri yetiyor ama çok yoruluyorum . Normal hayatımı unuttum hep koşturma uyku yok yorgunluk var bittim yani . Bide pandemi var kimseye de gidemiyoruz tek başımıza kaldık

Gerçekten zor psikoloji pert Allahım mükafatını kat kat versin inşallah ❤

Bu arada avent ultra air mi kullanıyorsun emzik? Acaba bu model emzikle mi alakalı diye de düşünüyorum.

İnşallah benim oğlumda reddetmez bugün ilk kez denedim uykuları bölünmüyor uyanıp hemen geri dalıyor bu yüzden emziki sevdim
Normalde şu ana kadar 2 3 kez uyanması gerekiyodu
Canım.belli olmuyor işte sen bir dene bakalım anlarsın zaten memeye olan ilgisini...
Yani başka türlü yöntem bzdede yok şuan
Gibi Allah yardım etsin en azından şöyle bir sene korusun inşallah sonra nasip

Canın iki kere yaparsan olur diyorlar hatta bir doktor dedi...hoffff korkuttu beni yine yahu geçen onunla siftah yapmıştık. Süt korusun bizleri
Taktırabiliyorsan en güzeli spiral canım kafan rahat eder.
Yorgunluk ve stresin alası var bende onlar da sütü azalttı ama oğlum da iştahlı iştahlı emmiyor onun sebebi de bence emzik . İkisi biraraya gelince olan benim süte oldu . Gece dediğin gibi emzik çok rahat oluyor bende uyuyorum ama böyle olunca da vermese miydim diyorum. Maşallah kızına kızlar akıllı ya oğlanlar fena ikisi de çektiriyor bana
Gerçekten zor psikoloji pert Allahım mükafatını kat kat versin inşallah ❤
Amin canım hepimize inşallah

Benim emziki kayınvalidem almış markası bambino sağlıksız mı acaba
Yok yaa tuttuysa markasına takılma. Ben bu modeli mutlaka her bebek tutuyor dendiğinden aldım. Ama emmesi 5dk olunca emzikten mi emziğin modelinden mi diye düşünüyorum.

H heyecanli_anneee seni çok seviyorum ve dua ediyorum Allah yardımcın olsun canım.
Sağol canım bende seni seviyorum Allah razı olsun İnan burda dertleşmek iyi geliyor eşime diyorum artık yoruldum dinlenmem lazım büyüğü alsınlar bigün dinlen diyor öyle bişey değil ki yine evin içinde bir sürü iş var biraz uzaklaşmak istiyor insan anlaşılmak uyumak istiyor . Burda birbirimizle benzer şeyler yaşayıp konuşmak gerçekten rahatlatıyor iyilki varsınız

Evet onu kullanıyorum var mıymış öyle bişey ? Şuan onunla uyuyor mesela

22 aylık ve 3 aylık bebeklerim var canım 28 yaşındayım
Benimki de şu an onunla uyuyor, emerken sinirleniyor onunla sakinleştiriyorum. Sonra tekrar memeyi veriyorum. Bilmiyorum ki aklıma geldi bu model emzik mi yapıyor diye düşündüm çünkü anne memesi gibi değil yapısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…