Aminnn
Blöfü ve ailesinin gazı yüzünden bizi kaybedecek farkında değil. Otursun her akşm annesinn dizinn dibinde gece yatarken annesine sarılsın ,gidip oğlu yerine babasını koklasın
Ya işte doktor kontrolüne çağırdım ona da pişman etti.orda bile foto çekip annesine yollama derdinde. Aynı evde olmadığımız içinde başka bi şey yaptrmaıyorum. Ama geceleri kalkınca içimden bi sövesim geliyor o orda horul horul uyurken ben burda oğluma bakıyorum uykusuz kalıyorum diye. Hyr çocuk diye ölen oydu güya!
Çok çoo haklısın. Böyle prenses gibi olan kadınlara özeniyorum. Ay cnm benm sen bana çocuk verdin fln diye böyle yer göğe sığdıramadıkları, Eşinin K.validesinin annesinin peşinde pervane olduğu, canın ne istiyor, al kızım bunu ye fln diye ..
Çok teşekkür ederim cnm benim
amin Allahım hepimize tüm sevdiklerimizle mutlu yıllar nasip etsin
Allah razı olsun
evet erkeklerin çoğu sonradan anlıyorlar artık ailesinin kendi eşi ve çocuğu olduğunu. Kimse onları at sat demiyor. Ama önceliklerin değişmesi gerek. Bizimki sabah 7 de başlıyor konuşmaya bir erkek annesiyle babasıyla günde 5 kez konuşur mu ya? Sorun araması da değil bizim hiçbir şeyimizle ilgikenmezken onlaeın her şeyiyle ilgilenmesi. Onlarda en uyduruk şeyi bile bnmkine soruyorlar. Eşleriniz aileleriyle belki de haftada bir konuluyordur .