2021 Şubat Anneleri

Yok canım sadece anne sütü veriyorum

Arkadaşlar verem aşısından sonra uyku problemi ve huzursuzluk yaşadınız mı? Bu saat oldu uyumadı. Gazdan mı aşıdan mı bilemiyorum. Eli ayağı durmuyo uykusu var dalamıyor

Aynen genzinde balgam var gibi tam bi acilmiyo, ustunu incelttim hemen, ins daha iyi olur tesekkurler hepinize

Bebegini takip et cnm burnu usuyosa vs o zaman kalinlastirirsin. Mesela burdaki arkadaşlar zibin harici tek kqt gerekirse yelek giydirmisler ama benim.bebegimin bacaklqri uçuyor mesela ben sifir kol zibin altina uzun ayaklı pijama ustune takim veya tulum giydiriyorum ara ara vucudunun isisina bakatsin ama yazdigin seyler cok kalin olmus tikanmasi ondsnds olabilir serum fizyolojigi burnu acilsin diye gunluk kullanabilirsin illa her seferinde cekmek zorunda değilsin tikanikligina fayda eder

Arkadaşlar verem aşısından sonra uyku problemi ve huzursuzluk yaşadınız mı? Bu saat oldu uyumadı. Gazdan mı aşıdan mı bilemiyorum. Eli ayağı durmuyo uykusu var dalamıyor
Kızımda ilk öyleydi, ilk kez şurup vermiştim

Benimde 2 gündür gögsümde ağrı vardı önce ucundan dolayı felan diye düşündüm bugun artık dayanamadım göğsüm şişmişti bebişte emiyo aslında mastit düşünmedim göğsümü sağıp bepantenle ucunu ve komple göğsüme masaj yaptım sonra tekrar sağdım hala ağrı vardı sıcak suyla bez koydum sonrada sıcak su torbasını göğsüme koydum şimdi o sertlik gitti ağrı hafifledi.. her yerim ağrıyo masaja ihtiyacım var :) bi de kocaya.. eşim hiç bir şekilde yardımcı olmuyo yardımcı olmayı bırak arkasını bile toplamıyo.. gece evi topluyorum telefonla oynuyo tüm gün bebeğin sorumluluğu bende Zaten uykum yarım insan bi yardım eder o da yok

Allah yardımcın olsun yardım alabilceğin kimse yok mu?

Canım aynı benimki öyle yaa. Çocuk ağlıyo kucağına alıp susturmuyo. Ben duştayım çocuk katılcaktı artık. Yok ben beceremem yok çok küçük hassas ben alamam sinir bozucu

Ateş yok. Vermelimiyim? Gerçi evde calpol de yok eşime aldırsam mı
Bildiğin halin dışında bi huysuzluksa, geçmiyorsa 1 2 saate 1 çay kaşığı verebilirsin. Veremden sonra ben huysuzluk durumu ateş yaşamadım. Ama bağırsakları etkiledi 6kez su gibi kaka yaptı o gün. Diğer 2. Ay aşısında sorun yaşadım bacakları şişti, boncu boncuk ağladı susturamadım ateş olmasa calpol verdim. Çünkü sadece ateş düşürücü değil, ağrı kesici de aynı zamanda.

Kesinlikle katılıyorum sana oğlum daha vurulmadi ama kızımı hatırlıyorum bu bu asırda birde yaşında çok sancilanmisti. İlacın bence tam manası bilinmiyor ağrı kesici özelliği daha ön planda aslında. Aşıdan önce ağrı kesici verenleri düşününce bence bu gayet mantıklı

Arkadaşlar hepiniz benden kalın giydiriyormuşsunuz onu anladım :) ilk ay iki kat giydirdiğimden isilikler egzamaya döndü diye düşünüyorum sıcağın etkisi oldu egzamada. Sonrasında tek kata düşürdüm. Külotlu çorap, yelek felan giydirmiyorum. Tabi ev ısısı da etken giydirmede. Erkek bebeği çok terliyor sıcağı hiç sevmiyor. Serinden çok rahat uyuyor yavrum.

Ben de giydirmiyorum cnm. Sadece çıtçıtlı atlet kolsuz bir de tulum. Ben çok üşüyen bir tipim oğlumla eşime göre bakıp giydiriyorum

E 2 kat giydiriyorsunuz ben de öyle giydiriyorum. Duruma göre bazen penye yelek mesela şuan sıfır kollu çıtçıtlı badi var üstünde de tulum var. Bir de daha 2 aylık olmadık ama 0-3 aylık yazan kıyafetler küçük gelmeye başladı daha giydirmediğim kıyafetler vardı bir baktım küçülmüş biz galiba atak haftasındayız iki gündür dalamıyor uykuya kucağımda uyuyo yatırınca uyanıyo normalde böyle değildi

Bu atak haftaları nasıl hesaplanıyor? Mesela 5.hafta atak haftası diyor. 35-42 günlük olduğu zamanı mı baz alacağız yoksa 28-35 günlük olan kısmı mı? Bu hafta kızım gündüz nerdeyse hiç uyumadı. 36 günlük oldu. Atak haftasını geçtik mi yoksa bu fragman mıydı

Benim ev 25 derece falan. İçine kolsuz zibin, alt(patiksiz) ve üst giydiriyorum. onlarda ince. Birde ince çorap. Emerken bile kafası terliyor

Bizimde Kıyafetler küçük geliyor. 3_6 ay bile zorluyor bazen. Arada 6_9 ay giydirdiğimden oluyor. Çok minik yapıyorlar kiyafetleri.

Bende de olmamıştı ama dayanamamistim çok kıpır kipirdi.

Ateş yoksa v
Vermene gerek yok bence

Gecemiz kötü geçti evde calpol olmadığı için veremedim. Az önce aldım eczaneden. Duruma göre bakıcam. Dün gece ki hali gerçekten aşıdan kaynaklıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…