Benim bebiş de öyle fazla emse kusuyor, 10dkdan fazla tutamıyorum memede o yüzden.Ayy ne guzel ya bazen gece farkinda degil birakmaz memeyi, derim simdi kusacak cok emdi, dedigim gibide olur emdiklerinin hepsini cikarir, kusma huyu cok kotu, butun ust basini degistirmek gece gece yoruyor
Emzirirken öyle oluyo emerken sert yerleri ovalayrsk emzirMemesinde sertlik hisseden var mı?
Geçmiş olsun süt bezleri şişmiş olmasın mastit yüzünden. Var mı gögüs uçlarında yaranı?Memesinde sertlik hisseden var mı?
Öyle yapıyordum geçiyordu ama şimdi geçmiyor biraz da sızlıyor ucuEmzirirken öyle oluyo emerken sert yerleri ovalayrsk emzir
Sağol canım ucunda yara yok ama sağ mememde iğne batar gibi sızı oluyor bazen.bu mastit mi demek acabaGeçmiş olsun süt bezleri şişmiş olmasın mastit yüzünden. Var mı gögüs uçlarında yaranı?
Hepimiz öyleyiz canım sabah 7 de başlayıp gece 11 e kadar hep koşuşturma içindeyizAyy ben iyiyim iyiyim şükür de oğulcuk tüm vaktimi alıyor bir tek ben mi böyleyim?
Acaba mantar mı oldunuz bebeğinizde pamukçuk var mı ?Sağol canım ucunda yara yok ama sağ mememde iğne batar gibi sızı oluyor bazen.bu mastit mi demek acaba
Sonuna kadar emsin bence faydalı kısmı alıyor diğer kısmı kusuyormuş, bemim kızım her emzirmeden sonra kusuyor sorun yok dedi doktorumBenim bebiş de öyle fazla emse kusuyor, 10dkdan fazla tutamıyorum memede o yüzden.
Mantar mı pamukçuk yapıyoHepimiz öyleyiz canım sabah 7 de başlayıp gece 11 e kadar hep koşuşturma içindeyiz
Acaba mantar mı oldunuz bebeğinizde pamukçuk var mı ?
Ateşin var mı bebek emince arkasından sağ belki tam bosaltamiyodur mastitte goguslerin semsert olur bebek ememez bile sertlikten süt kanalları tıkanır onu sagarak emzirirek açman lazım dikkat et ateş te yaparÖyle yapıyordum geçiyordu ama şimdi geçmiyor biraz da sızlıyor ucu
Canım gögüs sızlıyorsa ucunun içerisindede yara olabiliyor. Mastit, gögüs ucundan içeri bi mikrop geçmesi sonucu oluyor. Düzensiz emmelerle süt birikiyor, annelerimiz de düğüm der bu duruma ya da süt kırılması. İleri safhada ateş yapar. Dokunduğunda ağrılı şişeler hissedersin gögsünde. Ben buz torbasıyla masaj yapıp elimle o bölgeyi iyice bastırıp akıtıyordum sütü. Emzirme dönemi kistik bi durum oluşmaz diye biliyorum hatta bu koruculuğu nedeniyle emzirin diye de tavsiye edilir.Sağol canım ucunda yara yok ama sağ mememde iğne batar gibi sızı oluyor bazen.bu mastit mi demek acaba
Pamukçuk yok,mantar olabilir mi gerçektenHepimiz öyleyiz canım sabah 7 de başlayıp gece 11 e kadar hep koşuşturma içindeyiz
Acaba mantar mı oldunuz bebeğinizde pamukçuk var mı ?
Yok kusmasına rağmen iyi de kilosu 5i geçmişti 2. Ay aşındaSonuna kadar emsin bence faydalı kısmı alıyor diğer kısmı kusuyormuş, bemim kızım her emzirmeden sonra kusuyor sorun yok dedi doktorum
Valla sağoyorum masaj da yapıyorum gitmiyor sertlik biraz daha deneyeyim bakalımAteşin var mı bebek emince arkasından sağ belki tam bosaltamiyodur mastitte goguslerin semsert olur bebek ememez bile sertlikten süt kanalları tıkanır onu sagarak emzirirek açman lazım dikkat et ateş te yapar
Ben de ilk başta süt kanalı tıkanıyor herhalde diye düşünüyordum önceden masajla sağıyordum geçiyordu şimdi geçmiyorCanım gögüs sızlıyorsa ucunun içerisindede yara olabiliyor. Mastit, gögüs ucundan içeri bi mikrop geçmesi sonucu oluyor. Düzensiz emmelerle süt birikiyor, annelerimiz de düğüm der bu duruma ya da süt kırılması. İleri safhada ateş yapar. Dokunduğunda ağrılı şişeler hissedersin gögsünde. Ben buz torbasıyla masaj yapıp elimle o bölgeyi iyice bastırıp akıtıyordum sütü. Emzirme dönemi kistik bi durum oluşmaz diye biliyorum hatta bu koruculuğu nedeniyle emzirin diye de tavsiye edilir.
Bizden geçip bebeğe pamukçuk yapabilir ondan da bize geçip mantar yapabilir diye biliyorum. Bir doktora danışın ilaç verir belki bende haftaya aşıda sorucam.Mantar mı pamukçuk yapıyobenim kızımın dilinde var biraz
Şişlik mantardan olabilir mi bilmiyorum ama göğüs ucu batması mantardan olabilir. Şişlik süttense birkaç zaman sürebilir emerken de sıvazlayın yada sağarken öyle öyle yumuşarPamukçuk yok,mantar olabilir mi gerçektendoktora gideyim diyorum hiç vakit yokki of
Yetersin mecbursun bir kere. Kolay değil ama gelirsin üstesinden. Yavaş yavaş uykusu düzene girdikçe çayını da içeceksin filmini de izleyeceksin.Hep annem eşimin annesi geldi sağolsunlar bebeğe pek bakamadılar ama evi barkı çekip çevirdiler yemeğimi falan yaptılar amcak bu haftadan sonra herkes gidiyo e benim de tek başıma yetmem gerekiyo nasıl olacak bilmiyorum tabi
Çok geçmiş olsun. Hafif atlatırsınız umarım. Kuzularınıza hiç bulaşmadan çıksın gitsin evinizden inşallah.Pozitif çıktık ben de eşim de çocuklardan korkum biraz.. biraz da yetişemiyorum durumu var aksam saatlerindeki gaz sancıları zorluyor yine ama sağlık olsun diyorum.. çok teşekkür ederim mesaj içininşallah kolayca atlatırız herkese şifa olsun
Himm ya burda çocuk doktoru yok merkezde var orası da uzak her dk gidemiyorum aslında kızımda kabızlık sorunu hiç olmadi bu kızım bana çekmişArkadaşım benim ilk bebeğim prematüreydi. Doktor ne derse onu alırdım damladan inanır mısın 4 tane falan bitirdim, bana göre beş kuruş faydası olmadı. Zeytinyağı konusuna gelince yine o bebeğim zamanında bana günde 5 tane bir çay kaşığı verebilirsin demişlerdi.
Şimdiki oğlumda da sarılık çıktı günde 3 kez mama ver dedi doktor bağırsakları hemen alışamadı o yüzden yine aynı doktor mamaya bir çay kaşığı zeytinyağı koy diye söyledi.
Gazdan canim mamayı verince üç kere gak diye ağızdan gaz çıkarmaniz lazım 3 kere çıkarmadan yatirma uyumuyo lar çünkü gazdan dolayı tekrar uyaniyorlarNe gece uyuyor ne gunduz surekli agliyo saat basi kalkiyo neden bi anlasam