2021 Şubat Anneleri

Keşke bizimki de bıraksa 2 saat tutsam 2 saat kalır memede burnunu sıkarak zor söküyom memeden 😂😂
Ayy ne guzel ya bazen gece farkinda degil birakmaz memeyi, derim simdi kusacak cok emdi, dedigim gibide olur emdiklerinin hepsini cikarir, kusma huyu cok kotu, butun ust basini degistirmek gece gece yoruyor

Bak buradakiler beni bilir seninki yine 1 saat uyuyomuş benimki doğdu doğalı beşikte uyumadı beşik tox tuttu 😂😂 sabah 6 gece 11 full kucakta. Aakin ol büyüyüp sana gülünce oyuncu olunca daha sakinleşyo 40 ı bi çıksın 50-55 günlük olunca toparlar
Tamam canım çok sagol yorumlarin ve yardımların için

Hanımefendi 1 yıla yakın sürekli aynı şeyleri duyduk evi ,bitmeyen parası ,kilosu sürekli iyi niyet halindeyken bir arkadaşımızın kanaması oldu ve görüp hala kendi derdine devam etti her seferinde yapmayacağını söyleyip dalga geçer gibi devam etti kendilerinin lüzumsuz muhabbetlerine bakabilirsiniz kendi adıma 1 yıl dayanabildim siz sabırla aynı sorularına cevap verip bize insanlık dersini verirsiniz umarım keyifle izliyor olucam hayırlı günler dilerim ☺️
Beni goz ardi edebilirsin yorumlarımı okumak istemiyosan polemik yaratmana gerek yok

Ben sorunları çözemeyince panik oluo tekrar tekrar soruyorum kimseyi dikkate almamakla ilgisi yok belki sizde o yuzdsn beni yanlis anladiniz yoksa sandiginiz gibii kotu niyetli bi insan degilim ben bu kdr nefret edecek anlamiyorum gercekrsn artik üzülüyorum bu sizin davranislarinizdan bu kadarini hak etmiyorum ben bence sende dusun bu kadar gelip burdada insanlari kiskirtcak sekilde yorum yapmanı saglayacak hicbi kötülük yapmadım size yada sana bu durumu artik tatliya baglaayalim istiyorum muhattap olmayacaksak yine olmayalim ama.kotude olmayalin
Benim kimseyle problemim yok kimseyide kiskirtmiyorum olanı söylüyorum ortada panik olacak bi durumda yok annende kalma fırsatın var kal değerlendir yada kalma git evine sen hemen her şey.olsun istiyosun hepimiz zorlanıyoruz ben 1 hafta sonra yalnızdım bide cocugum var evde senin kadar panik yapmadım bunalıma girmedim yazılanları ciddiye al çözüm istiyosan daha da yazmıyorum artık hadi iyi aksamlar

Benim kimseyle problemim yok kimseyide kiskirtmiyorum olanı söylüyorum ortada panik olacak bi durumda yok annende kalma fırsatın var kal değerlendir yada kalma git evine sen hemen her şey.olsun istiyosun hepimiz zorlanıyoruz ben 1 hafta sonra yalnızdım bide cocugum var evde senin kadar panik yapmadım bunalıma girmedim yazılanları ciddiye al çözüm istiyosan daha da yazmıyorum artık hadi iyi aksamlar
Tamam

Beni goz ardi edebilirsin yorumlarımı okumak istemiyosan polemik yaratmana gerek yok
Tamam olur polemik yaratmayı benden iyi bilirsin birşey yokmuş gibi cekilirsin ama bakalım ne kadar dayanacaklar görücez Nisan annelerinden kovuldun yetmedi marttan kovuldu yetmedi birde nasıl cambazsan herkesi kendine inandırıp gene kapı dışı oluyorsun şu önceden yazdıklarını biri merak edip baksa zaten nedemek istediğimizi anlayacak sende biliyorsun bunu iki göze girmek için sana yardıma gelen ablana kadar laf edip mazlum ayağına yatıyorsun ALLAH akıl versin sana mavicim eşine sabır hayırlı akşamlar

Sen gercek misin gercekten ?
jeli tutamadın dimi🤣🤣 inan benimde içim şişiyor okurken ama napim bizden önce doğum yapanlardan biseyler öğrenirim umuduyla okuyorum.
ilknurrr22 ilknurrr22 S Sogancucugu kızlar bosverin boşu boşuna banlanmayin, hepimizin kanayan yarası biliyorum ama napalım yapacak bisey yok bari size zarari olmasın.

jeli tutamadın dimi🤣🤣 inan benimde içim şişiyor okurken ama napim bizden önce doğum yapanlardan biseyler öğrenirim umuduyla okuyorum.
ilknurrr22 ilknurrr22 S Sogancucugu kızlar bosverin boşu boşuna banlanmayin, hepimizin kanayan yarası biliyorum ama napalım yapacak bisey yok bari size zarari olmasın.
İnsan kendisini tutamıyor ki..nereden faydalansak diye girse karşımıza çıkıyor isim değişmiş bide ama yazılanlardan kim olduğunu anlamak mümkün oluyor.Hamileliğimiz boyunca negatiflik yükledi hep üzerimize insan artık bu tavırları tekrar görünce rahatsız oluyor direkt.Biz bir seneye yakın dayandık yine sabırlıyız nisan anneleri hemen pes etti.Bakalım burası ne kadar dayanacak.

Sende mi burdasin🤣🤣 valla ben dedim diyecegimi

Kızlar kızımın dilinde pamucuk olmuş :KK43: karbonatlı su yapcam başka önerisi olan var mı
Geçirmiyo o boş yere yapmaa mikostatin damla var dilinin üzerine damlatiyosun yinede doktoruna soyle oyle kullan emmesini etkiler ememez her seferinde göğüslerini de sil.pamukcuk geçene kadar tekrarlamasin

İnsan kendisini tutamıyor ki..nereden faydalansak diye girse karşımıza çıkıyor isim değişmiş bide ama yazılanlardan kim olduğunu anlamak mümkün oluyor.Hamileliğimiz boyunca negatiflik yükledi hep üzerimize insan artık bu tavırları tekrar görünce rahatsız oluyor direkt.Biz bir seneye yakın dayandık yine sabırlıyız nisan anneleri hemen pes etti.Bakalım burası ne kadar dayanacak.
Kesinlikle katılıyorum bende rahatsız oluyorum gerçekten çok sabrettik maalesef bir türlü vazgeçmiyor sorduğu sorulara verilen cevapları ciddiye almadığı gibi ona yapılan eleştirileri de ciddiye almıyor şaşırdık mı tabi ki hayır 😁bu arada sen hiç yazmadın doğumun nasıldı inşallah bebiş de sende iyisinizdir.

Şubat anneleri de bize kızmasın kocaman topikte ona anlayış gösterecek kimse kalmadı hepimiz dolduk ona karşı. Bir iki kişi olsa belki haksız görürdüm ama hepimiz isyan ettik burda da karşımıza çıktı ondan tepki gösterdik yoksa sessiz sessiz okuyorduk.

Evet gecmiyor depresyonum mlesef
Ilk 2 ay depresyonla geçiyor maalesef canım benim bebeğim erken doğdu suan 3 buçuk aylık özellikle ilk 40 gün her akşam olduğunda agliyordum tek başına bakmak çok zor geliyordu ama alisiyorsun zamana o yüzden vesveselere kulak verme elbet alisacaksin düzenini bozma evinde dur senin için güzel olur inşallah hersey

Geçirmiyo o boş yere yapmaa mikostatin damla var dilinin üzerine damlatiyosun yinede doktoruna soyle oyle kullan emmesini etkiler ememez her seferinde göğüslerini de sil.pamukcuk geçene kadar tekrarlamasin
Tesekkür ederim Bi doktoruma da sorayım. Açıkcası göğüs temizliğine çok dikkat etmiyorum, uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorım poposu için. saf su ve pamuk diyo onla silsem emerken sıkıntı olur mu acaba

Tesekkür ederim Bi doktoruma da sorayım. Açıkcası göğüs temizliğine çok dikkat etmiyorum, uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorım poposu için. saf su ve pamuk diyo onla silsem emerken sıkıntı olur mu acaba
Cok mecbur kalmadıkça onla silme bence gunduz bi pamukla sil gece silmesende olur ara ara yikayadabalirsin goguslerini

Kesinlikle katılıyorum bende rahatsız oluyorum gerçekten çok sabrettik maalesef bir türlü vazgeçmiyor sorduğu sorulara verilen cevapları ciddiye almadığı gibi ona yapılan eleştirileri de ciddiye almıyor şaşırdık mı tabi ki hayır 😁bu arada sen hiç yazmadın doğumun nasıldı inşallah bebiş de sende iyisinizdir.

Şubat anneleri de bize kızmasın kocaman topikte ona anlayış gösterecek kimse kalmadı hepimiz dolduk ona karşı. Bir iki kişi olsa belki haksız görürdüm ama hepimiz isyan ettik burda da karşımıza çıktı ondan tepki gösterdik yoksa sessiz sessiz okuyorduk.
İyiiyiz canım çok şükür herşey yolunda gitti bebişte iyi analık safhasına geçtik işte gazdı memeydi 🤣siz nasılsınız?

Kızlar benim memelerde küçük kitleler var elime geliyor yeni çıktı
çocuk doktoruna gittiğimde önemli bir şey olabilir genel cerrahi ye git dedi ama vakit olmadığı için şu an gidemiyorum sizce önemli bir şey midir başına gelen var mı böyle bir durum
Memesinde sertlik hisseden var mı?

X