- 5 Ağustos 2013
- 967
- 1.131
- 33
Zeynep kamil canım. Uzm dr şefik çamanKim o doktor canım, hangi hastane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynep kamil canım. Uzm dr şefik çamanKim o doktor canım, hangi hastane?
Normaliz o zaman biraz kafama takıldı da endıse ettim sagolun kızlar rahatladım baya evhamlıyımSizden önce doğdu ama tarif ettiğiniz gibi şu an. Bayağı dik tutuyor, ama yorulunca düşüyor. Tokuştuk bi kaç kez
Bebeklerin eli ayağı burnu soğuk olur oralarda yeterli dolaşım yok şuan. Sırtından ve göğsünden anlaşılıyor üşüyüp üşümediği. Gel de bunu anlat büyüklere çok zor. Bazen öyle saçma şey söylüyorlarki diyorum bu yaşa şansa gelmişizEn cok giydiren benim , dun hemen cikarttim tek badi ve tulum giydirdim, annem geldi, bi bakti usur bu cocuk usur dedi, eli ayagi buz gibiydi, hemen altina 2 zibin , ustune tulum, 1 corap, 1 kulotlu ve kadifeden ormus korse, karnini sirtini tutar iyi olur dedi giydirdi,
Çok normal canım,. Bizimki o şekilde duvardaki saatle aşk yaşıyor, gülücükler falan kikirderken hopp düşüyo kafaNormaliz o zaman biraz kafama takıldı da endıse ettim sagolun kızlar rahatladım baya evhamlıyım
Oğlan değil de kızdan muzdaribim kabızlık konusunda. Bi dahaki dr macerasında onu da deniyelimZeynep kamil canım. Uzm dr şefik çaman
İstisnaları göz ardı ediyorum, evliliklerin kaçınılmaz sonu bu. Bazı şeyleri canlı tutmak çok zor. Her şey cinsellik değil bir de... bi sarılma,bi halden anlama, üzüntülüyken bi bağrına basma bekliyor insan. Şimdi ellerde tlfn, gözünü kaldırdığı zamanda da genelde direktif vermek için bakıyor. “Dökme, koşma, yemek hazır mı, evi süpürmüş müydün?”Ben annemle uyuduğum için cinsellikte sıkıntı var mı yok mu bilmiyorum ama gelip sarılma öpme hiç yok, çocuğa bakıp gidiyo insan odadan çıkarken Bi öper iyi geceler der. Bi evde 2 yabancı olduk
Ay yicem bunları benim oğlum da abilerinin çizip duvara astığı resimlere bayılıyor.bu kadar gülecek ne görüyorsun diyorum :)Çok normal canım,. Bizimki o şekilde duvardaki saatle aşk yaşıyor, gülücükler falan kikirderken hopp düşüyo kafa
Herkes mi böyleymiş, valla çok şaşırdım ben sosyal medyada orda burda görüyorum çok anlayışlı eşini yere göğe sığdıramayan adamlar. İnsan kendini değersiz hissediyor gercekten. Bide ne hamileyken ne lohusayken hiç alttan almadı eşim, bu kadın hassas çenemi kapatayım demedi. Çok hayal kırıklığına uğradımİstisnaları göz ardı ediyorum, evliliklerin kaçınılmaz sonu bu. Bazı şeyleri canlı tutmak çok zor. Her şey cinsellik değil bir de... bi sarılma,bi halden anlama, üzüntülüyken bi bağrına basma bekliyor insan. Şimdi ellerde tlfn, gözünü kaldırdığı zamanda da genelde direktif vermek için bakıyor. “Dökme, koşma, yemek hazır mı, evi süpürmüş müydün?”
Ya bu halleri en sevimli halleri insan doyamıyor da...Ay yicem bunları benim oğlum da abilerinin çizip duvara astığı resimlere bayılıyor.bu kadar gülecek ne görüyorsun diyorum :)
Bence de git canımOğlan değil de kızdan muzdaribim kabızlık konusunda. Bi dahaki dr macerasında onu da deniyelim
Hiç mutsuz anının resmi var mı sosyal medyanda ordaki hayatlar da inan bizimkiler gibidir. Hergün işten gelip sarılan koca, ilk çocuk doğar doğmaz bıraktı bu huyunu. insanbuL un dediği gibi telefonda, ordan kalkınca kurduğu cümleler kısıtlı komutlar ciddenHerkes mi böyleymiş, valla çok şaşırdım ben sosyal medyada orda burda görüyorum çok anlayışlı eşini yere göğe sığdıramayan adamlar. İnsan kendini değersiz hissediyor gercekten. Bide ne hamileyken ne lohusayken hiç alttan almadı eşim, bu kadın hassas çenemi kapatayım demedi. Çok hayal kırıklığına uğradım
Nerde anlamıyorlar malesef yoruldum diyince emzirirken oturuyorsun ya diyor . Az kaldı su 3 ay bitsin râhatlarsin deyip duruyor. Iki güzel laf söylese azıcık motive2 etse aslında her şeyi daha mutlu yapicam ama yok yani . Tek bende değilmiş bu dert çoğumuz da var sanırım. Allah bu erkeklerin kalbine merhamet etsin.Ağlayınca beni teselli ediyo benle ilgileniyo ama bebekle yok
53 günlük 8. Haftanın sonundayız. 8. Hafta atak yazıyordu internette. Bir de 12de varmış
Canım Allah şifa versin inşallah çabucak geçsin
Aynenn yaa benimki de böyle. İlk çocuk bu tecrübem yok sonuçta deneye deneye yöntemleri öyle buluyorum. Yoksa bebek şöyle yapınca susar diye kural var sanki sen de dene yani babalık yap diyorum. Ama anlasaa
Ben de emzirirken bakıyorum itmeye başladıysa, memeyi bırakıp sonra saldırır gibi emiyosa anlıyorum gaz var. Bıraktırıyorum memeyi gaz çıkartıyorum sonra veriyorum memeyi bazen almıyo bile. Yani sorun doymaması değil gaz oluyo
Aynen çok yıprandık ve full evdeyiz havalar da kötü kapı önüne bile çıkılmıyor bebekle bunaldık. Bir anlasalar. Diyorumki kendimi inek gibi hissediyorum, vücudumu beğenmiyorum, dip boyam gelmiş saçlarım aşırı uzamış itici geliyorum kendime bunları dyorum insan bir moral verir bana normal aşkım geçecek diyo
seninki alfa o zaman yuuh.. bi de çocuk aileyi bağlar diyolarEn azından seninki salonda yatmış. Bizimki bizi salona gönderiyo. Kendisi koltukta uykusunu alamıyormuş.
Çocuk olunca çoğu ailede karı koca ilişkileri değişiyor sanırım
Benim eşimde hamile kalmadan önce her sabah uyanınca sarılırdı seni özledim diye, şimdi yatmaya giderken haber bile vermiyo bırak sarılmayı. Bunun nedeni ne cidden psikolojik bişi miHiç mutsuz anının resmi var mı sosyal medyanda ordaki hayatlar da inan bizimkiler gibidir. Hergün işten gelip sarılan koca, ilk çocuk doğar doğmaz bıraktı bu huyunu. insanbuL un dediği gibi telefonda, ordan kalkınca kurduğu cümleler kısıtlı komutlar cidden
AYnen bnimkise ne hamikelikte ne lohusalıkta.. annem geldi yardıma onun yanında bile alttan almadı bende en son carladım.. insanı hayattan soğutuyorlarHerkes mi böyleymiş, valla çok şaşırdım ben sosyal medyada orda burda görüyorum çok anlayışlı eşini yere göğe sığdıramayan adamlar. İnsan kendini değersiz hissediyor gercekten. Bide ne hamileyken ne lohusayken hiç alttan almadı eşim, bu kadın hassas çenemi kapatayım demedi. Çok hayal kırıklığına uğradım
Carlayınca düzeldiuse ne güzel. Benim de annem geldi yardıma kadını istemedi kovmaktan beter etti. İçine seytan kaçmış gibi davranıyo, çocuğu ben doğurdum lohusa depresyonuna o girdi hamileyken de o hamile gibiydi ben alttan alırdımAYnen bnimkise ne hamikelikte ne lohusalıkta.. annem geldi yardıma onun yanında bile alttan almadı bende en son carladım.. insanı hayattan soğutuyorlar
Ben biraz örf adetten olduğunu düşünüyorum öyle görmüşler, çocuk yanında anne sevilmez, öpülmez. Bilinçaltı işliyor işte... Eşim iki çocuk olunca mecbur yardımcı olacak bakımında , ediyor da. Seviyor da ama göstermemesi benim de handikapım.Benim eşimde hamile kalmadan önce her sabah uyanınca sarılırdı seni özledim diye, şimdi yatmaya giderken haber bile vermiyo bırak sarılmayı. Bunun nedeni ne cidden psikolojik bişi mi
Yok cnm onun düzelmesi 1/2 gün sonra içindeki şeytana geri dönüyo.. valla aynı canım aynı bende öyleee.. depresyona girmeye vaktim bile olmadıCarlayınca düzeldiuse ne güzel. Benim de annem geldi yardıma kadını istemedi kovmaktan beter etti. İçine seytan kaçmış gibi davranıyo, çocuğu ben doğurdum lohusa depresyonuna o girdi hamileyken de o hamile gibiydi ben alttan alırdım
Ayy bilmiyorum ki, eşimin telefon ekranında senelerdir tek benim fotom var bebek doğar doğmaz kaldırmış kızımı koymuş. İnsan ikimizi koyar bari İnş canım ailemle arası Düzelir yoksa bu iş boşanmayla bitecekBen biraz örf adetten olduğunu düşünüyorum öyle görmüşler, çocuk yanında anne sevilmez, öpülmez. Bilinçaltı işliyor işte... Eşim iki çocuk olunca mecbur yardımcı olacak bakımında , ediyor da. Seviyor da ama göstermemesi benim de handikapım.
Bu arada bi kaç arkadaşımın eşi kayınvalidesine karşı senin eşin gibiydi. Sonra aman yarabbim kızlar üvey, damatlar oğul oldu. İnşallah siz de orta yolu bulursunuz, ailesel huzur cidden önemli ilişkide.