2021 Şubat Anneleri

Selam ben doğum öncesi aldım arçelik tek kelimeyle hayatımı kurtardı. İki küçük bebeyke çamaşır bitmek bilmiyor. Şimdi o kadar rahatı im ki. Bşrde ben iç çamaşırları da ütülerim onları bile ütülemiyorum. Şansıma buruşturmadan çıkarıyor. İşim kolaylaştı ütüm hiç çıkmıyor
Ay marka model öğrenebilir miyim

Selam ben doğum öncesi aldım arçelik tek kelimeyle hayatımı kurtardı. İki küçük bebeyke çamaşır bitmek bilmiyor. Şimdi o kadar rahatı im ki. Bşrde ben iç çamaşırları da ütülerim onları bile ütülemiyorum. Şansıma buruşturmadan çıkarıyor. İşim kolaylaştı ütüm hiç çıkmıyor
Model numara paylaşabilir misiniz ya

Oyun halıları çıktı mı oyun halıları 😜😜😜
Yaa köpeğim yüzünden oyun halısı olmuyor içinde yatıyo kalkmıyo 😀 yatakta ben oynuyorum oğlumla. Zaten köpek yüzünden biz bebeğimle anne yanı yatak konseptini yaşayamadık içine atlar bebeği ezer diye bazı kişiler de güvenli bağlanma olmaz falan dedi bana aklım takıldı ama sanmıyorum yaa. Anne yanı yatak yok diye mi bağlanamayacağız yani saçma değil mi🤷‍♀️

Yaa köpeğim yüzünden oyun halısı olmuyor içinde yatıyo kalkmıyo 😀 yatakta ben oynuyorum oğlumla. Zaten köpek yüzünden biz bebeğimle anne yanı yatak konseptini yaşayamadık içine atlar bebeği ezer diye bazı kişiler de güvenli bağlanma olmaz falan dedi bana aklım takıldı ama sanmıyorum yaa. Anne yanı yatak yok diye mi bağlanamayacağız yani saçma değil mi🤷‍♀️
Saçmalık tabi. Öyle bir bağlamıyorlar ki anneye şaşıp kalıyorsun

Herkeste ayni sorun bu es mevzusu bizim lohusaligimiz devam.ediyor çünkü lohusalik 40 gün le sinirli degil malesef ekstra ilgi bekliyoruz ama karşıdaki sanki daha bi geri cekilme modunda bende 2 cocukla cildiricaktim 10 gün oldu ablamlara geldim esimle konuşmak dahi istemiyorum ilk oglumda esimden tiksinmistim nefret ediyodum yani baya depresyonagirmistim 6 ayda eskiye anca döndüm bu surec olabiliyor diye kendimi telkin ediyorum ama yinede daha fazla dayanamadim.valla 2 bebekle kafayi yemek üzereydim 10 gündür cok şükür yüküm hafifledi. Uykusuzlukta nirvana yapmistim sütüm 0 di nerdeyse simdi en azından yaşayabilecek kadar uyuyabiliyorum ☺️

Ay marka model bende isterim 🙈

Saçmalık tabi. Öyle bir bağlamıyorlar ki anneye şaşıp kalıyorsun
Bence de mantıksız ama bir yanım acaba mı diyor annelik işte 🤷‍♀️ Bizde sepet beşik var bebeğim sepet beşikte ve kendi odasında. Bebek odasında tek kişilik yatak var ben orda yatıyodum bebeğim beşikte. Eşim yatak odasında ayrıydı 40 gün. Sonra aynı odaya geçtik. Bebek sepet beşikte yatağa uzak köpeğim yatağa atlayıp beşiğe atlamasın diye uzakta. Köpeğim bizle aynı odada uyuyo ayrı asla yatmıyo ağlıyo havlıyo gece gece hem komşular rahatsız olur hem de bebek uyanır diye aldık odaya mecbur. Şuan hep bir aradayız 😀 sepet beşik küçük geldiği an bebek odasına geçecek yani biz biraz erken ayrılcaz acaba o sorun olur mu

Nasıl bişi oyun halısı bildiğiniz marka var mı ben de alayım, kızım 45 günlük ne zaman kullanılır
Ben yaptırdım oyun minderi, ekledim resim. trendyolda bu ahşap da satılıyor, 4. Ayda hareketlenmeye başlıyorlar 5. Ayları ideal zaman. mayıs gibi bebişlerimiz minderlik olur.

Eklentiler

• Screenshot_20210410_225224_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210410_225224_com.instagram.android.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 57
Eşlerden konu açılmış. Benimki de haftasonu büyükle ilgileniyor ben iş yapıyorum arada küçüğe de bakıyor ama hemen mırın kırın yapıyor işin çok mu hiç yerime oturamadım diye. Haftaiçi zaten totom yer görmüyor haftasonu da iş güç derken geçiyor artık eyvallahım da yok mecbur yapacaksın diyorum benimki de can. Bide bugün annesiyle konuşuyordu geçen eşim ananesine gitmişti oğlum ananesinin kucağında uyumuş kayınvalideme onların işi kolay bebek kolay bakılıyor demiş bugün hepten tepem attı. 2 senedir ne uyku var ne dinlenme bide yardımları yok dediği şeye bak işim kolaymış öyleyse gelsin birlikte bakalım kolay neymiş görsün dedim . Hiç güçlü durmamak lazım sorulduğunda iyiyim demeyip yorgunum diyip ayılıp bayılacam bundan sonra .

Kızlar az önce afedersiniz bir gaz sancısı girdi karnıma resmen adım atamadım olduğum yerde iki büklüm kaldım Allah'ım minicik bedenlerden gitsin artık bu sancı ben böyle cektiysem miniğim ne yapsın çok üzüldüm çok 😢

Hepimizin derdine katılıyorum kızlar. Amaaa siz de biraz yüzsüz olun. Salonda ben neden yatayım sen git deyiverin. Ben eşimin de benim uykusuzluğumu yaşaması taraftarıyım. İşe gidiyormuş! İşte dinleniyorlar valla. Ben de çalışan bir anneyim. Pandemi nedeniyle esnek çalıştık. İş arkadaşımla dönüşümlü gelecektik bir baktım benim geldiğim zamanlarda da geliyor. Neden geliyorsun dedim evde çocuk bakmaktansa işi tercih ediyorum sen gelme ben gelirim dedi🤣🤣
Eşim evde olduğu sürece kızı önüne koyuyorum bakıyor mecbur 😬 mama yiyeceği zamanda ya abisi ya babası veriyor.
Mutlaka duşa giriyorum baksınlar mümkünse!
Ama kuaför bakım yok. Korona olmasa giderdim kuaföre de.
Emzirirken bebeği büyüğün dersini de eşime kitliyorum bazen. Uydurmasyon yaptırıyor ama ben yine de yaptırsın istiyorum sonradan düzeltiyorum.
Yemeği de yapamazsam gelirken al diyorum. İlk çocuğum da 5 yaşındayken psikoğa gittim de bana lohusalık depresyonunu şimdi yaşıyorsun dedi. Bu sefer kendimi çok yıpratmak istemiyorum siz de çok yıpranmayın. Erkek millerini itelemezsen birşey yapmıyor
Her lafına katılıyorum hatta ben de öyle yapıyorum kesinlikle ve Kesinlikle erkek milletini itelemezsen bir şey yapmıyorlar söyleyip söyleyip yaptırıyorum valla yoksa ye iç yat elinde telefondan maç oynamalar🤦‍♀️

Bence de mantıksız ama bir yanım acaba mı diyor annelik işte 🤷‍♀️ Bizde sepet beşik var bebeğim sepet beşikte ve kendi odasında. Bebek odasında tek kişilik yatak var ben orda yatıyodum bebeğim beşikte. Eşim yatak odasında ayrıydı 40 gün. Sonra aynı odaya geçtik. Bebek sepet beşikte yatağa uzak köpeğim yatağa atlayıp beşiğe atlamasın diye uzakta. Köpeğim bizle aynı odada uyuyo ayrı asla yatmıyo ağlıyo havlıyo gece gece hem komşular rahatsız olur hem de bebek uyanır diye aldık odaya mecbur. Şuan hep bir aradayız 😀 sepet beşik küçük geldiği an bebek odasına geçecek yani biz biraz erken ayrılcaz acaba o sorun olur mu
Ya alışırsa bebek o duruma iyi bile olur. Ben uyku sersemi yanıma alıyorum çok tehlikeli Allah korusun. İlk çocuğum 5 yaşına kadar aynı oda da yattı bizimle ama kendi yatağında. Allah izin verirse 2. Yi ayıracağım hemen abisiyle yatsın. 1 yaşını bulur sanırım. Yoksa abiyi uyandırıp durur. Yalnız dediğim gibi bebeğin alışması lazım durumu o belirliyor biz ne kadar plan yapsak boş

Kızlar bebeğimde uyku denen bişi yok uyumazsa nasıl büyicek ya sadece bi 5 dk uyuyo ve sonra uyandığı gibi ağlıyor, gaz derseniz de gaz sorunumuz yok. ilk doğduğunda bu kadar değildi en azından 1 saat uyurdu. Doktora mı götürsem yarın tam 2 aylık olcak bu arada. Uyku damlası diye bi ilaç var mı acaba 🙄

Kızlar bebeğimde uyku denen bişi yok uyumazsa nasıl büyicek ya sadece bi 5 dk uyuyo ve sonra uyandığı gibi ağlıyor, gaz derseniz de gaz sorunumuz yok. ilk doğduğunda bu kadar değildi en azından 1 saat uyurdu. Doktora mı götürsem yarın tam 2 aylık olcak bu arada. Uyku damlası diye bi ilaç var mı acaba 🙄
İyi geceler çayı var ama içeriğini bilmem araştırmadım. Sen papatya çayı melisa çayı içsen. Kafein tüketiyor musun? Türk kahvesi, çikolata falan, çay onları bıraksan bi süre.

X