Normal doğum evet. Normal doğumda doğduğu tarihten dedilerMugolata normal doğum mu peki? Çünkü o atak haftaları beklenen doğuma goreymis bizde 7. Haftadayiz birşey gözükmüyor ama eğer duzeltilmiseyse 5. Deyiz ve atak haftası net.
Merhaba kaç çıktı değeriniz ben tamamen diyete uydum ağzıma tatlı hamur işi şekerimi yükseltecek şeyleri yemedim şekerle ilgili bir sorunumuz çıkmadı çok şükürMerhaba bugün bendede gebelik şekeri çıktı hemde yüksek şekilde ,süreci nasıl atlattınız ,uyabildiniz mi diyete ,sanırım bebeğinizde kucağınıza almışsınız gözünüzaydın olsun inş. Doğumda şekerinizin olması size bir sıkıntı yarattı mı bunları çok merak ediyorum, şimdiden teşekkür ediyorum
En azından seninki salonda yatmış. Bizimki bizi salona gönderiyo. Kendisi koltukta uykusunu alamıyormuş.Annem yeni gitti.. aslında yardımlık işim yok ama eşim geldiğinde biraz bana destek olsa hiç fena olmaz.. bütün gün arayıp özledim özledim deyip çocukla ilğilenmiyo bile.. ağlayınca bana veriyo.. bugun salonda yatmış öylece bırakmş gitmiş..bi de onun arkasını topluyorumeşime karşı nefret geldi..
Bizde kardeş olduk, baya inceledi aradaki bağEn azından seninki salonda yatmış. Bizimki bizi salona gönderiyo. Kendisi koltukta uykusunu alamıyormuş.
Çocuk olunca çoğu ailede karı koca ilişkileri değişiyor sanırım
Allah çocuk cerrahi doktorundan razı olsun.Aaa nasıl anlaşıldı. Bizimde 7 günde yaptı
Cinsellik anlamında sıkıntı yok bizde. Ama bi yatakta bana o kadar yakın.Bizde kardeş olduk, baya inceledi aradaki bağ
En cok giydiren benim , dun hemen cikarttim tek badi ve tulum giydirdim, annem geldi, bi bakti usur bu cocuk usur dedi, eli ayagi buz gibiydi, hemen altina 2 zibin , ustune tulum, 1 corap, 1 kulotlu ve kadifeden ormus korse, karnini sirtini tutar iyi olur dedi giydirdi,E 2 kat giydiriyorsunuz ben de öyle giydiriyorum. Duruma göre bazen penye yelekmesela şuan sıfır kollu çıtçıtlı badi var üstünde de tulum var. Bir de daha 2 aylık olmadık ama 0-3 aylık yazan kıyafetler küçük gelmeye başladı daha giydirmediğim kıyafetler vardı bir baktım küçülmüş biz galiba atak haftasındayız iki gündür dalamıyor uykuya kucağımda uyuyo yatırınca uyanıyo normalde böyle değildi
Canım gazi vardır gazdan sürekli emmek ister emdikçe de gaz birikir..(bunu o kadar çok yazdık kiO kadar çok emiyo emiyo memeyi bıraktığı an ağlamaya başlıyo yırtıyor kendini yine meme veriyorum saldırır gibi yapıyo. Emiyo yine ağlıyo memede. Süt yetmiyor mu diye mama veriyorum bu sefer bütün mamayı kusuyo. Sütüm yetmese kaka çiş yapmaz 3 4 kere kaka yapıyor günde. Niye hala doymuyor gibi yapıyor
Ben de şutlıycam az kaldıEn azından seninki salonda yatmış. Bizimki bizi salona gönderiyo. Kendisi koltukta uykusunu alamıyormuş.
Çocuk olunca çoğu ailede karı koca ilişkileri değişiyor sanırım
Kim o doktor canım, hangi hastane?Allah çocuk cerrahi doktorundan razı olsun.
Dün aile hekimi göbek fıtığının iyice şiştiğini içine bağırsağının girdiğini bağırsaklarından ses alamadığını acilen çocuk cerrahisine gitmemi söyledi.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ya ameliyat derse diye.
Çocuk cerrahiye gittik. Röntgen çekildik. Makatının dar olduğunu söyleyip bir karış boyunda bi çubuk soktu makatından 2 3 kere. Bütün içindekiler çıktı. Göbeğindeki bağırsak içeri girdi. Çocuk rahatladı. Ertesi gün yine gel dedi.
Bugün gittik yine o çubuğu soktu. Düne göre genişlemiş makatı. 3 hafta sonra tekrar kontrole gel dedi.
Bütün sıkıntımız bitti. Allah o doktordan razı olsun. Artık yapabiliyor.
Biz iki aylık olduk tutuyor ama yine bir o yana gidiyor bir bu yana daha iyi ama dik tutuyorKızlar bebekleriniz basını tam olarak tıtabılıyor mu uzun sureli?
Ben annemle uyuduğum için cinsellikte sıkıntı var mı yok mu bilmiyorum ama gelip sarılma öpme hiç yok, çocuğa bakıp gidiyo insan odadan çıkarken Bi öper iyi geceler der. Bi evde 2 yabancı oldukCinsellik anlamında sıkıntı yok bizde. Ama bi yatakta bana o kadar yakın.
Çocuk olana kadar işe giderken öperdi işten gelince öperdi. Arada gelir sarılırdı.
Şimdi sıfır. Şikayet de ediyorum. İki çift güzel laf söyle diyorum. Yok aynı.
Çocuk bakımı desen zaten yok.
Calpol versene canim ben eve gelince bı versim bı de yatmadan önce verdim sıkıntı olmadı şükürArkadaşlar iyi akşamlar 2 aylık aşıları vurulduk ateslendi gün içinde çok ağrıları oldu çok ağladı
Benımkınde oyle kısa sureli dik tıtabılıyor sonra yorulup omzuma koyuyor basını normal o zaman?Biz iki aylık olduk tutuyor ama yine bir o yana gidiyor bir bu yana daha iyi ama dik tutuyor
Normal canim ilk zamanlara göre fark ediyorsundur illa ki.yine de tam tutamiyorlar normal bir durumBenımkınde oyle kısa sureli dik tıtabılıyor sonra yorulup omzuma koyuyor basını normal o zaman?
Sizden önce doğdu ama tarif ettiğiniz gibi şu an. Bayağı dik tutuyor, ama yorulunca düşüyor. Tokuştuk bi kaç kezBenımkınde oyle kısa sureli dik tıtabılıyor sonra yorulup omzuma koyuyor basını normal o zaman?