- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
Emzirdikten sonra sutu sagiyorum cunku bazen asiri yoruluyorum uykusuz kaliyorum sut azaliyo bunuda emip emip hala aglayarak ellerini emmesinden anliyorum ama tek gogus 15.dkka filan emziriyorum sonra ac oldugunu yani ve o emzirdikten sonra sagdigim sütlerin birikimini o sutum azaldiginda yetmediginde ona vermek için mama vermemek için..Benim anlamadığım senin sütün varsa doyasıya emzirmeyip niye sağıyorsun hem kendine gereksiz süt yüklüyorsun hemde bebeği biberona alıştırıyorsun. Bebek demekki biberonla meme arasında kalıp memeyi tam kavrayamıyor hepsini çekemiyor . Bide sütün olduğu halde mama veriyorsun ? ( sağdığına göre çok var diye bu yorumu yapıyorum yoksa süt olmazsa tabiki mama verilir ) . Bence bebeğini çok ve düzensiz yediriyorsun o da rahatsız oluyor . Bir doktorunla görüş mama durumunu bence sor gerek yok gibi duruyor . Sütünü de seni rahatsız etmezse sağma bence sürekli emzir sütü memeden alsın biberonu unutsun . Bide uyumuyorsa uyumaz nedeni yok bebek bu benim oğlum da en fazla 1 saat uyuyup kalkıyor ama bezleri dolu memeyi emiyor o yüzden rahatım uyansın semde sev vakit geçir böyle düşün . Doyup doymadığını da bezlerinden anlarsın kaka yapar günde 4-5 kere dolu dolu çiş yapar .
Napicagmi bendr sasirdim sagmayip emzirincede saat basi uyaniyor dedim acaba yarim yamalakmi.doyuyor 60.cc yediriyorum 1 saat sonra tekrar uyaniyor..
Ozellikle bugun mahvoldum zaten.
Keske.sadece emse ugrasmasam biberondu bilmemneydi mamaydi ..
Bazen hic sagmiyorum ama yinede emdikten sonra ya 1 saate geri uyaniyo yada acliktan cigiriyo sut yetmiyo sanrm
Gecende bole dusunup emzirmeden önce sagdim ne kdr sut var anlamak icin 80 cc geldi acaba azaldimi napicm.blmyrm