Bu arada uzun zamandır yazamıyordum çünkü o kadar sayfa birikmiş ki anca bitirebildim
Biz iki aylık olduk. 3 aşımızı aynı gün yaptı cuma günü sağlık ocağındaki hemşiremiz. Ateşi çıkmadı ama bacağının biri şişmişti sanırım ağrısı vardı biz dokundukça ağladı çırpındı. Calpol verdik şükürle yarım saate normale döndü. Fıtık ameliyatı olmuştuk ya yumurtalığımızın üst kısmında 2 cm civarı ameliyat izimiz oldu ama sağlık açısından iyiyiz çok şükür. O eti koparılırmışcasına ağlamaları geçti. Sürekli emiyoruz o değişmedi. Doktorun sözüyle 2-3 saat ara vermek istedim ama bizim bebişte bu huzursuzluğa neden oldu. O yüzden o be zaman isterse emziriyorum yavaş yavaş aralarını kendisi açıyor. Bir de hiç uyumayan oğlum artık gündüz bir veya iki saat uyuyor şükür. Bir de koyduğumuzda durmuyordu hiç kucak istiyordu biraz daha rahatladık bu konuda. Bir de hamak aldık biz çarşafta sallamak ölümdü. Tam olarak aynı etki değil ama beşiğe nazaran daha uzun duruyor içinde ve uyuyabiliyor. Tavsiye ederim. Bir iki gün öncesine kadar hiç kendime vakit ayıramazken artık tırnaklarımı 2-3 seferde de olsa kesebiliyorum
Duşa girebiliyorum anneme bırakıp. Ama henüz yalnız bırakamıyorum. İnşallah o günleri de tez görürüm
Bir de gaz sorunumuz sanki daha rahatladı gibi. Yine sancılarımız oluyor ama daha seyrek. Süt konusunda da hala ara ara mama veriyorum günde 2 kez kadar. O arada da gidip uyuyorum mamayı annemler veriyor. Gece uykumuz çok bölünüyor çünkü. Ama sütümüz de yetiyormuş kilo alımımız iyi dedi doktorumuz. Süt alerjimiz de 3 hafta oldu sür diyetine başlayalı. Dün diyeti esnetmeye başladık süt koyulmuş kek yedim bakalım dedi doktor ne durumdayız. İşte bizde durumlar böyle ne çok yazdım