2021 Şubat Anneleri

Bahar bende seni merak ediyordum, naptın Bi gelişme var mı eşinde. Valla ben eşimin yüzünü görmemek için annemlere geldim burda kalcam bikaç ay
Yok cnm maalesef. Arkadaşım ulaşabilir olma dedi aklıma da yattı özgürlüğünü yaşarken istediği zamanda gelip bizi görebiliyordu bu hafta 3 kez gelmek istedri 3 ünü de reddettim.video fotoğraf istiyordu biliyorsun. Terslemiştim bir daha istemedi. Şimdi oğlumu çok özledim diyip duruyor. Bugün video iwteei yolladım 1 haftann sonunda oğlum nasıl güzel büyümüş maşallah gözlerim doldu dedi. Bende bir şey demiyorum senin tercihin dedim terketttiyse özleyecekte! Kafasına nasıl taş düşer de akıllanır bilemiyorum hiç, resmen bir mucize bekliyorum...
Sorunlarınız çözülebilecek gibiyse konuşmayı deneyin tekrar tekrar. Uzaklaşmak cidden wrayaı baya açıyor. Erkekler rahat biz bir şeyler anlasınlar diye yapıyoruz ama onlar özgürlüğünün tadını çıkarma derrin oluyorlar. Bende eşimi evden yollarrım annemlerle yazlığa giderdim. Ama yok anlamıyorlar maalesef. Ayrıca sen çocukla niye düzenini bozuyorsun onu gönder. İstersen özelden detaylı yazabilirsin dertleşiriz....

büyük beşiğe geçince o yatak odasına sığmayacak o yüzden odasına alışması lazım. Gündüz hep odasında uyuyo uyuduğu zaman. Alışır herhalde

Rahim kendini 3 aya toplarmış doğru biz ondan terliyoz sürekli demek

Tamam canım sağol o markaya da bakarım bebekte var şimdi tozunu tüyünü toplasa bizim içinde çok iyi olur

Ah ne güzel yaa darısı bana olur inşallah

Evet doğru yorumunuzu okuyunca kesmye niyetlendim ama yok yapamadım babası ben yaaprım dedi etini kesti inşallah sakin sakin ben bi daha denicem sonra

Evet doğru yorumunuzu okuyunca kesmye niyetlendim ama yok yapamadım babası ben yaaprım dedi etini kesti inşallah sakin sakin ben bi daha denicem sonra
Kesmek için en derin uykusunu bekleyin canım ben öyle yapıyorum hatta bebek arabasında iyi uyuyor diye bi kere dışarda kesmiştim turnak makası ile çok derin olmadan kesip törpüyle üstünden geçiyorum sanki beyin ameliyatı yapıyomuşum gibi bu işlem bi yarım saat sürüyodur
Bir de eşin değil de sen yap bence kadınlar ince işçiliğe daha yatkın çünkü erkekler küçük ince işleri çok beceremez.

Canım nerde vurdurdun? Aşıyı eczaneden mi alıyoruz nasıl oluyor? Sağlık ocağında vurulmuyormuş
Özelde canım,aile hekimliği rotayı yapmıyormuş bide çok fazla covid aşısı olunuyordu kalabalıktı o yüzden bizde özelden randevu aldık iki aylık kontrol için onlar biz devlet aşılarını da yapıyoruz deyince hepsini birden orda yaptırdık.sen de iki aylık kontrolünle beraber rotayı özelde yaptırabilirsin tabi randevu alırken sor yine yapıyor musunuz diye.

Evet canım doğru diyosun sonradan pişman oldum zaten ona verdiğime şimdi uyudu bi denemeye çalışıcam

Bide perşembe günü göz muayenesine gittik gözüne soktukları aparattan mı bilmiyorum sol gözünün altı hafif mor gibi bide göz kapağında ki damar belirginleşmiş daha önceleri yoktu
Zeynep kamile gitmek pişmanlıktır bi kere daha anladım

Zeynep kamil canım. Uzm dr şefik çaman
Bizim fıtığımızı ameliyat eden doktorumuz
Ben Arçelik kullanıyorum doğumdan bir süre önce aldım evde çamaşır kurutmak imkansız 2-3 günde kurumuyor bir de kokuyor bir süre sonra nemden Ben çok memnunum tavsiye ederim. Bir de kurutmayı çamaşırın üstüne koydum yerden tasarruf

Aynen öyle ev içinde kurutmak çok sağlıksız soluyoruz çünkü havayı
Bende üstüne koymak isterdim ama malesef banyo dolabı var koyamıyorum küçük tuvaleti kapatayım dedim ama ordada piriz yok bugün aklıma grldi

Kizlarrrrrr eşim ayağını burktu birde o bebeğim var artık

Oyun halısı soustu bir arkadaş benimki bondigo serüven ormanı gibi birşeydi. Daha çıkarmadım 3 aylık olsun da

Slm kizlar.Yine bir sorunla ben dogum yapali 62 gun oldu kanamam bitmisti ama ikidir iliskiden sonra kanamam oluyzellike dunden beri abartili bir sekilde kanamam var.Sezeryan dogum yaptim.Sizce normalmi bu durumu yasayan varmi

İyi geceler çayı var ama içeriğini bilmem araştırmadım. Sen papatya çayı melisa çayı içsen. Kafein tüketiyor musun? Türk kahvesi, çikolata falan, çay onları bıraksan bi süre.
Yani benim sütümle alakalı bir durummu bu.. Kahve değilde.. Günde 10 bardak çay içerim

Slm kizlar.Yine bir sorunla ben dogum yapali 62 gun oldu kanamam bitmisti ama ikidir iliskiden sonra kanamam oluyzellike dunden beri abartili bir sekilde kanamam var.Sezeryan dogum yaptim.Sizce normalmi bu durumu yasayan varmi
Selam canım bende sezeryanla doğum yaptım 51 gün oldu
Sürekli gelen kahverengi akıntım var hiç kesilmedi malesef
Dediğin gibi ilk ilişki sonrasında hemen değil ama 1 gün sonra falan benimde kanama şeklinde geldi 2 gün sürdü aşırı değildi ama şimdi tekrar çok açık kahverengiye döndü hep öyle geliyor her namaz vakti abdest tazeliyorum
Bende bu ramazan belki hiç borcum olma diyodum ama bu gidişle zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…