2021 Şubat Anneleri

Haftaya da diğer aşıları yaptırcam. İnşallah onlarda sorun yaşamam

Olabilir bizde de
Kaçıncı haftadasiniz?

Arkadaşlar merhaba bu corona beni çok yordu yıprattı 2 çocukla ve eş ile daha zor oldu oluyor.
Bir karikatür vardı kadın saçları yok ama kırmızı elbise topuklu ayakkabı bir elinde çocuk bir elinde marketten aldığı poşeti... biz kadınız bebek her ağladığında biz almalıyız gece ve gündüz erkek pozitif kadın pozitif değil zaten.. çok üzülüyorum bu empati yoksunluğuna tek başına bakmak çok daha kolay olacaktı ama karantinanın daha 4. Günü.. bebek arada hapsuruyor kesinlikle peditus verme dedi doktoru sadece calpol.. Allah korusun ama var mıdır aranızda bu durumu yaşayan.. Bana da dua edin lütfen sağlık ve sabır diliyorum ❤

Allah yardımcın olsun yardım alabilceğin kimse yok mu?
Annem yeni gitti.. aslında yardımlık işim yok ama eşim geldiğinde biraz bana destek olsa hiç fena olmaz.. bütün gün arayıp özledim özledim deyip çocukla ilğilenmiyo bile.. ağlayınca bana veriyo.. bugun salonda yatmış öylece bırakmş gitmiş..bi de onun arkasını topluyorum eşime karşı nefret geldi..

Hep benzer durumlar... kolaylıklar diliyorum bize..

Canım aynı benimki öyle yaa. Çocuk ağlıyo kucağına alıp susturmuyo. Ben duştayım çocuk katılcaktı artık. Yok ben beceremem yok çok küçük hassas ben alamam sinir bozucu
Off hep aynı bahane insan bi dener çabalar sonra yapamadım der bnkide öyle bebek ağlayınca hemen bana getiriyo sen susturamadıysan ben nasl yapcam diyorum sen yaparsın diyoo bende sende yaparsın dedim verdim kucağına.. ama hep benim ittirip kaktırmamla olmasından skıldım.. şimdi de vermiyorum hiç.. tabii hiç umrunda olmadı işine bile geldi

O kadar çok emiyo emiyo memeyi bıraktığı an ağlamaya başlıyo yırtıyor kendini yine meme veriyorum saldırır gibi yapıyo. Emiyo yine ağlıyo memede. Süt yetmiyor mu diye mama veriyorum bu sefer bütün mamayı kusuyo. Sütüm yetmese kaka çiş yapmaz 3 4 kere kaka yapıyor günde. Niye hala doymuyor gibi yapıyor

Rabbim yardımcın olsun, eşine de anlayış ihsan eylesin, ama üzülme çoğumuzun eşi öyle. Tez vakitte atlatın sağlıcakla

Benim kız kesinlikle 1 kezden fazla geğirmiyor, emzirince hemen omzuma alıp sırtını sıvazlıyorum 10 dakka uğrasmıyorum böyle nerdeyse. Başka ne yapıyosunuz bende yapayım
Ben de ilk basta omzuma alıyorum, daga sonra dizime yatırıyorum. Olmazsa tekrar bi iki dakika düz zemine yatırıp omzuma alıyorum. Poposunu dışa çıkarıp ayaklarını karnına doğru çekiyorum. Illa ki çıkarıyor. Ama emerken fazla hava yutmadıysa de 1 kez geğirme de olabilir. Benim oğlan çok hava yutuyor

Emerken kendini geriye atıyor ya da kısa kısa emip memeyi bırakıyor tekrar alıyorsa büyük ihtimal gazi vardır. Bence memenizden kaç ml süt çıktığını tespit edin ve doktorunuzla paylaşın. Yeterli olup olmadığına doktorunuz karar verir. Örneğin 1 aylık bebek genellikle bir öğünde 90 ml içer. Ama 4 kg doğmuş 1 aylık bebek artık yaklaşık 5 kg olduğu için 120 ml sütü çok rahat içebilir. Ona 90 ml verirseniz doymaz ve ağlar. 2 aylık olduğunda ise 150 ml içebilir. 2 memeden çıkan süt 150 den az ise bebek ağlıyorsa takviye gerekebilir. Mama desteğine doktorun karar vermesi lazım. Gule güle büyütün inşallah. Ilk zamanlar bu durumlar çok yaşanıyor

TAHMini doğması gereken gereken tarihe göre hesaplanıyor diye biliyorum

Merhaba kızlar Ne kadar sayfa birikmiş Oku Oku Canım çıktı Vallahi :)

bizim de 3 aylık olmamıza Neredeyse 1 hafta kaldı iyi kötü Gündüz uyuyor gece de uyuyor çok şükür öncekine göre daha iyi ama gazdan dolayı emmiyor sürekli bir uyutup uyku halinde Emziriyorum o da benim çok zamanımı alıyor evde biliyorsunuz 22 aylık bir de prenses var çok yoruluyorum ev işi yemek çocukların bakımı oyalaması 24 saat yetmiyor bana Kendime bir 5 dakika bile ayıramıyorum en büyük sıkıntım kızım Bazen çok İnat 2 yaş sendromu artık nedir Yapma dediğim şeyi yapıyor Ben de çok yorgun ve Stresli olduğumdan Bazen ona bağırıyorum Bu da beni çok vicdan azabı çektiriyor çok üzülüyorum sonrasında daha da yıpranıyorum Allah bana sabır versin

Bir de benim sorunum eşim sağ olsun işten gelince kızım bakımı hep onda uyutması onda evi derler toplar Ev işine Bana çok yardımcı sağ olsun hiç oturmaz çalışır Bunda bir sıkıntı yok ama Örneğin işten geliyor gidiyor kızını öpüyor kokluyor oğlunu seviyor sonra yorgunum deyip üstünü falan değiştiriyor ee hani ben... evde sanki arkadaşız bir sevgi gösterisi yok İltifat yok sevgi sözcüğü yok Bu da beni çok üzüyor onunla çok konuştum Bir gün aynı sonra tekrar normal eski haline dönüyor ilgi alaka bekliyorum ama tık yok maalesef biraz fazla yazdım çok dolmuşum kimseye de konuşamıyorum pek bu konuları şimdiden kusura bakmayın

Çok teşekkür ediyorum

Ben bu çocuğa bakamıyorum diye ağlamalı Bi olay mı çıkarsanız, belki düzelir
Ağlayınca beni teselli ediyo benle ilgileniyo ama bebekle yok
Olabilir bizde de

Kaçıncı haftadasiniz?
53 günlük 8. Haftanın sonundayız. 8. Hafta atak yazıyordu internette. Bir de 12de varmış
Canım Allah şifa versin inşallah çabucak geçsin
Aynenn yaa benimki de böyle. İlk çocuk bu tecrübem yok sonuçta deneye deneye yöntemleri öyle buluyorum. Yoksa bebek şöyle yapınca susar diye kural var sanki sen de dene yani babalık yap diyorum. Ama anlasaa
Ben de emzirirken bakıyorum itmeye başladıysa, memeyi bırakıp sonra saldırır gibi emiyosa anlıyorum gaz var. Bıraktırıyorum memeyi gaz çıkartıyorum sonra veriyorum memeyi bazen almıyo bile. Yani sorun doymaması değil gaz oluyo
Aynen çok yıprandık ve full evdeyiz havalar da kötü kapı önüne bile çıkılmıyor bebekle bunaldık. Bir anlasalar. Diyorumki kendimi inek gibi hissediyorum, vücudumu beğenmiyorum, dip boyam gelmiş saçlarım aşırı uzamış itici geliyorum kendime bunları dyorum insan bir moral verir bana normal aşkım geçecek diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…