Hiç bir hamilelik bir diğerini tutmuyor kanaatimce. Mide yanması var ben de. Şu ilk üç ay hep böyle stresli, bol belirtili geçecek :) altın çağımız 3-6 ay.Kızlar bende mide yanması ve yemek bodrumda gitmeyen bir şey varmış gibi bir his var iştahım kapandı ilk gebeliğimde de mide bulantısıni iştah apanmasi şeklinde yaşamıştım canım hiç bir şey istemiyordu bu kadar erken başlamamışti ama psikolojik mi acaba sizde de var mı?
tahminen ikiz senin miydi? Şuan isimlerle ne yazıştıklarımızı unutuyorum karıştırıyorumÖğlene kadar kendime gelemiyorum kafamı kaldıracak halim yok sanki. Bebişler hareketli olucak galiba
Sağlıkla gelsinler deHiç bir hamilelik bir diğerini tutmuyor kanaatimce. Mide yanması var ben de. Şu ilk üç ay hep böyle stresli, bol belirtili geçecek :) altın çağımız 3-6 ay.
bu arada ben halen doktor bulamadım. Sen bulabildin mi canım? Çok iyi doktorlar var sosyal medyada ama bana çok uzaklar. Çukurambar tarafındalar.
Ben iki oğlumu da devlet hastanesinde doğum yaptım. Ama bulunduğum şehirde hastane çok yeni ve doktorum çok ilgiliydi. Özel oda imkanı sağlanabiliyorSu küçük şehirlerde. Ama Ankara’da doğum hastaneleri bana hep korkunç geliyor akrabalarımın tecrübelerinden dolayı. O yüzden Zübeyde hanım, sami ulus gibi hastaneler kabusum. Hacettepeyi pek bilmiyorum. Bir de belli bir haftadan sonra doğum için kabul etmeme durumu vardı değil mi?Sağlıkla gelsinler deilk üç ay zor oluyor evet üç kilo vermiştim kızımda doktor konusunda Hacettepe'den Özgür Özyuncu'den randevu almayı deneyeceğim. Olmazsa Hacettepe'de Esra Çetinkaya'yi zorlayacagim. Özel hastaneler güvenilir gelmiyor nedense. Değerlendirdiğim bi kaçında doğumda bebeğin köprücük kemiğinin kırılması gibi şeyler okudum. Üniversite hastaneleri hem tecrübe acisindan hem de acil durumlar için daha donanımlı geliyor bana. Suan böyle düşünüyorum tabi zaman ne getirecek bilmiyorum
Hacettepe 10. haftadan sonra almıyormuş. Ankara Tıp 19. haftaya kadar alıyordu şimdi değişti mi bilmiyorum. Ben ilk doğumu Ankara Tip'ta yaptim. 8 saatte suni sanciyla doğdu kızım.. Doğumum zordu ama hastaneden bağımsız bi durum bu. Sancı odası tek kişilikti özel oda tutmustuk banyosu tuvaleti vardı. Hasta mahremiyeti dışında bi sıkıntı yaşamadım. İster istemez üniversite olduğu için öğrencilerde oluyor. Gece dogumlarinda öyle bir sıkıntı olmuyor.Ben iki oğlumu da devlet hastanesinde doğum yaptım. Ama bulunduğum şehirde hastane çok yeni ve doktorum çok ilgiliydi. Özel oda imkanı sağlanabiliyorSu küçük şehirlerde. Ama Ankara’da doğum hastaneleri bana hep korkunç geliyor akrabalarımın tecrübelerinden dolayı. O yüzden Zübeyde hanım, sami ulus gibi hastaneler kabusum. Hacettepeyi pek bilmiyorum. Bir de belli bir haftadan sonra doğum için kabul etmeme durumu vardı değil mi?
Teşekkürler amin inşallahTebrikler sağlıkla kucağınıza alın
İlki 3.5 yaşını geçti o zamanlarda burada 2016 ekim annesiydimHayırla sağlıkla gelsin inşallahBenim de ikinci olacak Allah'ın izniyle. İlki kaç yaşında
Sizinde hayırlı olsunBenım de ııkıncı olacak insallah kızım 5 yasında su an
Benimde tam 4 haftalık bugün dün testte öğrendim bugün kan verdim bakalım 2. HamileligimŞuanda 4 haftalık hamileyim. Henüz doktora gitmedim. Çok heyecanlıyım gerçekten. Benim gibi yeni öğrenen var mı muhabbet edelim
Hayırlı olsunSelam kızlar nasipse aranıza katılmaya geldimbende çok erken öğrenenlerdenim reglime 10 gün varken aşırı bulantım oldu test yaptım çift çizgiyi gördüm 5 gün sonra kan verdim 256 çıktı reglime 2 gün var hala inanamıyorum cuma günü doktora gidicem aylar sonra bu duyguyu yaşamak bile çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmadan versin kimsenin kucağı boş kalmasın
Ben ilkinde çok yaşamıştım şuanda 4 haftalık henüz başlamadıBu ara bulantı problemi çok yaşamaya başladım. Sabahları baş dönmesiyle uyanıyorum. Ve aferdersiniz kahvaltıdan sonra da istifra ediyorum. 5.haftaya bunları yaşayan var mı?
Bizimkilerin arası 34 ay olacak inş kızım şimdi 26 aylıkİlki 3.5 yaşını geçti o zamanlarda burada 2016 ekim annesiydim ☺araları 4 yaş 4 ay olacak inşallah ☺ sizin ilki kaç yaşında ?
Ayy maşallah size deherkese selam. şubat ayı annesi adayı olarak sessiz sakin takipteyim sizleri, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... isteyen herkese bu güzel mucize nasip olsun. ikinci hamileliğim, kızım 22 aylık ve hala emziriyorum... belki o yüzden bat'tan önce belirtiler olunca erken gebelik testiyle öğrendim minnoşumu... doktora zırt pırt bu süreçte gitmek istemiyorum, 8. haftasında hepimize o pıt pıt seslerini duymak nasip olsun:))
Aminnnn benimde en büyük duam hayalim o benim abimle aramda 9 yas var hep bir kardeşim olsun istemiştim kızımı bundan mahrum bırakmak istemedimBizimkilerin arası 34 ay olacak inş kızım şimdi 26 aylıkinşallah birbirlerini çok sever çok sahiplenir çok iyi gecinirler evlatlarımız
Haydi maşallah diyelim hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar,ben de geldim aranıza
Bugün kan verdim ve 122 çıktı. Çok mutluyum Allaha bin şükür
Hoşbuldum canım,sağlıkla kavuşuruz hepimiz inşallahHaydi maşallah diyelim hoşgeldiniz ☺☺☺ sayımız artıyor gitgide ☺
Aa evet hayırlısı olsunHayırlı olsun ☺ bizimde tahmini doğum 8 Şubat bakalım ☺ ilkinde 4. Haftadan itibaren sürekli doktora gitmiştim bu sefer ağırdan alıyorum 7 . Haftada fln gitmeyi düşünüyorum anca başlıyor kalp atışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?