2021 Şubat Anneleri

Yok ağlamıyordu hatta veriyordum almıyordu şimdi de süt yok benimki emzik alıyor ondan dolayı sanki memeyi almıyor gibime geliyor ama onu da bıraktırırsam canım çıkıcak napcam bilmiyorum
Geçen asm hemşiresiyle yazışmıştık 3. Ay kontrolu e gitmeyince. Ayda 500 1500kilo almasını öngörüyoruz. Şu an seninki de ortalama 850 gr bu sütünün yettiğini gösteriyor dedi. 4. Ay 500 almazsa uyusa da uyandır emzirmeye dedi. Ben de emziğe bağlıyorum bu 5dklık emmeleri. Sertliği geçince memeyi bırakıyor.

Canım emdikten sonra çeksen süt geri gitmesin diye
Süt baya azaldı canım şimdi emzirme danışmanına yazdım danışmanlık alıcam gibi çaresiz kaldım .
Kilo alımı iyi canım ama sütüm baya azaldı . Emzik hayat kurtarıyor ama emmeyi de çok etkiliyormuş memeyle arası yok benim zorumla emiyor öyle öyle de sütüm azaldı zaten yorgunluk da var

H heyecanli_anneee spiral koruyormu tam ? Bazıları yengem ve arkadaşım onunla hamile kalmış ne yapsam bilemiyorum ki
Tüp bağlatmadan sonraki en garanti yöntem canım ama rahim duvarım ince diye doktorum takmadı öyle kaldım .
Bizimki de öyle alıcağını alıyor gerisini bırakıyor ama emziği direk alıyor onu istiyor uyku konusunda rahat ettim ama sütümden oluyorum . Bıraktırcam gibime geliyor .

Yok ağlamıyordu hatta veriyordum almıyordu şimdi de süt yok benimki emzik alıyor ondan dolayı sanki memeyi almıyor gibime geliyor ama onu da bıraktırırsam canım çıkıcak napcam bilmiyorum

Ah canım Allah yardımcın olsun yukarıdada yorumunu okudum ama araya iftar falan girdi anca yazabiliyorum bu günlerde geçecek inşallah canını sıkma Rabbim güç kuvvet versin sana ❤

H heyecanli_anneee canım arkadaşım ve yengem onunla gebe kaldı spiralde garanti değil ve ben korkuyorum.

Kizlar sizler ne yapıyorsunuz artık adam durmuyor
Yine erkeğin korunmasından daha garanti canım bende korkuma yaklaştırmıyorum bide açıkcası vakit de yok sohbet bile edemiyoruz

H heyecanli_anneee canım arkadaşım ve yengem onunla gebe kaldı spiralde garanti değil ve ben korkuyorum.

Kizlar sizler ne yapıyorsunuz artık adam durmuyor

Bir korunma yöntemi değil diyorlar ama biz şimdilik geri çekilme
Bir buçuk sene hamile kalamadım o yüzden çok zormuş gibi geliyor bana çünkü neler neler denemiştik ama olursa da nasip der sevinirim sadece kendi sağlığım için tedirgin olurım biraz

Hiç ona güvenme canım polikistik over hastasıyım düzenli adet görmüyordum ilk oğlum 1 sene tedavi sonrası oldu sonra süt korur dedik zaten kendiliğinden olmaz dedik oğlum 11 aylıkken hamile kalmışım bebek 3 aylıkken öğrendik şok olduk . Şimdi ikisiyle birlikte canım çıkıyor yardım edicek birisi yoksa tavsiyem 2-3 sene bu bebeğini büyüt sonra bebek düşün bence .

Doğrudır canım şimdi.bile çok giydirince oluyolar hemen

Amanın evet bende 2 sene ara isterim hem bebeğimle daha güzel ilgilenirim hemde sezeryan dikilşlerim anca iyileşir diye
Olmaz diyoruz ama içimizde de bi acaba var şimdi sende böyle diyince

Hatta aklıma geldi acaba dedim grupta hamila kalan olur mu

Bu arada bende bugün ilk defa emzik denedim bi ay önce falanda denemiştim almamıştı ama bugün tuttu ve uykuya onunla daldı ben şok
Emzikle uyumasında bi sıkıntı olur mu diye yazacaktım bende uyku arasında emiyor sürekli
Şu andada emzirdim uyudu, yerine koyunca elini emmeye başladı yüzünü mıncırıyor değişik hareketler yapıyo oda uykusunu bölüyo
Hemen emzik verdim yine uykusuna devam etti eğer uyurken emmesinde bi sıkıntı olmazsa süper bi şeymiş bu emzik

Yine erkeğin korunmasından daha garanti canım bende korkuma yaklaştırmıyorum bide açıkcası vakit de yok sohbet bile edemiyoruz
Bilemiyorum aşırı korkum var aslında haklısın hemde çok.
Eğer sezeryanla olmadıysa ne âlâ ama ben öyle değil sezeryanliyim, bizde 2 yıl öyle korunduk sorun çıkmadı ama şimdi o işten çok korkuyorum. Çevremde çok ceket at hamile kal tipler var galiba, hepsi korunmaları deldi geçti yahu benim inancını yıktılar zalimler

İlkinde öyle kaldım canım valla dikkat etmek lazım şimdi de aklım çıkıyor vücut daha kaldırmıyor Allahım olmayıp da isteyenlere nasip etsin diyorum

Aslında şans biliyormusun kizim emzikle ikisini gayet iyi götürdü ama oğlan bende soru işaret biraz bocaliyor o yüzden tek gece veriyorum.

İlkinde öyle kaldım canım valla dikkat etmek lazım şimdi de aklım çıkıyor vücut daha kaldırmıyor Allahım olmayıp da isteyenlere nasip etsin diyorum
Canın iki kere yaparsan olur diyorlar hatta bir doktor dedi...hoffff korkuttu beni yine yahu geçen onunla siftah yapmıştık. Süt korusun bizleri

Bende sezeryanlıyım canım evlendiğimizde bizde 1 seneye yakın bu şekilde korundul sonra korunmayo bıraktık ama bi türlü hamile kalamadım 1 sene 6 ay sonra kaldım Rabbimin mucizesi..
Yani tedbir almak lazım en güzel şekilde ama Rabbim takdir ettiyse istediğin kadar korun yinede oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…