2021 Şubat Anneleri

Yok cnm onun düzelmesi 1/2 gün sonra içindeki şeytana geri dönüyo.. valla aynı canım aynı bende öyleee.. depresyona girmeye vaktim bile olmadı
Kimseye de anlatamıyorum, anlatınca niye böyle Bi adamdan çocuk yaptın diyolar ee böyle değildi ki çocuktan önce. Allah bize sabırlar versin :KK43:

Kimseye de anlatamıyorum, anlatınca niye böyle Bi adamdan çocuk yaptın diyolar ee böyle değildi ki çocuktan önce. Allah bize sabırlar versin :KK43:
Valla boşanmakta istedim adam kene gibi yapışıyor ayaklarıma kapanıyo ama o da 3 gün max. 1 hafta 😂 sabır frlan kalmadı artık da şuan evde o yokmuş gibi davranıorum bıhtım

Valla boşanmakta istedim adam kene gibi yapışıyor ayaklarıma kapanıyo ama o da 3 gün max. 1 hafta 😂 sabır frlan kalmadı artık da şuan evde o yokmuş gibi davranıorum bıhtım
Bende boşanmak istedim ama çok çirkefleşti evi satalım bilmem ne, beni zor durumda bırakmaya çalıştı. Seninki yine geri vites yapıyo Bi tık umut var gibi düzelir belki

Bende boşanmak istedim ama çok çirkefleşti evi satalım bilmem ne, beni zor durumda bırakmaya çalıştı. Seninki yine geri vites yapıyo Bi tık umut var gibi düzelir belki
Bnim ki blöf yapar öylee ama ben derim ne halin varsa gör o da anlıyrki bn kararlıyım bişi yapamıyo.. yok cnm yaa ne dzelmesi daha da beter olduu

Merhaba kaç çıktı değeriniz ben tamamen diyete uydum ağzıma tatlı hamur işi şekerimi yükseltecek şeyleri yemedim şekerle ilgili bir sorunumuz çıkmadı çok şükür 🤲
Açlık şekerim 99,içeçeği içtikten 1 saat sonra 224, ondan 1 saat sonra ise 180 çıktı ,75 mg'lık içecek içtim ben, 1tane açlık 2 tanede içecekten sonra toplamda 3 kan alındı,bende diyete başladım bakalım,bir hafta sonra endokrine gidicem diyetle düşürülmezse insülin dedi doktor ama inş gerek kalmaz ,sizin şuan geçti mi tamamen ?

selam kızlaar yazışmalarda çok gerilerde kalmışım oku oku bitmedi son 10 syfayı atladım ama yine güzel bilgiler edindim

Göz muayenesi ve kalça usg yi de yaptırdık şükür
Göz muayenesinde çok ağladı yavrum çünkü sistem çok saçmaydı muayenw değil mübarek ameliyat yapacaklar sanki
Ben ışık tutar diye düşündüm doktor gitmeden araştırdığım da öyleydi çünkü
Ama bebeğimin gözüne kapatmasın diye demir aparat takarak muayene etti
Kanca gibi bişey çok korktum takınca :KK43: sizin muayeneler nasıldı

Twrlemeden konuşmuşunuz bende aşırı terliyorum lohusa teri diyodu annem ama lohuslaık biteli 10 gün oldu
Bugün tam 50 günlüğüz çok şükür😊

Yani bu terlemek ödem atıyosa ne mutluu o zaman daha çabuk zayıflarım 😄

Bide ben sabah duş alsam akşamına yine duş almalık oluyorum, doğal bi rolon tavsiye etti arkadaş ondan alabilirsem alıcam diğerlerini emzirdiğim içim uzun süredir kullanamıyorum çünkü 🙄🙄

Kızlar bide bu sabah bebeğim uyurken yüzünü çizmiş tırnağı ile kanatmış hatta 😣görünce o kadar üzüldüm ki😭
Genelde eldiven takıyorum ama sıkılıyor öyle çıkarmıştım bi.süreliğine 😐
Hemen kantoron yağı sürdüm inşallah çabucak geçer 🙁

Kızlar sordum mu inanın hatırlamıyorum ama benim karnım da çatlaklar çok var alt kısmında ve renkleri kahverengi
Bunu geçirmenin bi yolu varmı ? Bi krem falan
En azından rengi açılır mı ki 😒

Kızlar sordum mu inanın hatırlamıyorum ama benim karnım da çatlaklar çok var alt kısmında ve renkleri kahverengi
Bunu geçirmenin bi yolu varmı ? Bi krem falan
En azından rengi açılır mı ki 😒
Benimde aynı aşırı çatlak oldu, biooil aldım at kılı fırçayla fırçalayıp sürcem başka çare bulursanız bana da söyleyin lütfen

Bideee alakasız olacak ama tavsiyelerinize ihtiyacım var
Aranızda çamaşır kurutma makinesi önerisi olan varmı
Artık heryer çamaşır evin içinde balkoanda asamıyorum
Kurutma makinesini koyacak yerim yok aslında ama alaturka tuvaletim var orayı kapatıp ardiye tarzı yapmak istiyorum kiracıyız ama napayım 🙄

Kızlar ben haftada 2,3 kez 60 cc mama veriyorum kızıma sütüm olmadığı zamanlar. Şimdi baktım da mamanın üstünde açıldıktan sonra 3hafta sonra diyo tüketim tarihine. 400 gram mama israf oldu bunun Bi çözümü var mı baktım küçük boyut mama da bulamadım bunu atcam yine alıp azcık kullanıp yine atılacak. Arada mama veren anneler siz nasıl yapıyorsunuz,

Kızlar bide bu sabah bebeğim uyurken yüzünü çizmiş tırnağı ile kanatmış hatta 😣görünce o kadar üzüldüm ki😭
Bebeklerin yaraları çabuk iyileşir korkma. Ben sadece 10 gün eldiven kullandım. Uyurken kesiyorum tırnaklarını.

Twrlemeden konuşmuşunuz bende aşırı terliyorum lohusa teri diyodu annem ama lohuslaık biteli 10 gün oldu

Bide ben sabah duş alsam akşamına yine duş almalık oluyorum, doğal bi rolon tavsiye etti arkadaş ondan alabilirsem alıcam diğerlerini emzirdiğim içim uzun süredir kullanamıyorum çünkü 🙄🙄
Ben ben ben zayiflarsin diyorlar ama bilemiycem 🤷

Ben duştan sonra koltuk altına biraz kaRbonat sürüyorum sonrada lavanta yağı ohhh misss hemde doğal 💪

Bebeklerin yaraları çabuk iyileşir korkma. Ben sadece 10 gün eldiven kullandım. Uyurken kesiyorum tırnaklarını.
Benim minik gözünü oymaya çalışıyo eldivensiz 5 dakka bile tutamıyorum, siz nasıl bıraktınız eldiveni. Tırnağını da kesmedim cesaret edemiyorum

O ter bendede var, yazlik pijamalar ve pikeyle yatiyorum, kocam bey yorganla uyurken, gece uyandigimda sirtim sortum nemli oluyor ama banyo olmaya bile firsat bulamiyorum bazen, o roll on ne ki markasi, bende kullanmiyorum uzun suredir ama yaz geliyo artik sart

Cok cabuk geciyor bende bepanthen suruyorum hic uzulmeyin gecer, bazen uyaninca odasina gidinceye kadar kipkirmizi yapiyo yuzunu, sen yine mi sokakta birileriyle kapistin ne bu hal diyorum guluyor 🤣

X