2021 Şubat Anneleri

Çok şükür kesebildimm tırnaklarını bi cesaret geldi tek başıma banyo yaptırabilir miyim acaba
Ayy yaptırırsın niye olmasın senin beben o en iyi sen bilirsin ve sen bakarsin

Ben neredeyse her gün yatmadan önce banyo yaptırıyorum bebeğimi. Banyo sonrası daha iyi emiyor ve daha uzun uyuyor.
Bazı zamanlar uyuyakalıyor, o zaman uyandırmıyorum. Ama inan ki gece uykusu daha güzel oluyor. Hatta bazen banyo yaparken gözleri gidiyor yavrumun :)

Ben şöyle yapıyorum banyo olayını; duşakabinin içerisine bir plastik tabure koydum. Üzerinde ben oturuyorum bebek de kucağımda. Kovasına su dolduruyorum önceden, ben oradan tas ile alıp bebeği bu şekilde yıkıyorum. Bence kucağımda olduğu için hem vücut sıcaklığım onu ısıtıyor hem de güvende hissediyor hiç ağlamadı bu zamana kadar. O her gün ben iki günde bir yapıyorum banyoyu o ayrı

Benim oğlan da aşırı saçlı maşallah onunki de hemen yağlanıyor. Beğenmiyorum o görüntüyü o yüzden hemen banyo yaptırıyorum

Canım gazi vardır gazdan sürekli emmek ister emdikçe de gaz birikir..(bunu o kadar çok yazdık ki)istersen karşı değilsen emzik ver canım. Her beslenme sonrasında da gazını çıkarmayı ihmal etme.
Gaz çıkarmaya çalışırken de çok ağlıyor ama susturamıyoeum

Benim kız doğduğunda yüzünde çizik vardıanne karnında çizmiş

Baska kimseye ihtiyac yok o zaman ne guzel, biz yatak odasinda yatagin ustunde kuvetinde yikiyoruz, illa ki biri olmali, ben tutuyorum, babamiz suyu dokuyor ama cok agliyor banyo boyunca, 5dklik is ama hazirligi aglamasi aglarken giydirmesi ter icinde kaliyorum

Küvete köpüklü file alın çok rahat edersiniz, onla tek kişi yıkıyo çok kolay şekilde. Gerci benim hep annem yıkadı daha ben yıkamadım

Yani benim sütümle alakalı bir durummu bu.. Kahve değilde.. Günde 10 bardak çay içerim
Aynem canım çay kahvedeki kafein süte geçiyor. Çay fazla içiyormuşsun. Onun yerine rezene iç. Canım sıcak içecek istediğinde rezene içiyorum
Benimki de aşırı saçlı ve yağlanıyor dediğin gibi. Bir de konak problemimiz var. Doktor zeytinyağ sür dedi ama pek işe yaramadı
Dün biz de öyle oldu ayrı odalardaydık. Beşiği odasındaydı uyuyodu oğlum uyanmadı ben yatak odasında yattım zaten yanyana kapılar ağlayınca baktım hemen
Çorum dan sevgiler gencler az önce sallandik ya 4.4 şiddetinde
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar bugun bebeğim tüm gün ağladı, hatta banyo yaptıralım rahatlar dedik ortalığı yıktı ki çok sever banyoyu. Daha doğduğundan beri böyle huysuz ağladığı olmamıştı bugu. 46 günlük olduk atak falan bişi mi var, bide ağzında pamukçuk var biraz ondan olabilir mi? 40 dan sonra herkesin bebesi durulur bizimki de delirdi

Çok şükür kesebildimm tırnaklarını bi cesaret geldi tek başıma banyo yaptırabilir miyim acaba
Ben lavoboda yıkıyorum. Çok pratik oluyor öyle. Küvette yıkarsam etrafı toplamak, suyu taşımak filan zor oluyor tek başıma. File kullanabilirsiniz ama her yiğidin yoğurt yiğişi farklı. File benim kolayıma gelmedi açıkçası. Hem çocuk üşüyor öyle. Elimde tutup yıkıyorum. Çocuğu sudan çıkarmadan sadece başının altına file ya da havlu koyupta yıkabilirsiniz.

Lavaboda nasil? Aynen banyo sonrasi dokuntumuz cok oluyor, kuveti suyu havlular

Hayırlı akşamlar Şubat anneleri . Sonundaoldu benim sevdiğim bir arkadaşım. Bugün onun gri halini görünce çok şaşırdım. Mesajlarına bakınca sizinle muhabbet ettiğini gördüm. Bir bilginiz var mı onunla ilgili? Kendisi hesabını kapatmamıştir inşallah.

40 dan sonra durulur kim dedi??? Her bebek aynı değil, benimki de öyle kudur kudur Baby

Benimki de durulmadı valla. Umutla 40ı beklemiştim halbuki :))) 56. Gün bugün ve 3 gündür ne uyku var be bişey en son oturdum ağladım

Burda okudum, kandırıldık
Benimki sürekli uyur gibi yapıp tam ise koyulacagim sırada şaka yaptım şaka yaptimmmm diyip uyanmıyor mu sanirim karakteri oldu.

Ama şu daha genel bir ön görü 3 aydan sonra daha iyi oturuyor özellikle gaz olayı ya yarı yarıya azalıyor ya da alerjiyse kesinleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…