Bende 40dan sonra cikardim eldiveni, tirnaklarini bebek makasiyla kesiyorum daha kolay oldu benim icin, hatta bu gun ayak tirnaklarini da kestim , ben bereyi cikaramadim hala, 50 gunluk olduk, sacimizda yok,Benim minik gözünü oymaya çalışıyo eldivensiz 5 dakka bile tutamıyorum, siz nasıl bıraktınız eldiveni. Tırnağını da kesmedim cesaret edemiyorum
Ben 15 günlükken bıraktım ilk günler öyle oluyor....inan sonra alışıyor benimki de yüzünü az parcalamadi ama geçiyor çabucak. Tırnaklarını güzelce kes çok iyi olacak hem herşeyi daha çabuk hisseder.Benim minik gözünü oymaya çalışıyo eldivensiz 5 dakka bile tutamıyorum, siz nasıl bıraktınız eldiveni. Tırnağını da kesmedim cesaret edemiyorum
Benim oğlanın elleri uzun, durmuyordu eldiven hiç. 3 günlüktü tırnaklarını kestim. yapacak kimse olmayınca cesaret geliyor mecbur. 5 günde bir kesiyorum tırnaklarını. Eldivensiz daha çabuk öğrendi kendini korumayı bence.Benim minik gözünü oymaya çalışıyo eldivensiz 5 dakka bile tutamıyorum, siz nasıl bıraktınız eldiveni. Tırnağını da kesmedim cesaret edemiyorum
Bebeklerin yaraları çabuk iyileşir korkma. Ben sadece 10 gün eldiven kullandım. Uyurken kesiyorum tırnaklarını.
Ben ben ben zayiflarsin diyorlar ama bilemiycem
Ben duştan sonra koltuk altına biraz kaRbonat sürüyorum sonrada lavanta yağı ohhh misss hemde doğal
O ter bendede var, yazlik pijamalar ve pikeyle yatiyorum, kocam bey yorganla uyurken, gece uyandigimda sirtim sortum nemli oluyor ama banyo olmaya bile firsat bulamiyorum bazen, o roll on ne ki markasi, bende kullanmiyorum uzun suredir ama yaz geliyo artik sart
Allahım yaa iyi diyomuşsunCok cabuk geciyor bende bepanthen suruyorum hic uzulmeyin gecer, bazen uyaninca odasina gidinceye kadar kipkirmizi yapiyo yuzunu, sen yine mi sokakta birileriyle kapistin ne bu hal diyorum guluyor
Merak etme hücreleri çabuk yenileniyor bebeklerin geçer bir iki güne. Ama tavsiyem artık eldiven hiç takmayın ellerini hissetmeleri lazım. Ben bir aylıktan sonra hiç takmadım bir ay bile geç aslında,minicik parmaklar kesmesi tutması çok zor ama mecbur gelişimi için kesmek lazım devamlı.Kızlar bide bu sabah bebeğim uyurken yüzünü çizmiş tırnağı ile kanatmış hattagörünce o kadar üzüldüm ki
Genelde eldiven takıyorum ama sıkılıyor öyle çıkarmıştım bi.süreliğine
Hemen kantoron yağı sürdüm inşallah çabucak geçer
Bi tane krem kabına Hindistan cevizi yağını koy biraz da karnonatla karıştır mis gibi doğal rolonTwrlemeden konuşmuşunuz bende aşırı terliyorum lohusa teri diyodu annem ama lohuslaık biteli 10 gün oldu
Bugün tam 50 günlüğüz çok şükür
Yani bu terlemek ödem atıyosa ne mutluu o zaman daha çabuk zayıflarım
Bide ben sabah duş alsam akşamına yine duş almalık oluyorum, doğal bi rolon tavsiye etti arkadaş ondan alabilirsem alıcam diğerlerini emzirdiğim içim uzun süredir kullanamıyorum çünkü
Selam ben doğum öncesi aldım arçelik tek kelimeyle hayatımı kurtardı. İki küçük bebeyke çamaşır bitmek bilmiyor. Şimdi o kadar rahatı im ki. Bşrde ben iç çamaşırları da ütülerim onları bile ütülemiyorum. Şansıma buruşturmadan çıkarıyor. İşim kolaylaştı ütüm hiç çıkmıyorBideee alakasız olacak ama tavsiyelerinize ihtiyacım var
Aranızda çamaşır kurutma makinesi önerisi olan varmı
Artık heryer çamaşır evin içinde balkoanda asamıyorum
Kurutma makinesini koyacak yerim yok aslında ama alaturka tuvaletim var orayı kapatıp ardiye tarzı yapmak istiyorum kiracıyız ama napayım
Biz rota aşısı olduk ağızdan verdiler fiyat da 360 tl maşallah yani daha ikincisi de var
2 günde bir yıkanınca baya faydası oluyorSüperfaydası oluyor mu peki trr kokusınu engelliyor mu
2.ay yapıldı diğeri de 4.ayda ikincisi yapılacakmış.A Algernonya canım 2. Ay mı 3. Ay mı yaptılar rotayı
Ya ben de hem bir an önce büyüsün istiyorum hem de hep böyle Minnoş kalsın istiyorumYa bu halleri en sevimli halleri insan doyamıyor da...
seninki alfa o zaman yuuh.. bi de çocuk aileyi bağlar diyolar
Doğumum 4.günü bizi terkeden bir kocam var. Bana bakıp beterin beteri var deyin kızlarKimseye de anlatamıyorum, anlatınca niye böyle Bi adamdan çocuk yaptın diyolar ee böyle değildi ki çocuktan önce. Allah bize sabırlar versin
Aynı sorunu bende yaşıyorum firmalara şikayet olarak yazdım da hatta. Maalesef Küçük boyutlu mama Yok hayır ucuz bir şey de değilKızlar ben haftada 2,3 kez 60 cc mama veriyorum kızıma sütüm olmadığı zamanlar. Şimdi baktım da mamanın üstünde açıldıktan sonra 3hafta sonra diyo tüketim tarihine. 400 gram mama israf oldu bunun Bi çözümü var mı baktım küçük boyut mama da bulamadım bunu atcam yine alıp azcık kullanıp yine atılacak. Arada mama veren anneler siz nasıl yapıyorsunuz,
ışık tuttular aparat koymadılar bizde ya yazık üzüldümselam kızlaar yazışmalarda çok gerilerde kalmışım oku oku bitmedi son 10 syfayı atladım ama yine güzel bilgiler edindim
Göz muayenesi ve kalça usg yi de yaptırdık şükür
Göz muayenesinde çok ağladı yavrum çünkü sistem çok saçmaydı muayenw değil mübarek ameliyat yapacaklar sanki
Ben ışık tutar diye düşündüm doktor gitmeden araştırdığım da öyleydi çünkü
Ama bebeğimin gözüne kapatmasın diye demir aparat takarak muayene etti
Kanca gibi bişey çok korktum takıncasizin muayeneler nasıldı
Aslında lohusalık 40 gün değil doğumdan sonra 3 aya kadar olan süreç bilimsel olarakTwrlemeden konuşmuşunuz bende aşırı terliyorum lohusa teri diyodu annem ama lohuslaık biteli 10 gün oldu
Bugün tam 50 günlüğüz çok şükür
Yani bu terlemek ödem atıyosa ne mutluu o zaman daha çabuk zayıflarım
Bide ben sabah duş alsam akşamına yine duş almalık oluyorum, doğal bi rolon tavsiye etti arkadaş ondan alabilirsem alıcam diğerlerini emzirdiğim içim uzun süredir kullanamıyorum çünkü
Bizde 5 senedir Grundig marka var. Isı pompalı model. Bebek modu var kurutma için memnunuz. Biz köpek alınca almıştık. Tüyler her yerden çıkıyodu kurutma topluyor kıllarıBideee alakasız olacak ama tavsiyelerinize ihtiyacım var
Aranızda çamaşır kurutma makinesi önerisi olan varmı
Artık heryer çamaşır evin içinde balkoanda asamıyorum
Kurutma makinesini koyacak yerim yok aslında ama alaturka tuvaletim var orayı kapatıp ardiye tarzı yapmak istiyorum kiracıyız ama napayım
Ben bere hiç takmıyorum evde çünkü aşırı saçlı zaten bebeğim terliyor 1 saatte saçı yağlanıyorBende 40dan sonra cikardim eldiveni, tirnaklarini bebek makasiyla kesiyorum daha kolay oldu benim icin, hatta bu gun ayak tirnaklarini da kestim , ben bereyi cikaramadim hala, 50 gunluk olduk, sacimizda yok,
Bende bir videoda görmüştüm bugn makasla kestim cidden tırnak makasından çok çok kolaymış .hemenceck kwstim ama yine de köşeleri törpülemem gerekiyor benm oğluş hiç durmadığı için yapamıyorumBebek makasiyla kesin tirnaklarini , makasin kenari ete dayandigi icin eti kesme ihtimali yok, tirnagi kesiyor, hatta dipten kesmiyor daha iyi ve banyodan sonra uyurken kesin, daha kolay oluyor,
AYy allahtan fark edilmiş canım geçmiş olsunAllah çocuk cerrahi doktorundan razı olsun.
Dün aile hekimi göbek fıtığının iyice şiştiğini içine bağırsağının girdiğini bağırsaklarından ses alamadığını acilen çocuk cerrahisine gitmemi söyledi.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ya ameliyat derse diye.
Çocuk cerrahiye gittik. Röntgen çekildik. Makatının dar olduğunu söyleyip bir karış boyunda bi çubuk soktu makatından 2 3 kere. Bütün içindekiler çıktı. Göbeğindeki bağırsak içeri girdi. Çocuk rahatladı. Ertesi gün yine gel dedi.
Bugün gittik yine o çubuğu soktu. Düne göre genişlemiş makatı. 3 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi.
Bütün sıkıntımız bitti. Allah o doktordan razı olsun. Artık yapabiliyor.
Bahar bende seni merak ediyordum, naptın Bi gelişme var mı eşinde. Valla ben eşimin yüzünü görmemek için annemlere geldim burda kalcam bikaç ayYa ben de hem bir an önce büyüsün istiyorum hem de hep böyle Minnoş kalsın istiyorumNasıl bir aşk Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Doğumum 4.günü bizi terkeden bir kocam var. Bana bakıp beterin beteri var deyin kızlar
Aynı sorunu bende yaşıyorum firmalara şikayet olarak yazdım da hatta. Maalesef Küçük boyutlu mama Yok hayır ucuz bir şey de değil
Teşekkür ederim canım aynenAYy allahtan fark edilmiş canım geçmiş olsun