2021 Şubat Anneleri

Canim o dogumdan önce girdi lohusa depresyonuna sizide sokar yakında dikkat edin
Cok komiksin hem benimle konusmak istemeyip hem benim yazdigim yere gelip boyle yazarak polemik yaraymaya calisan sensin muhatap olmak istemiyorsan olma.hicbiryerde yorumuma yorum yapma

Son düzenleme:
Canim o dogumdan önce girdi lohusa depresyonuna sizide sokar yakında dikkat edin
Siz ne yaşadınız böyle? Bir insan burda soru soruyor. Rahatsız olsak cevap verilmez, görmezden gelinir. Böyle bir sitede nasıl bişey yaşadınız anlamıyorum bana tuhaf geliyor. Evet arkadaş çok panik farkettik rahatlatmaya çalışıyoruz da bizi neden kötü etkilesinki

Onlarin bana ayri bir garezi var gercekten de .. evet ilk bebegim cidden bilgisizim panik oluyorum hemen birde surekli ayni seyleri soruyorum istemsiz oluyor yoksa yazilanlari dikkate almamak degil lütfen kimse yanlis anlamasin beni sadece çözemedikçe ayni seyleri yazio yazip duruyorum yoksa dikkate almayacaksam burda neden yardim isteyip sorup durayım surskli .
Rahatszlik vermek polemik yaratmak gibi bi amacim hicbi zaman yok .. cok sagol cnm

Benim derdimde gaz ile doymuyo arasi bu ikisini bazen karistiriyorum anlamıyorum çözemiyorum..
Cok Sıkıntılı bu emme.olayim dogdugu gunddn beri
Çözemedim gitti
Sadece biraz daha sakin ol bak ben 63 gündür uykusuzum tek olmadığını bil ve sabır dile kendince uyutma yolları dene annende de kalacaksan kal biraz toparlanana kadar

Cunku biz ona kac kere uzun uzun cevap verdik yazdık o asla bizi ciddiye alıp cevap vermedi sonra aynı şeyleri tekrar tekrsr sordu surekli bunalıma soktu kendini biz anlatmaya çalıştık anlamadı kafasını kilosuna takti evine takti ya sorduğu sorular normal mi geçen ilişkiye girerken bebek ağlarsa naparsiniz diye sormuş birda arada buraya gelip okuyoruz bilgi almak için şimdi depresyonda olan bebeğiyle uğraşan insan ilişki mi düşünür buyurun cevap vermeye devam edin daha sonra anlarsınız ne demek istedigimizi

Hic doyamadığı oluyomu peki cnm ?
Bi memeyi verdik diyelim hala istiyorsa diğer memeye geçtikten sonra memede huzursuzlanıyorsa doyamadığını anlarım ve bu şekilde bi ölçek mama veriyorum öyle durumda. Bu aralar doyuyor maşallah süte bağlı süt çoksa doyar zaten. Doyma veya gaz problemi yok çok şükür de Bizim daha çok uyku problemiziz var..

Her bebek farkli, 30 dk emzirdim diyen arkadaslarimi tebrik ederim, en fazla 15 dk emer 48 gunluk bebegim, genelde 5 yada 10dk emer birakir, hic mama vermedim, surekli meme verdim uyanik oldugunda memeyi birakinca zorlamadim bende, kac cc ,ml icti hicbir fikrim yok, gece emzirmek icin uyandirmam, ilk ay kontrolunde 1100gr almisti, 2. Ay kontrolune henuz gitmedik, uyku duzenimizde yok evde farkli 3 besik, 2 ana kucagi , 1 salincagimiz var ama kucukhanim kucakta uyuyor saatlerce uyur ama bazen yorulup birakinca uyanir hemen

Cok komiksin hem benimle konusmak istemeyip hem benim yazdigim yere gelip boyle yazarak polemik yaraymaya calisan sensin muhatap olmak istemiyorsan olma.hicbiryerde yorumuma yorum yapma
Bizden önce doğum yapmış kişilerden deneyim almak için bakiyorum ama her yerde senin mesajın yardımcı olacagimi biksem inan yazarım ama asla anlamıyorsun mavi bebek bu uyumicak gazı olcak zorlancaksin ne bekliyodun ki bu kadar dertleniyosun hepimizin ki uyumuyo biraz araştır arkadaşlar burda rahatlatmak için yaziyo sana sen hala aynı şeyleri soyluyosn demekki herkes aynı şeyi yasiyomus diceğin yerde

Sıkı takipcimsin masallah bbunlar seni ilgilendirmez benimde minik bebeğim ve sorularım var burda sen insanlari kiskirtamazsin bu sekilde davranarak yaptigin dogru degil burda yardim alma amacıyla yaziyorum yorumlarımı yapiyorm bu sekilde davranarak bana yardımcı olmaya calisan insanlari etkilemeye hakkin yok bu yaptigin kötülük..
Ayrica tekrar tekrar soruyor olmam dikkate almamaktan degil sorunu çözemeyip panik olup o yuzden tekrarlamamdan kaynaklaniyor .. neyse daha fazla yazismayalim zaten ikimizde birbirimizle muhattap olmak istemiyoruz

Keşke bizimki de bıraksa 2 saat tutsam 2 saat kalır memede burnunu sıkarak zor söküyom memeden

Hanımefendi 1 yıla yakın sürekli aynı şeyleri duyduk evi ,bitmeyen parası ,kilosu sürekli iyi niyet halindeyken bir arkadaşımızın kanaması oldu ve görüp hala kendi derdine devam etti her seferinde yapmayacağını söyleyip dalga geçer gibi devam etti kendilerinin lüzumsuz muhabbetlerine bakabilirsiniz kendi adıma 1 yıl dayanabildim siz sabırla aynı sorularına cevap verip bize insanlık dersini verirsiniz umarım keyifle izliyor olucam hayırlı günler dilerim

Ben sorunları çözemeyince panik oluo tekrar tekrar soruyorum kimseyi dikkate almamakla ilgisi yok belki sizde o yuzdsn beni yanlis anladiniz yoksa sandiginiz gibii kotu niyetli bi insan degilim ben bu kdr nefret edecek anlamiyorum gercekrsn artik üzülüyorum bu sizin davranislarinizdan bu kadarini hak etmiyorum ben bence sende dusun bu kadar gelip burdada insanlari kiskirtcak sekilde yorum yapmanı saglayacak hicbi kötülük yapmadım size yada sana bu durumu artik tatliya baglaayalim istiyorum muhattap olmayacaksak yine olmayalim ama.kotude olmayalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…