- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.219
Kimseye de anlatamıyorum, anlatınca niye böyle Bi adamdan çocuk yaptın diyolar ee böyle değildi ki çocuktan önce. Allah bize sabırlar versinYok cnm onun düzelmesi 1/2 gün sonra içindeki şeytana geri dönüyo.. valla aynı canım aynı bende öyleee.. depresyona girmeye vaktim bile olmadı
Valla boşanmakta istedim adam kene gibi yapışıyor ayaklarıma kapanıyo ama o da 3 gün max. 1 haftaKimseye de anlatamıyorum, anlatınca niye böyle Bi adamdan çocuk yaptın diyolar ee böyle değildi ki çocuktan önce. Allah bize sabırlar versin
Bende boşanmak istedim ama çok çirkefleşti evi satalım bilmem ne, beni zor durumda bırakmaya çalıştı. Seninki yine geri vites yapıyo Bi tık umut var gibi düzelir belkiValla boşanmakta istedim adam kene gibi yapışıyor ayaklarıma kapanıyo ama o da 3 gün max. 1 haftasabır frlan kalmadı artık da şuan evde o yokmuş gibi davranıorum bıhtım
Bnim ki blöf yapar öylee ama ben derim ne halin varsa gör o da anlıyrki bn kararlıyım bişi yapamıyo.. yok cnm yaa ne dzelmesi daha da beter olduuBende boşanmak istedim ama çok çirkefleşti evi satalım bilmem ne, beni zor durumda bırakmaya çalıştı. Seninki yine geri vites yapıyo Bi tık umut var gibi düzelir belki
Açlık şekerim 99,içeçeği içtikten 1 saat sonra 224, ondan 1 saat sonra ise 180 çıktı ,75 mg'lık içecek içtim ben, 1tane açlık 2 tanede içecekten sonra toplamda 3 kan alındı,bende diyete başladım bakalım,bir hafta sonra endokrine gidicem diyetle düşürülmezse insülin dedi doktor ama inş gerek kalmaz ,sizin şuan geçti mi tamamen ?Merhaba kaç çıktı değeriniz ben tamamen diyete uydum ağzıma tatlı hamur işi şekerimi yükseltecek şeyleri yemedim şekerle ilgili bir sorunumuz çıkmadı çok şükür
Henüz bağlamadı. Çocuğumun gece ağlamadığı gün bağlıcak herhaldeseninki alfa o zaman yuuh.. bi de çocuk aileyi bağlar diyolar
Aynen aynen valla düzelseiyi olurBenim eşimde hamile kalmadan önce her sabah uyanınca sarılırdı seni özledim diye, şimdi yatmaya giderken haber bile vermiyo bırak sarılmayı. Bunun nedeni ne cidden psikolojik bişi mi
Benimde aynı aşırı çatlak oldu, biooil aldım at kılı fırçayla fırçalayıp sürcem başka çare bulursanız bana da söyleyin lütfenKızlar sordum mu inanın hatırlamıyorum ama benim karnım da çatlaklar çok var alt kısmında ve renkleri kahverengi
Bunu geçirmenin bi yolu varmı ? Bi krem falan
En azından rengi açılır mı ki
Benimde aynı aşırı çatlak oldu, biooil aldım at kılı fırçayla fırçalayıp sürcem başka çare bulursanız bana da söyleyin lütfen
Bebeklerin yaraları çabuk iyileşir korkma. Ben sadece 10 gün eldiven kullandım. Uyurken kesiyorum tırnaklarını.Kızlar bide bu sabah bebeğim uyurken yüzünü çizmiş tırnağı ile kanatmış hattagörünce o kadar üzüldüm ki
Genelde eldiven takıyorum ama sıkılıyor öyle çıkarmıştım bi.süreliğine
Hemen kantoron yağı sürdüm inşallah çabucak geçer
Ben ben ben zayiflarsin diyorlar ama bilemiycemTwrlemeden konuşmuşunuz bende aşırı terliyorum lohusa teri diyodu annem ama lohuslaık biteli 10 gün oldu
Bugün tam 50 günlüğüz çok şükür
Yani bu terlemek ödem atıyosa ne mutluu o zaman daha çabuk zayıflarım
Bide ben sabah duş alsam akşamına yine duş almalık oluyorum, doğal bi rolon tavsiye etti arkadaş ondan alabilirsem alıcam diğerlerini emzirdiğim içim uzun süredir kullanamıyorum çünkü
Benim minik gözünü oymaya çalışıyo eldivensiz 5 dakka bile tutamıyorum, siz nasıl bıraktınız eldiveni. Tırnağını da kesmedim cesaret edemiyorumBebeklerin yaraları çabuk iyileşir korkma. Ben sadece 10 gün eldiven kullandım. Uyurken kesiyorum tırnaklarını.
O ter bendede var, yazlik pijamalar ve pikeyle yatiyorum, kocam bey yorganla uyurken, gece uyandigimda sirtim sortum nemli oluyor ama banyo olmaya bile firsat bulamiyorum bazen, o roll on ne ki markasi, bende kullanmiyorum uzun suredir ama yaz geliyo artik sartTwrlemeden konuşmuşunuz bende aşırı terliyorum lohusa teri diyodu annem ama lohuslaık biteli 10 gün oldu
Bugün tam 50 günlüğüz çok şükür
Yani bu terlemek ödem atıyosa ne mutluu o zaman daha çabuk zayıflarım
Bide ben sabah duş alsam akşamına yine duş almalık oluyorum, doğal bi rolon tavsiye etti arkadaş ondan alabilirsem alıcam diğerlerini emzirdiğim içim uzun süredir kullanamıyorum çünkü
Cok cabuk geciyor bende bepanthen suruyorum hic uzulmeyin gecer, bazen uyaninca odasina gidinceye kadar kipkirmizi yapiyo yuzunu, sen yine mi sokakta birileriyle kapistin ne bu hal diyorum guluyorKızlar bide bu sabah bebeğim uyurken yüzünü çizmiş tırnağı ile kanatmış hattagörünce o kadar üzüldüm ki
Genelde eldiven takıyorum ama sıkılıyor öyle çıkarmıştım bi.süreliğine
Hemen kantoron yağı sürdüm inşallah çabucak geçer