2021 Şubat Anneleri

Amin kuzum sagolasın, ya her ıkız farklı oluyo, bnmkıde tek keseydı ve uc tanesıde ordaydı, kesen tekse tek yumurta ıkızlerı olablr ve buda su demek ıkı tane tıpatıp aynı bebek ve aynı cıns bebek demek, mesela bnmkılerın ucüıde erkekti. Cıft yumurta ıkızlerı var bıde oda cıft kesede olusuyo ve cınsıyet farklı olablıyo, tek kesede gebelık zor tabıkı ama rabbım ıns hayrlısyla sonuna kadr devam ettırır, 2 haftaya hersey daha da net olur canm stresten uzak dur

Hee sen yınede rabbıme bırak en guzelını o nasıp eder. Belkide ıkız degıldır erken dollenmedır ve erkek bebedır, erkklrdede ole oluyo test de koyu cıkıyo betada yuksek cıkıyo, kızımda 2 gun geckmeye negatf cıkmıstı o derece, ama oglum da 3 4 gun vardı pozıtftı ve koyuydu

Ya arkadaşlar ben birşey soracağım
Bende şişkinlik oluyor özellikle bu saatlerde başlıyor folik asit mi yapıyor acaba dedim 2 gündür içmiyorum yine şiştim sabah var mı böyle olan daha önce hiç olmazdı böyle daha 7 gün var adete

Ay deme İki test yaptım koyu çıktı ikisi de. Kan veremedim henüz ama yüksek olunca erkek mi dersin benim iki oğlum var. Bir de sağlıklı kızım olsa Rabbim tattırsa çok isterim ama senin dediğine göre 3.erkek olabilir

Ben hamile kaldığımı şişkinlikten anladım. 3.gebelik olunca biraz bedendeki değişimleri kolay anladım sanırım. Acayip şişkinlik oldu. Şuan biraz daha iyiyim

Ben hamile kaldığımı şişkinlikten anladım. 3.gebelik olunca biraz bedendeki değişimleri kolay anladım sanırım. Acayip şişkinlik oldu. Şuan biraz daha iyiyim
Öylemi diyorsun birinciyi pek hatırlamıyorum şişkinlik olmuşmuydu sabah kalkınca bişi yok akşamüstü şişmeye başlıyorum ama baya 2 aylık gibi oluyor karnım normal mi acaba hiç olmazdı daha önce sen tecrübelisin tarif et rahatsız edici bide nefes alamıyorum

Birde sert oluyor çok şişince

Hemen telaşlanma :) benimde oğlum var çok silik çıkmıştı testte 5.gün kan testinde 75 ti değerim

Olabilirde bakalim her 2 gunde bir caguriyolar gel diye bakiyolar bakalim yarin ne olcak.

Nefes alamayacak kadar değil de baya hissedilir görüntü olarakta bir şişkinlik oldu. Yumurtalıklarım geriliyor hissi de verdi. Her beden farklı belki seninkinde abartılı bir hamilelik belirtsidir bu.

Nefes alamayacak kadar değil de baya hissedilir görüntü olarakta bir şişkinlik oldu. Yumurtalıklarım geriliyor hissi de verdi. Her beden farklı belki seninkinde abartılı bir hamilelik belirtsidir bu.
Bilmiyorum ki sürekli mi oluyor ara ara mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…