Yok cnm maalesef. Arkadaşım ulaşabilir olma dedi aklıma da yattıBahar bende seni merak ediyordum, naptın Bi gelişme var mı eşinde. Valla ben eşimin yüzünü görmemek için annemlere geldim burda kalcam bikaç ay
Sorunlarınız çözülebilecek gibiyse konuşmayı deneyin tekrar tekrar. Uzaklaşmak cidden wrayaı baya açıyor. Erkekler rahat biz bir şeyler anlasınlar diye yapıyoruz ama onlar özgürlüğünün tadını çıkarma derrin oluyorlar. Bende eşimi evden yollarrım annemlerle yazlığa giderdim. Ama yok anlamıyorlar maalesef. Ayrıca sen çocukla niye düzenini bozuyorsun onu gönder. İstersen özelden detaylı yazabilirsin dertleşirizHerkeste ayni sorun bu es mevzusu bizim lohusaligimiz devam.ediyor çünkü lohusalik 40 gün le sinirli degil malesef ekstra ilgi bekliyoruz ama karşıdaki sanki daha bi geri cekilme modunda bende 2 cocukla cildiricaktim 10 gün oldu ablamlara geldim esimle konuşmak dahi istemiyorum ilk oglumda esimden tiksinmistim nefret ediyodum yani baya depresyonagirmistim 6 ayda eskiye anca döndüm bu surec olabiliyor diye kendimi telkin ediyorum ama yinede daha fazla dayanamadim.valla 2 bebekle kafayi yemek üzereydim 10 gündür cok şükür yüküm hafifledi. Uykusuzlukta nirvana yapmistim sütüm 0 di nerdeyse simdi en azından yaşayabilecek kadar uyuyabiliyorum
Ya alışırsa bebek o duruma iyi bile olur. Ben uyku sersemi yanıma alıyorum çok tehlikeli Allah korusun. İlk çocuğum 5 yaşına kadar aynı oda da yattı bizimle ama kendi yatağında. Allah izin verirse 2. Yi ayıracağım hemen abisiyle yatsın. 1 yaşını bulur sanırım. Yoksa abiyi uyandırıp durur. Yalnız dediğim gibi bebeğin alışması lazım durumu o belirliyor biz ne kadar plan yapsak b
Ay marka model öğrenebilir miyim
Çok özür dilerim şimsi gördüm. Arçelik 3890uv benim makinamAy marka model bende isterim
Canım nerde vurdurdun? Aşıyı eczaneden mi alıyoruz nasıl oluyor? Sağlık ocağında vurulmuyormuşBiz rota aşısı olduk ağızdan verdiler fiyat da 360 tl maşallah yani daha ikincisi de var
ışık tuttular aparat koymadılar bizde ya yazık üzüldüm
Aslında lohusalık 40 gün değil doğumdan sonra 3 aya kadar olan süreç bilimsel olarak
Bizde 5 senedir Grundig marka var. Isı pompalı model. Bebek modu var kurutma için memnunuz. Biz köpek alınca almıştık. Tüyler her yerden çıkıyodu kurutma topluyor kılları
Ben bere hiç takmıyorum evde çünkü aşırı saçlı zaten bebeğim terliyor 1 saatte saçı yağlanıyor
2 günde bir yıkanınca baya faydası oluyor
Selam ben doğum öncesi aldım arçelik tek kelimeyle hayatımı kurtardı. İki küçük bebeyke çamaşır bitmek bilmiyor. Şimdi o kadar rahatı im ki. Bşrde ben iç çamaşırları da ütülerim onları bile ütülemiyorum. Şansıma buruşturmadan çıkarıyor. İşim kolaylaştı ütüm hiç çıkmıyor
Bi tane krem kabına Hindistan cevizi yağını koy biraz da karnonatla karıştır mis gibi doğal rolon
Merak etme hücreleri çabuk yenileniyor bebeklerin geçer bir iki güne. Ama tavsiyem artık eldiven hiç takmayın ellerini hissetmeleri lazım. Ben bir aylıktan sonra hiç takmadım bir ay bile geç aslında,minicik parmaklar kesmesi tutması çok zor ama mecbur gelişimi için kesmek lazım devamlı.
Bir de elleri soğuk üşüdü diye korkmayın eller ayaklar vücudun son noktaları olduğu için kan dolaşımı geç ulaşıyor soğuk oluyor normaldir.
Kesmek için en derin uykusunu bekleyin canım ben öyle yapıyorum hatta bebek arabasında iyi uyuyor diye bi kere dışarda kesmiştimEvet doğru yorumunuzu okuyunca kesmye niyetlendim ama yok yapamadım babası ben yaaprım dedi etini kestiinşallah sakin sakin ben bi daha denicem sonra
Özelde canım,aile hekimliği rotayı yapmıyormuş bide çok fazla covid aşısı olunuyordu kalabalıktı o yüzden bizde özelden randevu aldık iki aylık kontrol için onlar biz devlet aşılarını da yapıyoruz deyince hepsini birden orda yaptırdık.sen de iki aylık kontrolünle beraber rotayı özelde yaptırabilirsin tabi randevu alırken sor yine yapıyor musunuz diye.Canım nerde vurdurdun? Aşıyı eczaneden mi alıyoruz nasıl oluyor? Sağlık ocağında vurulmuyormuş
Kesmek için en derin uykusunu bekleyin canım ben öyle yapıyorum hatta bebek arabasında iyi uyuyor diye bi kere dışarda kesmiştimturnak makası ile çok derin olmadan kesip törpüyle üstünden geçiyorum sanki beyin ameliyatı yapıyomuşum gibi bu işlem bi yarım saat sürüyodur
Bir de eşin değil de sen yap bence kadınlar ince işçiliğe daha yatkın çünkü erkekler küçük ince işleri çok beceremez.
Bizim fıtığımızı ameliyat eden doktorumuzZeynep kamil canım. Uzm dr şefik çaman
Ben Arçelik kullanıyorum doğumdan bir süre önce aldım evde çamaşır kurutmak imkansız 2-3 günde kurumuyor bir de kokuyor bir süre sonra nemdenBideee alakasız olacak ama tavsiyelerinize ihtiyacım var
Aranızda çamaşır kurutma makinesi önerisi olan varmı
Artık heryer çamaşır evin içinde balkoanda asamıyorum
Kurutma makinesini koyacak yerim yok aslında ama alaturka tuvaletim var orayı kapatıp ardiye tarzı yapmak istiyorum kiracıyız ama napayım
Bizim fıtığımızı ameliyat eden doktorumuz
Ben Arçelik kullanıyorum doğumdan bir süre önce aldım evde çamaşır kurutmak imkansız 2-3 günde kurumuyor bir de kokuyor bir süre sonra nemdenBen çok memnunum tavsiye ederim. Bir de kurutmayı çamaşırın üstüne koydum yerden tasarruf
Yani benim sütümle alakalı bir durummu bu.. Kahve değilde.. Günde 10 bardak çay içerimİyi geceler çayı var ama içeriğini bilmem araştırmadım. Sen papatya çayı melisa çayı içsen. Kafein tüketiyor musun? Türk kahvesi, çikolata falan, çay onları bıraksan bi süre.
Çok geçmiş olsun canım Allahım kolaylıklar versinKizlarrrrrr eşim ayağını burktu birde o bebeğim var artık
Oyun halısı soustu bir arkadaş benimki bondigo serüven ormanı gibi birşeydi. Daha çıkarmadım 3 aylık olsun da
Selam canım bende sezeryanla doğum yaptım 51 gün olduSlm kizlar.Yine bir sorunla bendogum yapali 62 gun oldu kanamam bitmisti ama ikidir iliskiden sonra kanamam oluy zellike dunden beri abartili bir sekilde kanamam var.Sezeryan dogum yaptim.Sizce normalmi bu durumu yasayan varmi