Amin kuzum sagolasın, ya her ıkız farklı oluyo, bnmkıde tek keseydı ve uc tanesıde ordaydı, kesen tekse tek yumurta ıkızlerı olablr ve buda su demek ıkı tane tıpatıp aynı bebek ve aynı cıns bebek demek, mesela bnmkılerın ucüıde erkekti. Cıft yumurta ıkızlerı var bıde oda cıft kesede olusuyo ve cınsıyet farklı olablıyo, tek kesede gebelık zor tabıkı ama rabbım ıns hayrlısyla sonuna kadr devam ettırır, 2 haftaya hersey daha da net olur canm stresten uzak durCok uzuldum basiniz sag olsun birdaha nasip olur insallah.
Ikizler tam olarak nasil oluyo bacim brnim suan tek bitane kesem var ve hcg yuksek diye ikizdir dediler keseyi goruyoruz daha yeni 4 haftamik oldugu icin bebekler gorunmuyolar bebekler hep o kesedemi oluyo sonrami ayriliyolar
Hee sen yınede rabbıme bırak en guzelını o nasıp eder. Belkide ıkız degıldır erken dollenmedır ve erkek bebedır, erkklrdede ole oluyo test de koyu cıkıyo betada yuksek cıkıyo, kızımda 2 gun geckmeye negatf cıkmıstı o derece, ama oglum da 3 4 gun vardı pozıtftı ve koyuyduCok uzuldum basiniz sag olsun birdaha nasip olur insallah.
Ikizler tam olarak nasil oluyo bacim brnim suan tek bitane kesem var ve hcg yuksek diye ikizdir dediler keseyi goruyoruz daha yeni 4 haftamik oldugu icin bebekler gorunmuyolar bebekler hep o kesedemi oluyo sonrami ayriliyolar
Ay demeHee sen yınede rabbıme bırak en guzelını o nasıp eder. Belkide ıkız degıldır erken dollenmedır ve erkek bebedır, erkklrdede ole oluyo test de koyu cıkıyo betada yuksek cıkıyo, kızımda 2 gun geckmeye negatf cıkmıstı o derece, ama oglum da 3 4 gun vardı pozıtftı ve koyuydu
Ben hamile kaldığımı şişkinlikten anladım. 3.gebelik olunca biraz bedendeki değişimleri kolay anladım sanırım. Acayip şişkinlik oldu. Şuan biraz daha iyiyimYa arkadaşlar ben birşey soracağım
Bende şişkinlik oluyor özellikle bu saatlerde başlıyor folik asit mi yapıyor acaba dedim 2 gündür içmiyorum yine şiştim sabah var mı böyle olan daha önce hiç olmazdı böyle daha 7 gün var adete
Öylemi diyorsun birinciyi pek hatırlamıyorum şişkinlik olmuşmuydu sabah kalkınca bişi yok akşamüstü şişmeye başlıyorum ama baya 2 aylık gibi oluyor karnım normal mi acaba hiç olmazdı daha önce sen tecrübelisin tarif et rahatsız edici bide nefes alamıyorumBen hamile kaldığımı şişkinlikten anladım. 3.gebelik olunca biraz bedendeki değişimleri kolay anladım sanırım. Acayip şişkinlik oldu. Şuan biraz daha iyiyim
Birde sert oluyor çok şişinceÖylemi diyorsun birinciyi pek hatırlamıyorum şişkinlik olmuşmuydu sabah kalkınca bişi yok akşamüstü şişmeye başlıyorum ama baya 2 aylık gibi oluyor karnım normal mi acaba hiç olmazdı daha önce sen tecrübelisin tarif et rahatsız edici bide nefes alamıyorum
Hemen telaşlanma :) benimde oğlum var çok silik çıkmıştı testte 5.gün kan testinde 75 ti değerimAy demeİki test yaptım koyu çıktı ikisi de. Kan veremedim henüz ama yüksek olunca erkek mi dersin benim iki oğlum var. Bir de sağlıklı kızım olsa Rabbim tattırsa çok isterim ama senin dediğine göre 3.erkek olabilir
Bak böyle oluyorumBen hamile kaldığımı şişkinlikten anladım. 3.gebelik olunca biraz bedendeki değişimleri kolay anladım sanırım. Acayip şişkinlik oldu. Şuan biraz daha iyiyim
Resim atmıştım silinmişBak böyle oluyorum
Olabilirde bakalim her 2 gunde bir caguriyolar gel diye bakiyolar bakalim yarin ne olcak.Hee sen yınede rabbıme bırak en guzelını o nasıp eder. Belkide ıkız degıldır erken dollenmedır ve erkek bebedır, erkklrdede ole oluyo test de koyu cıkıyo betada yuksek cıkıyo, kızımda 2 gun geckmeye negatf cıkmıstı o derece, ama oglum da 3 4 gun vardı pozıtftı ve koyuydu
Nefes alamayacak kadar değil de baya hissedilir görüntü olarakta bir şişkinlik oldu. Yumurtalıklarım geriliyor hissi de verdi. Her beden farklı belki seninkinde abartılı bir hamilelik belirtsidir bu.Öylemi diyorsun birinciyi pek hatırlamıyorum şişkinlik olmuşmuydu sabah kalkınca bişi yok akşamüstü şişmeye başlıyorum ama baya 2 aylık gibi oluyor karnım normal mi acaba hiç olmazdı daha önce sen tecrübelisin tarif et rahatsız edici bide nefes alamıyorum
Bilmiyorum ki sürekli mi oluyor ara ara mıNefes alamayacak kadar değil de baya hissedilir görüntü olarakta bir şişkinlik oldu. Yumurtalıklarım geriliyor hissi de verdi. Her beden farklı belki seninkinde abartılı bir hamilelik belirtsidir bu.
Kaç yaşında oğlunuz? Ben hiç hatırlamıyorum değerleri. Ama testler hep koyuydu onu hatırlıyorumHemen telaşlanma :) benimde oğlum var çok silik çıkmıştı testte 5.gün kan testinde 75 ti değerim
8 yaşında :) bende kasık ve bel ağrısı olmuştu çokKaç yaşında oğlunuz? Ben hiç hatırlamıyorum değerleri. Ama testler hep koyuydu onu hatırlıyorum
Sürekli oldu gece yatarken bile şişkinlik rahatsız etti. İki gündür yok.Bilmiyorum ki sürekli mi oluyor ara ara mı
Benim akşamüstü başlıyor şişkinlik sabah iniyorSürekli oldu gece yatarken bile şişkinlik rahatsız etti. İki gündür yok.
Allah bağışlasın. Regl olacak gibi de belirtiler olabiliyor. ilk gebeliğimde Testte pozitif görmeme rağmen kan verene kadar regl başlayacak diye hissettim.8 yaşında :) bende kasık ve bel ağrısı olmuştu çok
Benim bir bilgim yok canım. Kolaylıklar diliyorum. Drla görüşebildiniz mi?İkinci hamılelıgım kan uyusmazlıgı var bir sey yaptırmam gerekiyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?