O iyi geliyo hamdolsun ağlayıp katılan bi çocuk değil hep kitap okuyorum şarkı söylüyorum gülüyo karşılık veriyo kahkaha atıyo ama velet hep kucakta gündüz bel fıtığım azdı kollarım gitti bacaklarım koptu
Ben de yanlış anlaşılmayayım diye başıma geleni aktardım. Hala öncesinde verin diyen asmler mevcut, 1. Ay aşısında biri yazmıştı buraya, ama dediğiniz gibi artık tavsiye edilmiyor öncesinde calpol verilmesi. Bir hafta önce 2. ay aşılarında iki bacak da balon gibi şişti, katıla katıla ağladı, saatlerce susturamadığımdan verdim calpol, yine aynı olursa vericem. Yoksa ben de ateşin direnci arttırdığını düşünüyorum. İnşallah sorunsuz atlatırım, atlatırız.Aşı ve calpol konusu açılmis bir hemsire olarak size nacizane fikrimi soylemek istiyorum.Aşıdan once calpol verilmeyi cogu doktor hakli olarak hos karsilamaz.ates vucudun savas mekanizmasidir.siz baskilamis oluyorsunuz.ufak ates bebislere hicbirsey yapmaz emin olun.ates 37.5 gordunuzmu vermeniz taraftarindayim.ki her asi her bebege ates yapacak diye birsey yok.oglum 13 aylik su zamana kadar hicbir asi ates yapmadi.tabii bu sizin bebeklerinizin ates yapmayacagi anlamina gelmez ama en azindan biraz bekleyin asiya gitmeden ilaci dayamayin o kucucuk bedenlere lutfen
Yapan kisi ilaci hizlimi verdi acaba biraz? Yine o an olamadigim icin birsey diyemem ama genellikle sisme ilacin hizli verilmesinden kaynaklaniyor.tabikide gerekli oldugunda vericez onlar bizim kurtaricimiz hele ki dis doneminde :)Ben de yanlış anlaşılmayayım diye başıma geleni aktardım. Hala öncesinde verin diyen asmler mevcut, 1. Ay aşısında biri yazmıştı buraya, ama dediğiniz gibi artık tavsiye edilmiyor öncesinde calpol verilmesi. Bir hafta önce 2. ay aşılarında iki bacak da balon gibi şişti, katıla katıla ağladı, saatlerce susturamadığımdan verdim calpol, yine aynı olursa vericem. Yoksa ben de ateşin direnci arttırdığını düşünüyorum. İnşallah sorunsuz atlatırım, atlatırız.
Olabilir. 1. Ay aşısında problem yaşamadık hatta İkinci çocuğum, hiç bi aşıda böyle Bi durumla karşılaşmamıştım , haliyle de panik oldum. Tırsıyorum yarınki verem aşısından.Yapan kisi ilaci hizlimi verdi acaba biraz? Yine o an olamadigim icin birsey diyemem ama genellikle sisme ilacin hizli verilmesinden kaynaklaniyor.tabikide gerekli oldugunda vericez onlar bizim kurtaricimiz hele ki dis doneminde :)
Benim bağlı olduğum asm, veremi 1 hafta sonra yapıyormuş. Ama genelde 3ü aynı gün yapılıyor.Bu 2. Ay aşısını üçünü birden mi yapıyorlar?
Benim bağlı olduğum asm, veremi 1 hafta sonra yapıyormuş. Ama genelde 3ü aynı gün yapılıyor.
Nasıl Bi çözüm yolu buldunuz, eşimin bu aile nefreti yüzünden boşanma raddesine geldik. Bebeğim küçük bende işe ara verdim diye boşsnmıyorum şuan ama şansını çok zorluyorOkuyunca aklima benim yasantim geldi benim esimde oyle orta yolu bulmaktan usandim.cek got diyemezsin ki annene yardim amacli yaninda cunku.ah bu esler keske evlenmeden once uzerlerinde yazsa bu şu huyu var diye.
Her bebeğin kendine has huyu var demekki, yine de bu zamanlar gececek inşallahBizimkine bütün evreni öldür asla uyumaz kucakta yarım saat hoplayıp zıplıyorum öyöe uyuyo ve kucakta olsa bile oturamıyorum anlıyo sürekli ayaktayım sallıyorum tüm gündüz
Tinlamamaya basladim tamam diyip gecistiriyorum.Nasıl Bi çözüm yolu buldunuz, eşimin bu aile nefreti yüzünden boşanma raddesine geldik. Bebeğim küçük bende işe ara verdim diye boşsnmıyorum şuan ama şansını çok zorluyor
merhaba,rota -memenjit aşısı sağlık bakanlığı aşı takviminde yer almadığı için karşılanmasında sorun oluşuyor özel sağlık sigortasında karşılayan firma var benim çalıştığım firma karşılıyor ancak arada dediğiniz gibi fiyat farkı fazla bu iki aşı için o kadar fiyat farkı ödemeye değer mi bilemiyorum ayrıca şöyle bir durum var diğer aşılarda bu şekilde dönüş alıyorum aile hekiminde olan aşılar hastanedeki aşılardan daha taze çünkü sürekli sirkülasyon var Özel sağlıkta bekleme süresi uygulamaları var ancak tamamlayıcıda yatıs kısmında 3 ay var sadece bu yönden de tamamlayıcı avantajlı burada en önemli olan kızınızı hangi hastaneye götüreceğiniz hastaneye göre planı seçebilirsiniz tüm ayrıntıları ile bilgi almak isterseniz ulaşabilirsinizTecrübeli anneler, kızıma özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırcam arasında baya fiyat farkı var ama tamamlayıcı olan özel aşıları karsılamıyormuş. Rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı gerekli mi, ona göre sigorta paketi seçicem
Merhaba sizin kac kg dogmustu ve ne kdarlik olms suan kacKızlar selam doktora gittik geldik genel muayenesi iyi diyip bricanlıy ve pedifen şurup verdi 5 gün kullan dedi birde içinde cortair bulunan serum fizyolojik hazırladı,genel muayene iyi diyip genzi burnu dolu diye bu kadar ilacı vermek çok mantıksız geldi, 4800 olmuş kilosu geçen aya göre kilo alımı iyi ama doğum kilosuna göre az dedi, bizden böyle
Tecrübeli anneler, kızıma özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırcam arasında baya fiyat farkı var ama tamamlayıcı olan özel aşıları karsılamıyormuş. Rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı gerekli mi, ona göre sigorta paketi seçicem
merhaba , tamamlayıcı sağlık poliçesi : Limitsiz yatarak tedavi teminatı(ameliyat -hastane tedavisi-kemoterapi-radyoterapi-diyaliz-hastane tedavisi-acil-ulaşım-tıbbi malzeme-suni uzuv) + ayakta tedavi(doktor muayenesi-laboratuvar-görüntüleme işlemleri)işleyiş şöyle gidildiğinde dr muayene katılım payı ödeniyor 15-16 tl tetkikler için ücret ödenmiyor bu şekilde yılda 10 muayene hakkı var sgk anlaşmalı hastanelerde geçerli fiyat olarak özel sağlıktan daha uygun hastane ağı yeterli ise makul bir plan. Özel sağlıkta ise yine yatarak teminat var limitsiz ayakta ise kişinin isteğine bağlı limitler belirleniyor veya limitsiz oluyor hastane ağları üst ya da orta segment seçilebiliyor. karşılanmayan durumlar bekleme süreleri ikisinde de var ama süre olarak farklı detaylı bilgi için ulaşabilirsiniz.Benim 1 aylıkken bitti kalamam. Antibiyotiği 5 gün kullandım sadecebaşladım vitamini de devam edebilirsin dedi.
Benimki de bugünlerde sefil uykuyu seviyor gazın çıkartıyorum kolumda bacağımda uyuya kalıyor .uyanmasın dye hareket etmiyorumAma artık her tarafım uyuşuyor v e sonuç olarak akşamları dehşet vücut eklem ağrısı çekiyorum. Yatağına koyduğumun uyanıyor sonra hop sil baştan. Neden böyle ya,eskiden koyardık ne güzel uyurdu
Benim de eşim bugünlerde bunu düşünüyor.bilgi sahibi olursanız paylaşır mısınız?
Gümüş kapaklardan aşırı memnunum göğsüm Bi kere yara olmadıKızlar göğüsleriniz artık acıyor mu? Benimkiler artık acımıyor ama sırf sütyen takınca acıyor. Philips avent göğüs kalkanı kullanıyorum. Artık onları kullanmak istemiyorum çok kaba. Biriken süt içine doluyor o iyi ama eskisi kadar zaten süt birikmiyor. Ne kullanabilirim? Sadece göğüs ile temas ettirmeyecek küçük bişey?