2021 Şubat Anneleri

Benim minik gözünü oymaya çalışıyo eldivensiz 5 dakka bile tutamıyorum, siz nasıl bıraktınız eldiveni. Tırnağını da kesmedim cesaret edemiyorum
Bende 40dan sonra cikardim eldiveni, tirnaklarini bebek makasiyla kesiyorum daha kolay oldu benim icin, hatta bu gun ayak tirnaklarini da kestim , ben bereyi cikaramadim hala, 50 gunluk olduk, sacimizda yok,

Benim minik gözünü oymaya çalışıyo eldivensiz 5 dakka bile tutamıyorum, siz nasıl bıraktınız eldiveni. Tırnağını da kesmedim cesaret edemiyorum
Ben 15 günlükken bıraktım ilk günler öyle oluyor....inan sonra alışıyor benimki de yüzünü az parcalamadi ama geçiyor çabucak. Tırnaklarını güzelce kes çok iyi olacak hem herşeyi daha çabuk hisseder.

Benim oğlanın elleri uzun, durmuyordu eldiven hiç. 3 günlüktü tırnaklarını kestim. yapacak kimse olmayınca cesaret geliyor mecbur. 5 günde bir kesiyorum tırnaklarını. Eldivensiz daha çabuk öğrendi kendini korumayı bence.

Benim özellikle boynum su dökülmüş gibi oluyor bide kuruyunca üşütüyor bayadır böyle çok kalında giymiyırum ama iyileşiyoruz belkide iç dikişler anca iyileşiyodur belki de

Benim bi arkadaşımın akrabası doğal krndi yapıyormuş, ya tarif alıcam yada burda arkadaşın dediği karbonat lavanta yağı :)

Cok cabuk geciyor bende bepanthen suruyorum hic uzulmeyin gecer, bazen uyaninca odasina gidinceye kadar kipkirmizi yapiyo yuzunu, sen yine mi sokakta birileriyle kapistin ne bu hal diyorum guluyor
Allahım yaa iyi diyomuşsun çok güzel nimet evlat
Bizim oğlanda artık bilinçli şekilde gülmeyi öğrendi önceden uykuda yada rast gele gülüyodu ama şimdi severken anlıyor tanıyoda galiba gülücükler saçıyor

Merak etme hücreleri çabuk yenileniyor bebeklerin geçer bir iki güne. Ama tavsiyem artık eldiven hiç takmayın ellerini hissetmeleri lazım. Ben bir aylıktan sonra hiç takmadım bir ay bile geç aslında,minicik parmaklar kesmesi tutması çok zor ama mecbur gelişimi için kesmek lazım devamlı.
Bir de elleri soğuk üşüdü diye korkmayın eller ayaklar vücudun son noktaları olduğu için kan dolaşımı geç ulaşıyor soğuk oluyor normaldir.

Bi tane krem kabına Hindistan cevizi yağını koy biraz da karnonatla karıştır mis gibi doğal rolon

Selam ben doğum öncesi aldım arçelik tek kelimeyle hayatımı kurtardı. İki küçük bebeyke çamaşır bitmek bilmiyor. Şimdi o kadar rahatı im ki. Bşrde ben iç çamaşırları da ütülerim onları bile ütülemiyorum. Şansıma buruşturmadan çıkarıyor. İşim kolaylaştı ütüm hiç çıkmıyor
Biz rota aşısı olduk ağızdan verdiler fiyat da 360 tl maşallah yani daha ikincisi de var

A Algernonya canım 2. Ay mı 3. Ay mı yaptılar rotayı
2.ay yapıldı diğeri de 4.ayda ikincisi yapılacakmış.
Bu arada kızlar aşılardan sonra doktor ateşi 38 den fazla olursa calpol verebilirsin 38den düşük olursa ılık suyla vücudunu silmen yeterli dedi, bizim de 37.5 a çıktı ılık suyla sildik yeterli oldu yarım saate düştü.

Ya bu halleri en sevimli halleri insan doyamıyor da...
Ya ben de hem bir an önce büyüsün istiyorum hem de hep böyle Minnoş kalsın istiyorum Nasıl bir aşk Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
seninki alfa o zaman yuuh.. bi de çocuk aileyi bağlar diyolar
Kimseye de anlatamıyorum, anlatınca niye böyle Bi adamdan çocuk yaptın diyolar ee böyle değildi ki çocuktan önce. Allah bize sabırlar versin
Doğumum 4.günü bizi terkeden bir kocam var. Bana bakıp beterin beteri var deyin kızlar
Aynı sorunu bende yaşıyorum firmalara şikayet olarak yazdım da hatta. Maalesef Küçük boyutlu mama Yok hayır ucuz bir şey de değil

ışık tuttular aparat koymadılar bizde ya yazık üzüldüm
Aslında lohusalık 40 gün değil doğumdan sonra 3 aya kadar olan süreç bilimsel olarak
Bizde 5 senedir Grundig marka var. Isı pompalı model. Bebek modu var kurutma için memnunuz. Biz köpek alınca almıştık. Tüyler her yerden çıkıyodu kurutma topluyor kılları
Bende 40dan sonra cikardim eldiveni, tirnaklarini bebek makasiyla kesiyorum daha kolay oldu benim icin, hatta bu gun ayak tirnaklarini da kestim , ben bereyi cikaramadim hala, 50 gunluk olduk, sacimizda yok,
Ben bere hiç takmıyorum evde çünkü aşırı saçlı zaten bebeğim terliyor 1 saatte saçı yağlanıyor

Bebek makasiyla kesin tirnaklarini , makasin kenari ete dayandigi icin eti kesme ihtimali yok, tirnagi kesiyor, hatta dipten kesmiyor daha iyi ve banyodan sonra uyurken kesin, daha kolay oluyor,
Bende bir videoda görmüştüm bugn makasla kestim cidden tırnak makasından çok çok kolaymış .hemenceck kwstim ama yine de köşeleri törpülemem gerekiyor benm oğluş hiç durmadığı için yapamıyorum

AYy allahtan fark edilmiş canım geçmiş olsun

Bahar bende seni merak ediyordum, naptın Bi gelişme var mı eşinde. Valla ben eşimin yüzünü görmemek için annemlere geldim burda kalcam bikaç ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…